Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Haida bratva , ca astazi la waru cu RDT a fost frumos:)))))
Asa-i Maxtr3me?:))) in 5 oameni le-am luat 3 runde.

Deci se poate......of of lucrurile astea sfinte....(numa maxtr3me stie la ce ma refer )

Baa laso frate ce spawnkill ne-a facut RDT asta e sunt si ei 39 in factiune a venit si vremea lor, ei 30 on noi intre 12 si 15 va veni si vremea noastra sa le facem spawnkill pe HQ.Dateam /exit din HQ si intr-o secunda eram mort

Nu va agitati atat pentru warurile din perioada asta. Noi rank4+ am ales sa dam attack doar 4fun si pentru antrenament. Suntem constienti ca in 25 oameni in factiune si 10 online nu vom putea lua turf contra RDT sau SP dar incercam sa va mentinem incalziti pentru ceea ce urmeaza. In curand sper ca ne vom pune pe picioare si ne vom recapata locul de drept pe server.

Frumos spawnkillu ce sa faci asa e viata de gangster (Doamne ajuta sa vina rasta la noi sa luam LV-ul)

Salut all, eu sunt la scoala am intrat de pe telefon.Nu va plangeti, ca pierdem suntem doar 25 in factiune asta e aveti rabdare sa ne strangem cel putin 35 in factiune ca sa castigam.Si ce sa faca ba Rasta cu Trestii ca i-a batut GSB pe VTB cu tot cu Rasta si Trestii

Servus!

In caz ca v-ati plictisit in aceste zile, am decis sa postez acest Link pentru a va mai scoate din monotonie.

Cu toate ca este pe 01.02.2015, macar sper ca ve-ti participa + poate castigatorul o sa fie din The Tsar Bratva.

Va urez succes daca o sa participati!

TTB POWER!

Servus!

In caz ca v-ati plictisit in aceste zile, am decis sa postez acest Link pentru a va mai scoate din monotonie.

Cu toate ca este pe 01.02.2015, macar sper ca ve-ti participa + poate castigatorul o sa fie din The Tsar Bratva.

Va urez succes daca o sa participati!

TTB POWER!

Eu ma bag , masinile sunt viata mea :)))