Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Moduri ilegale pe samp sunt : Mod Arme Spate, ColorMod, Orice fisier cu *.ASI, Orice fisiel CLEO, Chiar si folder Cleo + tot ce tine de el daca sunt in FOLDER PRINCIPAL GTA SA.

Informatii primite de la admini aapoi nu stiu.

Salut la toti.

M-am reintors de la scoala.

Ne vedem sambata dupa-masa...maine am un meci si vom vedea care clasa de a IX-a este mai buna :D Fac parte din A (mate-info) deci da suntem mai buni =))

3. Cleo Mods și moduri de orice tip vor fi interzise de acum înainte cu excepția modurilor care nu-ți aduc niciun avantaj față de un jucător care nu are instalat niciun mod.
- cei cu Parkour Mod, Matrix mod sau alte moduri simple vor primi kick (cu atenționarea să scoată modul dacă sunt începători) și ban 3 zile (dacă nu e scos după kick).
- unele moduri le vom trata precum coduri și veți fi sancționați cu ban pe o perioadă determinată sau permanent.

Pentru Ganguri:
- este interzisă folosirea modurilor CLEO de orice tip de către membrii gangurilor pe durata warurilor.
- adminii vor face verificări cu TeamViewer iar cei prinși cu moduri cleo active, indiferent de mod, vor primi uninvite cu sau fără FP în funcție de vechimea în facțiune.
- cei care refuză verificarea, dau /q sau iau crash vor primi uninvite.
- considerăm și fișierele cu extensia .asi ca fiind moduri cleo.
- cei care folosesc orice mijloc de a masca modul CLEO vor fi sancționați direct cu ban 7 zile sau mai mult.
- jucătorii care primesc uninvite din această cauză vor avea interdicție 2 săptămâni în ganguri.

Aici este regula dar eu nu mai am colormode sau cel cu arme pe spate..am inteles ca cel cu arme pe spate te ajuta sa veizi ce arme are un coechipier sau un inamic.

baa acum am vazut :))

*(12.02.2014 – 20:00) – [mR]SiSu 1/2 AVAbsenta nemotivata.

Nu absenta...check Inactivity...intru doar pe forum ca mai am de facut teme si in rest nu pot...
Maine am meci la scoala vin doar la 18:00 apoi merg la control la dinti..
Check inactivitate :))
Edited by SiSu cu S

Salutare TTB! Acesta este ultimul meu post in topicul "Discutii" de la The Tsar Bratva.... Dupa cum stiti si voi, si eu, bineinteles, pe la ora 19:02 am luat ban pt AIMBOT, cand eram AFK, la ora 18:50 ma pusasem AFK, dar desigur ca n-am postat aici ca sa fac o reconstituire. Ce vreau sa va spun, sunteti o echipa minunata, de incredere, dupa cum stiti si voi, lucrul in echipa "rezolva" totul, acest lucru l-am invatat in The Tsar Bratva. Multi dintre voi o sa va intrebati "Ce zice asta aici ca decat a facut 2 saptamani in factiune?" Da, de 2 saptamani cunosc cativa membrii TTC, cum ar fi Lion, RobiBerto, Skipper, Juicy, Tuning, TheBestGood, Bulaie, Mara007, musiqq, Strutter, etc. Cum am spus si mai sus, sunteti niste oameni de incredere si am ajuns la aceasta concluzie intr-o perioada foarte scurta de timp, adica 2 saptamani. Pe Karim, Krups, Ciccio, AndreiuS, Gabos, pe acestia ii cunosc din luna noiembrie a anului 2013, prima data cand am fost in The Tsar Bratva, imi amintesc, cu un fel de zambet pe fata "acele timpuri", regretand ca n-am putut sta mai mult in The Tsar Bratva, acum.

Desigur, o sa discut si cu William, la un moment dat o sa se vada cine este cel "gresit" si cine este cel "corect". Asa ca si pe final, va salut pe voi, s-o tineti tot asa, nu uitati ca "Lucrul in echipa rezolva orice" / "La famillia es todo".

Edited by rTn Kejo

@rTn Kejo Imi pare rau ca ai plecat asa repede si pentru ce ti s-a intamplat :(. Sper ca ne vom mai revedea pe aici.

Neata baieti! Eu nu ma duc la prima ora pentru ca am avut de invatat 86 de versuri de invatat la romana...

