Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata!

Imi pare rau ca am avut incredere in cineva care nu ar fi trebuit.

De la inceput am fost contra si acum imi dau seama de ce.

Din partea mea tot Contra o sa fie ceva vreme pana cand nu o sa mi se demonstreze ca e "APT" de BRATVA ci nu CORLENONE!

Traiti in prezent nu in trecut!!!

Neata!

Din partea mea tot Contra o sa fie ceva vreme pana cand nu o sa mi se demonstreze ca e "APT" de BRATVA ci nu CORLENONE!

Tu spre cine trimiti sageti indirect ca nu inteleg ? Daca ai vreo problema cu cineva nou intrat spune fata in fata .. nu prin intermediul forumului :)

Si apropo .. trecutul e glorios pentru factiunea noastra , daca nu ma crezi , intereseaza-te . Si cand spun trecut nu fac referire la Ciccio lider

@@ Welcome mezen taliban

Edited by Razvan14

Tu spre cine trimiti sageti indirect ca nu inteleg ? Daca ai vreo problema cu cineva nou intrat spune fata in fata .. nu prin intermediul forumului :)

Si apropo .. trecutul e glorios pentru factiunea noastra , daca nu ma crezi , intereseaza-te . Si cand spun trecut nu fac referire la Ciccio lider

@@ Welcome mezen taliban

Sincer chiar nu ma intereseaza despre trecutul tau si al factiunii tale.

Cat despre vorbitul fata in fata nu am avut ocazia sa vorbesc.

Poate ca daca intra si el in game ii spuneam ;)

Neata!

Cine te supara Sidorov?

Neata Bratva!

Ganditi-va de 2 ori inainte de a ma provoca la deagle.

jFIiWzn.png

Eu zic ca mai intai trebuie sa ne uitam cine ia best dupa best in mafie ca tu la un war nu treci de +2 si ai suferinte in deagle ? :)) Esti penibil mai vedem noi pe viitor . Poate cand o sa faci si tu buletinul . Eu iti zic sa ai grija ce faci de acum . Ca esti pe lista pretene . Asa ca bafta.

Sincer chiar nu ma intereseaza despre trecutul tau si al factiunii tale.

Cat despre vorbitul fata in fata nu am avut ocazia sa vorbesc.

Poate ca daca intra si el in game ii spuneam ;)

Tu esti de'a lu Ciccio mno ? :)) Daca nu-ti place prezenta mea stii ce ai de facut ..

@@ da ma i7 inca sunt .. mereu voi fi

Eu zic ca mai intai trebuie sa ne uitam cine ia best dupa best in mafie ca tu la un war nu treci de +2 si ai suferinte in deagle ? :)) Esti penibil mai vedem noi pe viitor . Poate cand o sa faci si tu buletinul . Eu iti zic sa ai grija ce faci de acum . Ca esti pe lista pretene . Asa ca bafta.

Vad ca vrei sa ma faci de ras, sau nu stiu ce incerci. In orice caz, lumea de aici ma cunoaste de dinainte sa intrii tu in mafie asa ca nu se ia nimeni dupa vorbele tale de nimic. Si pentru ca te iei de cum joc eu la war, nu stiam ca unul care nu trece de +2 iti da 10-5.

Salutare The Tsar Bratvaaa!!!

Ce faceti bajetii???

Pfff azi nu o sa fiu on la sedinta ca sunt la liceu.... oricum o sa fiu on la war cn stie poate iau si un best :))

Mi-am pus si eu moduri "smechere" pe arme, va las un link cu imaginile sa imi ziceti ce parere aveti http://imgur.com/DCTJcUF,ao3di41,VMgnHzu,lTpKkUT,50UNN4L,TKUZV9f,eQczEPY,etns4jz,z4D7hwG

Am plecat si eu la liceu, ne vedem diseara la war.

O zi frumoasa si multa bafta

S@L!!!

Bun venit celor noi !

Astazi la 18:50 sa fiti in HQ pentru sedinta. Am vazut ca warurile incep abia la 20:30 deci va fi o pauza intre sedinta si waruri.

Sper sa fiti prezenti in numar cat mai mare.

O zi faina va doresc !

Luni (06.10.2014), la ora 19:00 se va organiza şedinţa.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va primi faction warn !

Monday ( 06.10.2014) , 19:00 it will be the meeting.

*You must be present at all costs.The members who won't come will be punished with faction warn !

Edited by Tsar Karim

Luni (06.10.2014), la ora 19:00 se va organiza şedinţa.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va primi faction warn !

Monday ( 06.10.2014) , 19:00 it will be the meeting.

*You must be present at all costs.The members who won't come will be punished with faction warn !

Sper ca vom fi si noi minim 25 la sedinta/war.