Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In cursul acestei zile Regulamentul Asasini a fost rescris.

Pentru a lua la cunostinta, Check Topic Asasini .

Nu uitati de waruri!

La ora 19:40 TOTI in LINIE in HQ.

Nu uitati sa aveti Job Arms + Materiale.

Trebuie sa lucram in echipa altfel nu o sa facem fata.

Seara buna Bratva!

Felicitari pentru waruri!

Se putea si mai bine dar important este ca am pastrat turfurile.

Maine vreau sa fiti ON pentru apararea impotriva RDT-ului si sa cucerim si cele 2 turfuri de langa HQ,ale Avispei.

Noapte buna daca va bagati deja la somn.

Ne vedem maine.

Seara buna Bratva!

Felicitari pentru waruri!

Se putea si mai bine dar important este ca am pastrat turfurile.

Maine vreau sa fiti ON pentru apararea impotriva RDT-ului si sa cucerim si cele 2 turfuri de langa HQ,ale Avispei.

Noapte buna daca va bagati deja la somn.

Ne vedem maine.

Neata rusnacilor! Se pare ca n-am somn ... asta este , am timp toata vacanta sa ma odihnesc .

Sper ca azi sa castigam atacurile si sa nu pierdem cu RDT . . . ne mai auzim pe game .

Neatza bratva.

Haideti azi sa ne strangem cat mai multi.

A venit momentu sa aratam cine este bratva cu adevarat.

Sa pastram cele 2 turfuri si sa le luam pe cele ale avispei.

Avem ocazia de a evacua avispa din lv.

Asa ca diseara fiti cat mai multi on.

@, GG pentru Best.

Deseara cate iei?

Avem 4 wars,iei si tu 3 best-uri? :>

La ora 19:45 Sa fiti in HQ in LINIE.

Nu uitati sa aveti Job Arms Dealer + Materiale.

Nu mai faceti DM in HQ sau o sa fiti amendati.

Nu lasati masinile personale in fata HQ. Dati-le /park in parcare unde le tine toata lumea.

Ne vedem la waruri. Power TTB,no?

@, :)) Ok ok :))

Felicitari!

4/4 wars Win!

Tot asa si luam si LV dar sa nu ni se urce la cap.

Tratam fiecare war cu seriozitate si concentrare maxima.

Daca ne culcam de pe acum pe-o ureche ca Vezi doamne,avem 5 turfs,suntem B0$$! atunci LV Maro la ANUL.

Tot asa si maine sa incheiem saptamana in Forta!

Rank 4+ attack pe GSB (Turful de pe CNN) si RDT (Urmatorul turf dupa Burger).

Impreuna se poate!

Buna dimineata si Wellcome Pa Zona baieti ! Sper sa va acomodati rapid cu noi ... Sper ca azi sa-i batem pe GSB si RDT , ca sa terminam saptamana asta cum trebuie , adica cu inca 2 turfuri in palmares .

Servus Bratva!

Vreau sa va spun ca Astazi o sa plec din oras. O sa-mi petrec aceasta Saptamana la Tara unde o sa sarbatoresc si Craciunul impreuna cu Familia si Prietenii. O sa ma intorc pana Duminica viitoare. In aceasta perioada am rugamintea la voi de a asculta de conducere ( Rank 4+ face parte din Conducere),sa ascultati si la waruri de ei (Waruri daca o sa fie,nu se stie sigur),cooperati intre voi,nu va certati ! Sunteti o familie nu dusmani! Ascultati de Katzuno caci el o sa ramana aceasta saptamana cu toate pe umeri. Incercati sa respectati regulamentul intern al factiunii. Nu vreau sa fiti sanctionati si mai ales in lipsa mea. Nu uitati ca si rank 4+ fac parte din conducere. Daca nu va pica ceva bine incercati sa rezolvati intre voi dar fara injurii,demisii si asa mai departe. Sunteti oameni nu animale. Consider ca puteti coopera intre voi. Cat despre Limbajul pe /F,nu uitati ca REY o sa mai stea ca Leader in Bratva asa ca aveti grija ce perle scoateti pe /f. Daca vi se face post,incercati sa rezolvati problema,cereti-va scuze (Cu toate ca nu ar trebui sa aveti iesiri ca sa primiti posturi).

Pe turful cu GSB sa va duceti in parcarea de langa Pay'n Spray. Multi o stiu. Luati parcarea si e WIN.Niciodata sa nu lasati parcarea goala caci GSB o sa vina toti si intra in ea.Daca au pus mana pe parcare turful este pierdut.

Pe turful cu RDT,este tot o parcare,incercati acolo,faceti baricada din masini (ANUNTATI FVR ca asa baricada nu este decat o capcana de killuri pentru voi.Muriti singuri). Daca vedeti ca sunteti mai multi decat RDT pe zona,nu mergeti la ei ca o sa vina singuri.Voi aveti influenta.Ei forteaza sa bata la scor. Cred ca stiti si voi ce este de facut.

Sper ca pe parcursul acestei saptamani in care o sa lipsesc sa nu va dati demisia cum ca "Aveti Leader inactiv". Este o saptamana in care multi o sa plece,waruri nu se stie sigur daca o sa fie. Incercati sa va intelegeti intre voi,o sa ma intorc si o sa reluam "Goana dupa Turfuri" . Doar impreuna putem.

Sper ca ma intelegi si sa nu apara divergente intre voi.

** Katzuno o sa posteze la Anunturi Importante Warurile (Daca o sa fie) si Sedinta daca doreste el sa faca una. Cand revin o sa fie o Sedinta la care as vrea sa nu fie prea multi absenti.

Craciun Fericit tuturor! Aveti grija de voi!