Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Perfect. Datorita unui nab de level 6 am luat ajail 240 minute, adica 4 ore. Daca nu vin la war ma strang de gat.

Dati /ad-uri ca recrutam!

DA ce ai facut?

Sau cum ai reusit aceasta performanta?

@@S a r p e, Bafta Mosule!

Ai grija de tine!

Nu uita,daca ai probleme, /call Sidorov si il execut imediat.

Imi pare rau ca pleci insa sper sa te implinesti in factiune in care o sa mergi.

Ai grija de tine. Pastram legatura :*

Respect TuningMaster/Tuning./Sarpe!

Noapte buna Bratva!

M-am bagat si eu la somn.

Dati /ad-uri ca recrutam!

De azi nu o sa mai avem waruri deoarece nu o sa mai dam attack-uri.

Pana nu ne strangem mai multi in factiune si nu facem niste antrenamente cu armele si tactici de war,nu mai Pupam war!

Ca un ultim post aici vreau sa va spun: Sa nu va dati batuti orice s-ar intampla deoarece nu turfurile conteaza, ci lucrul in echipa, familia pe care o formati cu totii, nu poate fii intotdeauna roz, mai sunt si urcusuri si coborasuri! Va urez bafta in continuare, nu o sa uit prea curand prima mea mafie!

@

Multumesc Sido, asa voi face!

Apropo daca dau ceva in plus imi faci si cumparaturile? :))

Check: http://forum.b-zone.ro/topic/8053-the-tsar-bratva-imagini-suveniruri-pictures-suvenirs/page-76#entry3638849

Bafta mai departe boaa, chiar daca nu am vorbit noi asa mult imi pare rau ca pleci. Cel mai bine ma intelegeam cu tine si ma inteleg cu Nariam, GigGs11, Sidorov, andrDJ, si cam atat. Bafta mai departe si sper sa mai vorbim.

@

Multumesc Sido, asa voi face!

Apropo daca dau ceva in plus imi faci si cumparaturile? :))

Check: http://forum.b-zone.ro/topic/8053-the-tsar-bratva-imagini-suveniruri-pictures-suvenirs/page-76#entry3638849

Sarpe iti urez mult succes mai departe.

Cand ai nevoie de ajutor poti conta si pe mine oricand.

Multumesc ca mi-ai acordat sansa again de a intra in bratva dupa Ciccio.

Si SS-u cu Sarpe`s Bank a dat faliment e tare:)))

Sper sa ne mai auzim prin game si cine stie in viitor in aceeasi factiune!

Imi pare rau sa vad cum mebrii buni si valorosi ai mafiei ne parasesc, dar trebuie sa gandim pozitiv si sa mergem mai departe. Chemati-va prietenii in factiune sa o populam, sa luam iar LV-ul.

Nab.. numai spune :))

Bafta celor care au plecat

Neata Bratva!

Ce faceti?

Da cineva rob?

Call me.

Dati /ad-uri ca recrutam,chemati-va tovarasii din game in Bratva.

Avem nevoie de oameni altfel nu o sa mai avem Attack-uri deloc.

O sa facem doar activitati si Antrenamente.

Daca asta vreti,asa o sa fie.

Bafta!

@, acum nu sunt sanse sa aplice cineva, trebuie sa ne chemam prietenii, cand vad oamenii ca suntem 21 si la pamant nu aplica nimeni.

E greu sa te ridici cand ajungi jos de tot dar cu putin ajutor te ridici, sa speram ca primim si noi putin ajutor sa ne ridicam.

@, acum nu sunt sanse sa aplice cineva, trebuie sa ne chemam prietenii, cand vad oamenii ca suntem 21 si la pamant nu aplica nimeni.

E greu sa te ridici cand ajungi jos de tot dar cu putin ajutor te ridici, sa speram ca primim si noi putin ajutor sa ne ridicam.

Ba frate la inceput cand aveam 41/41 , ma intrebau ogramada daca am loc si chestii de genu si dupa cand au inceput sa iasa si tot aveam 22 , 23 turfs tot nu aplicau asa ca nu tine neaparat de situatia actuala , tine de faptul imaginii lasa-te de un fost lider asupra gangului