Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Frumos serialul l-am vizionat de doua ori si chiar a meritat, vi-l recomand si voua. Cat despre aceasta lectie despre dragoste si ura care se infige bine si la noi in factiune este tot aceasi intrebare Dragoste sau Ura ?. Un model bun zic eu.

Edited by Sir High

Frumos serialul l-am vizionat de doua ori si chiar a meritat, vi-l recomand si voua. Cat despre aceasta lectie despre dragoste si ura care se infige bine si la noi in factiune este tot aceasi intrebare Dragoste sau Ura ?. Un model bun zic eu.

Buna Dimineata Bratva!

Am auzit si eu cum ca ar fi frumos acest serial.Eu unul nu'l stiu.

O sa fac un efort si sa incerca sa'l vizionez :)

Nu uitati de activitatea de la ora 15:00.

Bafta tuturor! :)

Ne vedem in game .

Salut baieti, imi cer scuze pentru inactivitatea mea de ieri si asta, dar am niste probleme personale, maine o sa organizez o activitate cu paramedic si posibil cu cei din S.I si as dori daca se poate sa fiti cat mai multi prezenti.

Multumesc !

Neata bajetii veseli. Nu prea am mai postat pe aici. Cum mai merge?

Eu sunt inca la munte pana sambata .. am net destul de prost aici si deci nu imi merge niciun joc online :( si nu e de la firewall. Ne auzim curand, bafta la waruri si activitati! :* A, da. Siiii, welcome celor noi! ( daca sunt )

Welcome celor noi :) Juicy daca e ne vedem la activitatea organizata de tine , daca nu o sa pot veni sa nu te superi :) Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul .. :D Ciccio am vazut serialul Breaking Bad rar asa serial .:) Frumos paragraf ales "Family is all " mare adevar . Ce sa mai zic .... decat un singur lucru The life is the gift of Tsar Bratva . Long live to my TTB brothers la cat mai multe turfs si usor cu vodka rusnacilor

Welcome celor noi.

Ma gandeam de ceva timp. Ce ziceti de creearea unui nou topic intitulat "Evidenta Salari" . Deoarece : prespun ca ar vrea toata lumea sa isi primeasca salariu incat si eu am vrut. Ar fi cu mult mai corect, findca oriunde muncesti sau faci parte si ti se promite un salar pai acel salar este al tau. Intamplarea find ca am lipsit intemeiat de la impartirea salarilor iar dupa cateva ore degeaba l-am mai vrut.

Canditiva si voi si comentati tema mea ca probabil gresec. Dar totusi sunt multi care isi vor si bani cuveniti iar asa nu uita nimeni de ei.

Edited by Sir High

Welcome celor noi

Eu m-am bagat la somn

Noapte buna!

Eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine!

Noapte buna, ma bag la somn!

Ne auzim maine!

Avem ceva activitati?

totul depinde de tine;)

Merg sa mananc,daca avem ceva activitate quote va rog frumos!

Ne auzim mai tarziu in game!

Schimba si tu aia cu Avispa Rifa ... -_- poate te mai gasesc in game sa te spamez cu dueluri :D ce sa zic bine ai venit printre noi Oreo <3

Maine (09.02.2014), la ora 15:00 va avea loc o activitate cu factiunile protejate!

Aceasta activitate consta intr-un Las Car Standing care va avea loc in Arena cu masini de tip Monster Truck.

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ.Cine nu este în linie va fi considerat absent.
  • Nu se acceptă învoiri decât cu un motiv foarte bun.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

Edited by TTB Juicy