Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ryakk geniul, impreuna cu gangul Avispa Rifa si clanul ZEW va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Sper sa va distrati pe o vreme asa frumoasa! Va pwp!

Duceti-va toti RDT oricum nu o sa ia orasu asa ca va duceti degeaba , o sa-i bata AUR de nu or sa mai stie de ei ;)

In primul rand scuzati-ma ca postez aici, dar probabil cei vechi nu-mi vor da report sper ca nici cei noi, asa, de Paste. Doar vreau sa le deschid ochii membrilor lui TheBestGood care vor sa se duca RDT.

Bine zis iLive.

Lasa-i ca nu stiu ei cu cine se pun. Pentru aia care vreti sa va duceti in RDT sa ajutati B0T sa bata AUR, o sa va precizez ceva ca sa stiti cu cine aveti de aface:

1) Va veti bate cu baietii care intr-o mafie in care au intrat doar 10 din ei, din care 2-3 oameni foarte importanti erau inactivi datorita liderului si tolerantei mele, au castigat jumate de oras intr-un record de membrii online de 21, au invins care la inceput a avut 33+ la war si nu se opreau doar la jumatate de oras daca liderul lor dorea mai mult.

2) Va veti bate cu baietii care la o zi de war random care am calculat-o, mafia avand 19 membrii online la war, 7 AUR au scos total +199, iar restul factiunii abia +11.

3) Va veti bate cu cine am descris mai sus + cateva forte noi + ceilalti membrii Pimps care puneau deja probleme.

Daca cititi asta, eu zic sa va razganditi si sa ramaneti aici, poate intr-un final o sa reusiti sa luati ceva turfs, dar in RDT... in curand o sa pierdeti HQ-ul. O zi buna va doresc si sper sa nu primesc report.

Edited by AIM Katzuno Valoare