Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Bratva!

Ce faceti?

Eu am incercat sa imi chem prietenii dar toti sunt deja in factiuni cu rank 3+ si nu vor sa vina.

Majoritatea mi-au zis ca o sa vina dar nu acum..

Asta este..acum trebuie sa ne mentinem macar la 21 de membrii.

Nu cred ca avem ce face.

Va trebuii sa facem niste activitati ca sa nu devina Monotonie in Factiune si sa pierdem si din actualii 21.

@, deja astia 21 de membrii care au ramas, eu cred ca sunt temelia.Astia 21 suntem toti cei care intram la waruri, toti cei care mai mentin factiunea activa. Dar totusi poate sa incercam sa organizam eventuri, sau sa dam live-uri cu factiunea ... cu ocazia asta mai adunam membrii probabil.

Salutare ! Ce faceti ?

Acesta o sa fie ultimul meu post aici ca membru TTB , dar va spun de pe acum Bafta in continuare la toti in tot ceea ce faceti . Am ajuns intr-un faza in care trebuie sa pun punct war-urilor daca vreti sa stiti si de ce uitati-va aici:http://forum.b-zone.ro/topic/8020-the-tsar-bratva-demisii-resignations/page-100 .

Nu uitati , mai bine fiti ca fratii si sa va intelegeti decat sa aveti toata harta si sa va "injurati". @, Sper ca stii ce sa faci in continuare.

Sper ca o sa ma lasati sa postez si in viitor aici fara report-uri :)))

O sa-mi fie dor sa fim 41/41 si cu distractia de pe vremuri !

Bafta ! :*

Edited by NariaM Legend

@, Eunu stiu cine a fost lider inainte de tine si ce imagine a avut ttb. Poate mai sunt si altii ca mine.

Si eu cand am prelaut factiunea avea doar 22 membrii.Singura solutie e sa faceti aceasta "pauza" in care sa va adunati fortele si sa ii selectati pe cei mai buni.Ad-urile nu ajuta la nimic, orice jucator level 10+ cu rank 3 stie cum sa aplice intr-o factiune si cum sa vada daca o factiune are aplicatiile deschise. Cel mai bine ar fi sa atrageti intr-un fel jucatori, activitate ridicata la Blacklist, eventuri la HQ, filmulet de prezentare, Live-uri etc.

Imi cer scuze pentru post.Succes!

Edited by S a r p e

@ Bro,imi pare rau ca ne parasesti!

Pe zi ce trece se pare ca pierdem membrii de Elita ai acestui gang.

Poate o sa ne revedem intr-o zi ca si colegi de factiune,sa ne tachinam cum o faceam de obicei.

Tinem legatura man!

Nu uita,ai nevoie de ceva,Call me (Vlf/Rlf ) ;)

Bafta in continuare si succes cu facultatea! :*

@ Bro,imi pare rau ca ne parasesti!

Pe zi ce trece se pare ca pierdem membrii de Elita ai acestui gang.

Poate o sa ne revedem intr-o zi ca si colegi de factiune,sa ne tachinam cum o faceam de obicei.

Tinem legatura man!

Nu uita,ai nevoie de ceva,Call me (Vlf/Rlf ) ;)

Bafta in continuare si succes cu facultatea! :*

Multumesc fratele meu .Asa am sa fac , am sa te sun :*

Scuzati-ma pentru post.

Neata Bratva!

Am ajuns si eu la scoala.

Nu uitati de sedinta din seara asta de la ora 20:00

Incercati sa veniti.

Waruri nu o sa mai avem pana cand nu o sa fim 35+ in factiune.

Pana atunci o sa fortam cu Antrenamentele.

@Nariam Legend: faptul ca pleci si tu ma indispune putin . Am vazut o paranteza la demisia ta legata de mine , sa sti ca tare as fi vrut sa se mai intoarca acele vremuri . Aceasta paranteza mi-a dat o stare de bine pentru care iti multumesc . Sper ca in timp sa revii aici , portile vor fi mereu deschise pentru marile valori ale TTB-ului . Iti urez mult succes pe plan real. Oricand mai intri nu ezita sa ma cauti.

Edited by South Dragos93n

Seara buna Bratva!

Ce faceti?

Eu tocmai ce am terminat Tema la Matematica.

Nu uitati!

La ora 19:45 toti in HQ in LINIE!

Cred ca nu ati uitat de Sedinta deja.

Suntem foarte putini si trebuie sa ne strangem toti.

Numai impreuna trecem peste toate ;)

South Dragos93n eu cu tine fratele meu, pentru cat timp nu pot sa iti zic pentru ca am un job greu, apoi pe alta parte viata reala e greu insa incerc sa rezist cat mai mult! :)

Buna Seara Bratva!

In primul rand doresc sa ii multumesc lui Karim pentru increderea pe care o are in mine si pentru functia recent oferita iar in al II-lea rand Multumesc tuturor pentru Urari si pentru ca m-ati suportat pana acum.

Trebuie sa ne formam mai intai o familie,ca atunci cand un coleg are nevoie de ajutor sa il ajutam si nu sa ne certam intre noi.

Sa facem in asa fel incat sa se asculte de Conducere.

De astazi sanctiunile o sa fie mai aspre si totodata o sa se faca si Antrenamente.

Sper sa ne tinem de treaba si sa readucem Bratva acolo unde ii este locul.

O seara buna!

Servus!

Ce faceti?

Tocmai ce am ajuns acasa.

Da cineva rob x2?

Merg sa mananc si ne vedem in game.

Cine da rob,ne vedem pe /f.

Sa speram ca nu o sa fiu iar posedat de lag :))

Sunt un mare sef, barosan; arogant, nesimtit, bulangiu, daca nu-mi place de tine te iau la misto, daca ma superi te ard, daca incerci sa ma arzi tot eu te ard, am cea mai mare valoare, rup capete, dau magie

Numai sunt membru baa