Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max, L-am schimbat din greseala :)) aveam unu fain cu un ceas , uite pt tine pun altul :*

Edit : discutie despre joc ... Daca o sa fim tot asa , adica activi , o sa luam LV (cu conditia ca Draco si Vinnie sa isi faca treaba in continuare)

Edited by NUSUNTYBU

Ooo au inceput-o pimps cu demisii.Se anunta un LV MARO din cate vad sau macar in proportie de 90%.RDT la pamant Pimps a inceput sa cada, ceea ce este in favoarea noastra sa luam LV-ul si-l vom lua, ca suntem bossi

Edited by AIM K0rS

Aimb0t No?

Noapte Buna all.

Ooo au inceput-o pimps cu demisii.Se anunta un LV MARO din cate vad sau macar in proportie de 90%.RDT la pamant Pimps a inceput sa cada, ceea ce este in favoarea noastra sa luam LV-ul si-l vom lua, ca suntem bossi

Aici gresesti K0rs, pimpsii sunt cei mai activati dp tot serveru si se pare ca pe orice server mergi te intalnesti cu cate un activat din sp ce iti da secunde si nu rateaza gloante de exemplu:

In seara asta frumoasa m-am intalnit cu Tinkode care saracutul are o boala rara si aia este lenevita acuta in ultimul stagiu, e pe moarte ( ii e lene sa puna el tinta pe adversar) asa ca foloseste niste perfuzii Renko.cs sau .exe care il tin in viata ca saracutu nu poate pune manuca lui aia firava de 7 ani jumate pe mouse si sa traga mai bn ii face Renko treaba ca doar asa e smecheresc si cocalaresc, asa si nu e doar el, un alt exemplu ar fi printu ala ca si ala saracutu n ajunge la mouse si e obligatoriu sa se dea si el mare cu renko, copilasi ma ce sa le faci, saracutii inca mananca Danone si beau lapte praf, priviti-l pe Tinkode s-a apucat de YT:

.

Aa stati si asta nu e tot, dupa inca o cautare pe youtube l-am gasit si pe magnificul Printu care rade ca nu a fost banat inca:

Asta sunt frate, nu suport sub nicio forma codatii, sunt cei mai noobi oameni (auzi oameni ce oameni ma, copii cu muci la nas) asa in fine ati inteles voi ideea.

Hai nb all!

PS: Iar am scris un roman la discutii TTB :))

Edited by TTB PIttbulL07