Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

KiwCXS5.png

Frumos, bravo.

Degeaba ma la waruri cu 15 on.. Dati si voi ad-uri si luati pachete la NR ca trebuie sa facem ceva.. atatia inactivi, incat am ajuns sa fim online jumatate din toti membrii, iar pe turf suntem maxim 8( cu rdt, ca fiind multi nu mai veniti pe turf )...

Incercati si voi sa fiti mai grupati, cand cineva spune "toti in linie cu masinile la hq", acolo sa fiti.. Nu sa fiu singurul care sta ca prostul si va asteapta sa veniti.

Ce sa faci cu 20 membrii on contra 30 normal ca pierdem...

Dar lasa ca mai e putin si ne ridicam iar, RDT au uitat cand stateau fara hq si au uitat cand le-am dat spawnkill de nu stiau ce sa faca data viitoare va fi mult mai dureros pt ei.

Acum se dau mari bossi ca ne dau 15-0 keep calm bajetii suntem 32 in factiune stati sa ne face si noi 40 si vedem dupa cine e mai tare.

Ma da ce enervant e copilu ala de minyo ma nu stiu cum il suporta ma-sa.

Ala are 12 ani si vine la mine si imi zice ca are 17 :))=)) e vai de el saracu aici e mare si tare si in real fuge in WC-u scolii sa nu ia bataie.

PS: Pt aia din RDT poftiti sa va reimprospatati memoria:

Seara buna Bratva!

Eu ma bag la un film.

Ne vedem maine in game.

Poate o sa fim si noi maine la waruri mai multi..

8 pe turf...Stanjenitor!

Noapte buna de pe acum ca poate nu mai apuc.

CINE POSTEAZA AICI SI NU E IN TSAR BRATVA ARE REPORT -> WARN PE FORUm ASTA DEJA E NESIMTIRE LA FIECARE SARBATOARE dati cu SPAM

On Topic: Nu pot venii astazi la war-uri... ma duc in club ne auzim maine salut.

Edited by i7 DauMagie

Bajetii, in seara asta e balul mult asteptat so... ma duc in club sa ma fac cacat.

Succes celor care intrati la war.

Ne auzim maine dimineata.

V-am pupat !

Bafta!

Si eu am balul in seara asta deci nici eu nu o sa fiu ON.

Maine plec din oras..o sa intru abea Duminica seara.

Aveti grija la waruri ceilalti!

Stiu ca nu o sa puteti face mare lucru in asa putini membrii dar macar incercati!

Ne vedem Duminica seara.

Salut!

TTB POWER!