Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

gG pentru turful castigat, insa sincer greu we bajetii, daca nu ascultati sincer nu facem treaba, puteam sa luam bataie de la un gang care nu are un Leader :|, maine avem iara ceva tare, sper sa fim multi la War...Noapte Buna.

Spent 2 days Making these mods :))

Noapte Buna TTB.

Neata baieti, ce pot sa zic, nu conteaza ca nu au lider atata timp cat se prezinta la war si asculta indicatiile conducerii.Cred ca e singura mafie care s-a tinut in frau fara lider.

@, work hard play hard :))

@, ye...

@@NUSUNTYBU, Done..

@, Ma Nigga TOM.HAGEN :*

Neata baieti, ce pot sa zic, nu conteaza ca nu au lider atata timp cat se prezinta la war si asculta indicatiile conducerii.Cred ca e singura mafie care s-a tinut in frau fara lider.

@, work hard play hard :))

Sa sti ca nu conteaza deloc daca nu ai lider de ex: acum un an jumate in 69 am luat tot SF cu Rasta sublider ca Explosive era in vacanta.Asa ca nu liderul face mafia, ci membrii.Liderul e praf in ochi, a ca nu e lideul on si nu poate da nimeni sanctinea atinci pe loc asta-i alta poveste

Mai luam azi o zona de la pimps?

Noroc all, ceva mai de vreme am venit si eu de la antrenament GG pentru wauri alta zona in ls luata alta zona attacata de vtb.V-am zis baa numai dati attack in ls ca dati degeaba, cand vom avea tot lv atunci sa attackati in ls si acum e momentul sa luam lv-ul, cand aversarii nostri sunt la pamant.Gen RDT sa numai sufere la noi pe sms "eu n-am ce vb ba cu cineva care nu e in stare nici hq-ul sa si-l ia" acum s-a intors roata si sunt convins ca maine la war facem spawnkill pe rdt si ii batem la 0

V-am pwpat am avut antrenament greu azi si sunt obosit.Nb all

Noroc all, ceva mai de vreme am venit si eu de la antrenament GG pentru wauri alta zona in ls luata alta zona attacata de vtb.V-am zis baa numai dati attack in ls ca dati degeaba, cand vom avea tot lv atunci sa attackati in ls si acum e momentul sa luam lv-ul, cand aversarii nostri sunt la pamant.Gen RDT sa numai sufere la noi pe sms "eu n-am ce vb ba cu cineva care nu e in stare nici hq-ul sa si-l ia" acum s-a intors roata si sunt convins ca maine la war facem spawnkill pe rdt si ii batem la 0

V-am pwpat am avut antrenament greu azi si sunt obosit.Nb all

Calm K0rs, a fost un war for fin. La :50 am decis cu membrii sa dam atac acolo sa ne mai destindem, si din greseala am castigat :))

Calm K0rs, a fost un war for fin. La :50 am decis cu membrii sa dam atac acolo sa ne mai destindem, si din greseala am castigat :))

Lasa-ma ma cu ls:))) daca vrei sa iei si orasu ala il iei dar dupa ce luam lv exact ca pe vremea lui corleone (dar nea erau alte vremuri, alta metoda de war, aia e)

Servus Bratva!

Vreau sa va felicit pentru warurile din aceasta seara!

Daca o tinem tot asa, curand orasul Las Ventura o sa prinda culoare totala Maro.

Maine vreau sa fim la fel, sa luam 3/4 wars daca nu 4/4.

Momentan ne axam pe LV.

Trebuie sa luam acum cat mai multe turfs de la Southern Pimps.

La fel ca si Red Dragon Triads, ei sunt intr-o cadere totala si trebuie sa luam cat mai multe turfs acum caci sunt foarte usor de castigat.

Maine vreau prezenta totala pentru a le lua si HQ-ul celor din RDT.

Sa le facem SpawnKill ca pe vremuri.

Impreuna suntem buni si putem.

Pe Ei Pe Turful Lor !!