Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut daca nu ma stiti unii dintre voi,ma gasiti la sectiunea legende,ma bucur sa fac parte pentru a 1000 oara din acest gang frumos , cu siguranta o sa ne impunem foarte puternic in lv,mai ales ca sunt playeri buni aici,vedem ce ne rezerva viitorul.

Edited by NUSUNTHAGEN

Salut daca nu ma stiti unii dintre voi,ma gasiti la sectiunea legende,ma bucur sa fac parte pentru a 1000 oara din acest gang frumos , cu siguranta o sa ne impunem foarte puternic in lv,mai ales ca sunt playeri buni aici,vedem ce ne rezerva viitorul.

Welcome back naben!

Luam noi LV mai ales cu asa talente !

Noapte Buna all!

Welcome Hagen , again:))

Welcome Ybu , apropo video-ul nu merge.

GG ybu pentru best.(adica mi-ai furat o parte din nume)
Si o sa ne impunem in LV cat de curand.

Mno ne auzim maine , haida noapte buna!

Welcome celor noi (pe majoritatea dintre cei noi va cunosc adica ne cunoastem:))) ), am avut niste treaba azi daia am fost absent la war-uri, la ora 23:00 am ajuns acasa.Maine vin si eu la war, deocamdata numai dati attack in LS.Cand vom avea tot lv atunci sa dati attack in LS.Se cunoaste ca nu am fost eu la war ati fost slabani :)))) glumesc v-ati descurcat destul de bine.Maine vin sa dau terroare la war forzza

Hai nb all.Sunt obosit

Edited by AIM K0rS

Servus Bratva!

Acest post este facut pentru a va instiinta ca au fost modificate sanctiunile privind Warurile.

Puteti vedea aceste modificari atat In Regulamentul General Gangs cat si in Regulamentul Intern.

Deoarece au aparut aceste modificari, bonusurile pentru BEST au fost inlaturate odata cu amenzile pentru Wrost.

Banii pentru warurile de ieri o sa-i primiti deseara inainte sau dupa wars.

Cine nu vine la wars nu primeste banii.

Ba cine naiba tot da atack in LS? aveti chef de glume? mai e si primul atac...nu mai dati decat sa dati in ls...noi dabea ne-am luat hq si dam atac ls?

Baaa le-a dat Dragonu cu Aforic de i-a rupt in rime:)))), dar Dragos le-a dat ce-l mai bine

Ce sa spun pentru warul acela care era sa il pierdem,de maine sper ca veti asculta de conducere , ii putem bate usor pe pimps daca stam uniti , majoritatea dintre ei folosesc coduri , din cauza asta era sa pierdem zona aceea,lor le este usor sa va omoare cand va duceti in ei , pentru ca muriti instant.

Gg ba pt war-urile de azi am mai luat o zona azi (i-am batut pe pimps cand era 7-3 pt ei, asta da rasturnare de situatie).Ba, rank 4 datii attack pe RDT ca si asa le luam toate turfs si dupa ne batem cu pimps daca mai dati attack in ls ne suparam sau puteti da attack si pe zona de la GSB

Edited by AIM K0rS

Salut.

Felicitari pentru waruri.(La warur cu SP langa HQ pe Burger daca stateam mereu in parcare numai aveam asa emotii).

Un video pentru cei care spun ca am cod,n'am cod.Nu sunt ZEU armelor dar cat de cat...nu e video sa ma dau mare cu 1 kils ci un video normal de la war pe langa el mai am 10 video cu dovezi ca n-am cod.