Edited by Strutterr

Salutare TTB! Acesta este ultimul meu post in topicul "Discutii" de la The Tsar Bratva.... Dupa cum stiti si voi, si eu, bineinteles, pe la ora 19:02 am luat ban pt AIMBOT, cand eram AFK, la ora 18:50 ma pusasem AFK, dar desigur ca n-am postat aici ca sa fac o reconstituire. Ce vreau sa va spun, sunteti o echipa minunata, de incredere, dupa cum stiti si voi, lucrul in echipa "rezolva" totul, acest lucru l-am invatat in The Tsar Bratva. Multi dintre voi o sa va intrebati "Ce zice asta aici ca decat a facut 2 saptamani in factiune?" Da, de 2 saptamani cunosc cativa membrii TTC, cum ar fi Lion, RobiBerto, Skipper, Juicy, Tuning, TheBestGood, Bulaie, Mara007, musiqq, Strutter, etc. Cum am spus si mai sus, sunteti niste oameni de incredere si am ajuns la aceasta concluzie intr-o perioada foarte scurta de timp, adica 2 saptamani. Pe Karim, Krups, Ciccio, AndreiuS, Gabos, pe acestia ii cunosc din luna noiembrie a anului 2013, prima data cand am fost in The Tsar Bratva, imi amintesc, cu un fel de zambet pe fata "acele timpuri", regretand ca n-am putut sta mai mult in The Tsar Bratva, acum.

Desigur, o sa discut si cu William, la un moment dat o sa se vada cine este cel "gresit" si cine este cel "corect". Asa ca si pe final, va salut pe voi, s-o tineti tot asa, nu uitati ca "Lucrul in echipa rezolva orice" / "La famillia es todo".

Salut Kejo!

Imi pare rau pentru tine.

Mereu cu lucrul in echipa rezolvi aproape tot.Lucrul in echipa te ajuta atat in game cat si in real.Mereu lucrul in echipa va insemna totul intr'o mafie/gang/factiune/departament.

Intr'adevar ca ai doar 2 saptamani in The Tsar Bratva dar asta nu inseamna ca nu stii nimic despre familie sau lucrul in echipa.Parerea mea este ca orice player trece prin The Tsar Bratva va avea alta gandire,alta mentalitate si mai ales alt comportament.Asta vad eu si asta va transmit tuturor pentru ca nu ma feresc de nici unul dintre voi si nu cred ca este gresit asa cum gandesc eu.Intr'un fel,TTB ne educa pe toti.

Iti urez multa bafta Kejo,ai grije de tine atat in game cat si in real. :)

Sper sa ne revedem curand.

Salut Tsar!

Ne vedem in game dupa ora 14:30.

Bafta tuturor!

Salut, acum am venit şi eu de la şcoală, intru în game imediat.

Aţi văzut ca e oficială versiunea sa:mp 0.3z? Am înţeles că nu merg codurile pe această versiune, sperăm să fie aşa :D

Ne vedem în game, bafta celor care sunt la şcoală / liceu / facultate / servici.

Salut, frumos din partea ta sa-ti iei la revedere in acest fel, respectele mele si sincer imi pare foarte rau.Multa bafta!

Frumos sa iti iei ramas bun in acest fel .

Imi pare sincer rau pentru tine , sper sa ne reintalnim pe server .

Salut ! Cred ca toti vreti sa instalati 0.3z. Am si eu o mica intrebare,va apare aceasta eroare http://imgur.com/tK1qERh cand incercati sa instalati Sa-mp 0.3z ? Daca stiti cumva ce are un reply va rog..multumesc! Noapte buna !

Edit: Am rezolvat,multumesc oricum ! Trebuia sa instalez alt sa-mp,acel site nu era bun,cu toate ca de acolo descarcam sa-mp-urile precedente.

Edited by BTD RaresNr1

Salut ! Cred ca toti vreti sa instalati 0.3z. Am si eu o mica intrebare,va apare aceasta eroare http://imgur.com/tK1qERh cand incercati sa instalati Sa-mp 0.3z ? Daca stiti cumva ce are un reply va rog..multumesc! Noapte buna !

Raresh, dezintaleazal mai intai pe cel vechi, iar dupa il instalezi pe cel nou, asa este posibil sa iti mearga.

Stie cineva care sunt noile facilitati de la 0.3z ?

Neatza baieti . Imi puteti da si mie un link de dow la versiune 0.3z .... Am observat ca sunt mai multe 0.3z RC1 , Rc2, RC3... etc.. Care trb din ele ?? Sa nu uitati link-ul va rog frumos .

Ps: Am plecat la munca vorbim pe la 19 :) Salut

Raresh, dezintaleazal mai intai pe cel vechi, iar dupa il instalezi pe cel nou, asa este posibil sa iti mearga.

Stie cineva care sunt noile facilitati de la 0.3z ?

Am inteles de la un prieten ca tec-urile nu mai sunt doua,ci este doar unul,alte modificari nu stiu deocamdata.

PS: Am dezinstalat vechiul Samp,dar am mai observat o problema: instalez Samp 0.3z si sus imi arata 0.3x,cu toate ca am dezinstalat sa-mp-ul vechi...