Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neatza internatiune

Neata Bratva!

Ce faceti?

Ma duc sa mananc si ne vedem in game.

Mai avem si azi de castigat 3/4 war-uri. ;)

4/4 mai naberto ca incepi sa-i descurajezi...

neatza internatiune

4/4 mai naberto ca incepi sa-i descurajezi...

Ok..

Daca tu zici 4/4 asa sa fie insa daca o sa fie 3/4 imi vi 10k.

Doar nu crezi ca eu prezic viitorul mocca :))

• Nick: Hover

• Level: 16

Rank: 2

Vechime: (cât timp ai stat în facțiune): Mai bine de 21 de zile.

De ce dorești să pleci din Tsar Bratva?: Doresc sa ies din The Tsar Bratva din cauza lui Pittbul, are rank 5 si deja mari fite. Nu are job-ul de ARMS este mare smecher. Ramaneti cu bine si multumesc Sarpe pentru totul.

Sunt de acord că voi sta Civil pentru 1 săptămâna în caz că se dovedește că NU am fost membru The Tsar Bratva pt minim 2 săptămâni: Da.

Alte precizări?: Salut.

Pe bune ma,din "vina mea" pleci tu???hai nu zau, sa iti zic ceva:

In primul rand eu am jobul arms de saptamana trecuta (din data de 18.08.2014) si saptamana trecuta luni am avut 200k mats si acum am 77k mats.NU acuza aiurea daca nu ai dovezi clare.Iti cer arma si fugi???te faci ca nu ma vezi???si asta s-a intamplat de 10 de ori la warurile de ieri.Adica eu incerc sa va ajut si fac + ca voi faceti numai - peste - si tot eu sunt ala rau nu??Eu cred ca va permit prea multe si imi dau silinta prea mult pentru o pata maro pe harta ca voua nu va pasa de war, va intereseaza numai bonusurile si salariile (de Hover vorbesc) Eu nu am luat bonus de 3 sau 4 saptamani, alaltaieri am luat 10k si am + peste + cand tu ai numai - si 20 sec pe turf.NU stiu cum ai intrat tu in TTB ca eu nu te-as fi lasat nici in curtea HQ-ului.Mai ai si tupeul sa urli la mn pe langa ca esti un rank 1.Daca ziceti voi ca am fost "rau" sa vedeti cum o sa fiu de acum.Eu sunt de 7 luni in factiunea asta.Crezi ca ma impresionezi ca iti dai demisia????Imi faci un favor mie si intregii factiuni,decat sa stai aici si sa faci - si 20 sec pe turf mai bn stai la truck si fa curse cu tiru.

Neata TTB ! Sper azi la war-uri sa luam si noi ceva turfs..Pentru asta trebuie sa fim atenti si sa ascultan de rank 4+.Nu in ultimul rand trebuie sa ne dam si arme sa nu creasca o cearta din cauza aceasta.

Salut baieti, am si eu o rugaminte la voi, are cineva tinta pe care o are Sarpe sau macar imi poate spune unde sa o gasesc. Multumesc mult.

PS: Si alte tinte de forma aceea rotunde ma intereseaza.

Salutare Bratva!!

Am vazut ca unii dintre voi cautati crosshair (tinte) si ma gandeam sa va arat tintele mele http://imgur.com/vN9J43u,XObU7cY,5IMefmn,vFfhrU0,Mrm4eRp,48FhhhB#3 Tinta pe care o folosesc acum este cea verde mica, este o tinta perfecta pentru toate armele (cel putin asa cred eu) cu ea am facut cele 12 besturi :Xhttp://imgur.com/LIfg3Tg,PDDiu13,8S3KVn4,afWu6a4,c7QCYTe,9OlhLus,YFgsRWg,giXjR6o,wkQsdVC,BghJsjH

Sper sa va placa.

Ne vedem mai tarziu la waruri.

Salutare Bratva!!

Am vazut ca unii dintre voi cautati crosshair (tinte) si ma gandeam sa va arat tintele mele http://imgur.com/vN9J43u,XObU7cY,5IMefmn,vFfhrU0,Mrm4eRp,48FhhhB#3 Tinta pe care o folosesc acum este cea verde mica, este o tinta perfecta pentru toate armele (cel putin asa cred eu) cu ea am facut cele 12 besturi :Xhttp://imgur.com/LIfg3Tg,PDDiu13,8S3KVn4,afWu6a4,c7QCYTe,9OlhLus,YFgsRWg,giXjR6o,wkQsdVC,BghJsjH

Sper sa va placa.

Ne vedem mai tarziu la waruri.

Salut !

Este buna tinta, si eu o am numai ca pe albastru.

Bafta ! Ne vedem la waruri !