Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

TheBestGooD , va ureaza tuturor mult succes , bafta la turfuri si TTB POWER.

Acesta va fi ultimu meu post aici (pe o perioada la un moment dat ma voi intoarce).

Nu uitati fiti voi insiva , nu va lasa-ti dusi de val , ascultati de rank 4+ ei stiu ce au de facut , daca pe mine nu mati ascultat macar pe ei....

Va pupa Best!

@@TheBestGooD,Stăi mă aici, eşti rank 4. Ai un viitor frumuşel în această facţiune. Crede-mă, unde te simţi super bine, nu te vei simţii la fel prea curând. Mie îmi pare rău că am luat 3/3 FW în Red Dragon Triad, aveam 10 luni, dar.. mna. Îţi dau un exemplu activ: Sunt în Los Santos Police Department de 2 ani şi 5 luni, m-am simţit super bine, şi mă voi simţii şi de acum în colo. Pentru că, suntem un colectiv unit, când se glumeşte, se glumeşte, când trebuie să fie serioşi, ne facem serioşi.

Neaţa, allzs!

@@TheBestGooD, esti cel mai nab daca pleci. Asteapta macar sa iti termini treaba aici, cand am intrat aman2 pe vremea lui karim si cand am luat r4 ai spus ceva ca vrei LV maro. Am luat odata, acum hai sa o facem iar. Pacat de munca depusa.

@@South Max, welcome nab!

Uite cum membrii TTC s-au transformat in gangsteri adevarati

Esti si nob si nici nu ai capu mare.

TTB*

@Gangsteri adevarati,profitati ma si voi de clipele astea in care Tsar a cazut putin,dar las',ca saptaman viitoare iti primesc mesaje cu 'filmat/merge codu./ce codat.

Va bucurati ca ati castigat un turfs la 20 rdt si 10 TTB.

Voi sunteti buni ma?Ati uitat ce mesaje imi dadea-ti*(Hai vino RDT ca avem nevoie/vi in rdt boss)?

Ai ajuns sa dea membri de-ai tai ad cu RDT cauta un lider capabil si inca e in factiune?Ce faci prietene,ii cocolosesti pe toti ca tie frica sa nu ramai fara membri?

RDT

Si inca multe alte poze cu suferinte by RDT chiar si suferintele tale,dar mie sila sa le caut