Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Servus Bratva!

Ce se mai aude prin Mafie?

Toate-s bune? Aici ma refer la real life-ul vostru ca observ ca virtual life-ul nu mergea chiar bine la wars.

Strangeti-va cat mai multi in Factiune, chemati-va prietenii si incercati sa ascultati de Lider,Sublider si toti Rank 4+.

Ei sunt cei mai de seama membri si Conducatori din acest Gang si stiu cel mai bine ce este de facut pentru a readuce Bratva sus in /top.

Astazi am mai trecut pe la HQ, am mai stat de vorba cu cativa dintre voi. Chiar mi-a facut placere sa va revad, mai ales ca TTB este factiunea mea de suflet si asa o sa si ramana. Cu siguranta dupa examenele de Bacalaureat o sa revin in Lumea Mafiilor, in The Tsar Bratva pentru a mai face inca o data, Legea in LV :)

Nu uitati: "Impreuna Putem" & "Pe Ei Pe Turful Lor!!!"

Nu Liderul face Factiunea daca Membrii nu asculta si se inteleg intre ei!

PS: Please don't press Report. (Va rog nu dati Report).

O seara buna si toate cele bune!

Sidorov - 06.12.2014 --> 16.03.2015

@, O sa ma intorc dar dupa ce o sa termin cu BAC-ul.

Momentan m-am retras din factiuni. Stau doar civil. Intru doar pentru a mai face un banut din dobanda. Nu vreau sa mai intru acum intr-o factiune. Unii dintre voi ma stiti ca atunci cand ma apuc de un lucru nu ma las pana nu e bine facut iar daca as intra iar in Bratva nu m-as lasa pana ce nu o sa fie iar #1 in top iar in acest fel BAC-ul o sa-l iau decat de la Calafat. (Si de acolo sunt sanse mici caci s-a construit Podul).

Cand o sa aplic si daca o sa fiu acceptat o sa te sus sa dam Testul :))

Numai sa mai fi tu in TTB pana atunci ;)

PS: Gata cu posturile ca sigur se trezeste unul sa-mi dea report.

PS2: Va rog, fara Report :)

Servus Bratva!

Ce se mai aude prin Mafie?

Toate-s bune? Aici ma refer la real life-ul vostru ca observ ca virtual life-ul nu mergea chiar bine la wars.

Strangeti-va cat mai multi in Factiune, chemati-va prietenii si incercati sa ascultati de Lider,Sublider si toti Rank 4+.

Ei sunt cei mai de seama membri si Conducatori din acest Gang si stiu cel mai bine ce este de facut pentru a readuce Bratva sus in /top.

Astazi am mai trecut pe la HQ, am mai stat de vorba cu cativa dintre voi. Chiar mi-a facut placere sa va revad, mai ales ca TTB este factiunea mea de suflet si asa o sa si ramana. Cu siguranta dupa examenele de Bacalaureat o sa revin in Lumea Mafiilor, in The Tsar Bratva pentru a mai face inca o data, Legea in LV :)

Nu uitati: "Impreuna Putem" & "Pe Ei Pe Turful Lor!!!"

Nu Liderul face Factiunea daca Membrii nu asculta si se inteleg intre ei!

PS: Please don't press Report. (Va rog nu dati Report).

O seara buna si toate cele bune!

Sidorov - 06.12.2014 --> 16.03.2015

Cred ca mai mult conteaza sa ne distram, decat sa fim in /top. Dar cum a zis si Destema ieri seara, nu prea ai cu cine. Multi se duc rambo si mor in cateva secunde, unii stau afk in hq..

Cand o sa aplic si daca o sa fiu acceptat o sa te sus sa dam Testul Numai sa mai fi tu in TTB pana atunci
M-ai pus pe ganduri.. :)) la vara sunt plecat la tara si stau cam toata ziua pe afara, dar incerc sa imi fac timp liber si de joc, pentru ca m-am atasat foarte tare de factiunea asta si nu as vrea sa o parasesc asa... minim rank 5 sau sublider mi-am propus sa fac, dar sa vedem cum mi-a permite timpul.

PS: Cum a zis si Ghost, cel mai mult conteaza sa ne distram, iar daca facem asta, vom avea sanse mari in cucerirea orasului, dar totusi trebuie si sa muncim in echipa, dar vom vedea cum va sta treaba.

PS2: NU DATI REPORT LA SIDOROV!!!

@, Multumesc pentru PS2 dar niciodata sa nu pui pe primul loc un joc.

Importanta este viata reala, cea in care traiesti viata de zi cu zi. Game-ul nu este decat un taram virtual in care te relaxezi/ distrezi impreuna cu prietenii (daca ai).

Vezi-ti de Real Life caci asta conteaza cel mai mult.

Ma bucur ca si tu ceri sa nu primesc Report insa sunt sanse slabe.

Daca vreti sa faceti ceva impreuna nu spun sa nu va distrati caci eu ca Lider m-am distrat dar minte voi insa nu cedati nervilor ce va dau batai de cap la Wars. Vreti turf? Nu accesati la Cheats ci la cap. Bateti cu cap caci este de 100 de ori mai bun decat codurile. Adversarii baga Cheats, castiga 3-4 turfs si dupa ploua cu Ban. In perioada mea de Lider nu au luat decat 3 membri Ban si aia pentu IP Comun. Se poate si fara coduri dar asta numai sa ascultati, sa fiti uniti, sa va sustineti unul pe celalalt caci la urma urmei suntei o FAMILIE nu DUSMANI. Lasati Dusmania la o parte si aparati-va unul pe celalalt ca altfel nu faceti nimic!

Ma bucur ca unii de aici inca ma ascultati chiar daca nu va mai sunt Lider insa acestea nu vi le spun in nume de Lider ci in nume de Prieten! Vreau tot ce e mai bun pentru TTB dar ca sa se ajunga unde vreau eu impreuna cu TheBestGood si Destema trebuie sa vreti si voi si sa ascultati!

i will be absent at war This Week cause i have test my inacitve rejected ... Shit some one have another way ? i have Tests