Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce-ati mancat bai vrajitorilor ca le-ati indoit spatele la amatorii din ttb. Weekend placut va doresc, vreau sa ne facem 41/41 si de luni sa ne extindem teritoriile si mai mult. FELICITARI pentru warurile din aceasta seara. Welcome celor noi, sper sa faceti treaba buna la waruri si sa petreceti cat mai mult timp alaturi de noi.

"Amatorii" =)))) vai de capu tau ma, /q pls
Ati castigat si voi 2 waruri in care noi am fost 20 on :)) Si toata saptamana am castigat numai 3/3 si 4/4 asa ca shht pls :* Deja visati la lv, este? =)) Stai chill.

Bajetii, nu e mare paguba intr-o saptamana ne-am ridicat ceva, nu e cine stie ce tinana cont ca din 16 waruri in aceasta saptamana am castigat 13, deci am dat 13/16, 3 waruri asta e, pierdem castigam, dar de luni trebuie sa ne marim si sa ne mentinem la MINIM 30 de membrii.

Deci sper sa nu mai aud chestii de genu TTB pasnica, sau ca suntem amatori, oricine pierde, castiga.

si mai mult. FELICITARI pentru warurile din aceasta seara. Welcome celor noi, sper sa faceti treaba buna la waruri si sa petreceti cat mai mult timp alaturi de noi.

Unde erau profesionistii :)) , in SP pai bv ma a fost vineri , acum se vede a cui factiune e plina cu playeri de 10-12 ani maxim , sunteti tari smecheri

Cumetre stai linistit ca inafara de cativa, pe care ii respect pentru ce-au realizat in mafii, restul sunt o adunatura de smardoiasi care sunt tari in clanta pe samp. Vedem pe turf care-i mai bun, ceaw.

Si pentru ilive ala, nu ma obosesc sa ii mai dau quote, poate face si el niste numere frumoase pentru unban. Va salut baieti, turfurile vor reflecta puterea fiecarei mafii.

Ho drr , poate faci tu niste numere , 2-3 pe noapte pt niste kill uri

Mi a ramas ban ul pe o dovada de nimic , nici nu apare data daca a fost sau nu in pc , asa ca cu recomandare va sfatuiesc sa refuzati testele tw , daca sunt pusi pe tn iti da ban pe orice nimic
Remember Brigadier iLive

PS: Nu uitati !

mDdA4Cg.png

Edited by ILIVEDINRTN

@, Ce nab esti ba... asta e ce sa faci, peste 30 de zile macar sa revi si tu in TTB..

defapt dupa vara asta , putin si din toamna dar promit ca voi reveni si mai devreme o sa vedeti ;) !

Doamneee!

Deci imi vine sa mor :|

De ce? Uitati-va la noii Helperi si comparatii cu mine.

Pentru asta b-zone va avea de suferit. Deja nu ii mai inteleg. Nu stiu cu care cap iau adminii astfel de decizii dar de Luni va fi vai s-amar de toti ;)

Doamneee!

Pentru asta b-zone va avea de suferit. Deja nu ii mai inteleg. Nu stiu cu care cap iau adminii astfel de decizii dar de Luni va fi vai s-amar de toti ;)

Mama m-am uitat la unii , si sunt bombe lvl 32. 35 .37 :))) Ce-i asta ma ? Mie mi-au scos gradul de donator dar nush de ce :))

Doamneee!

Faina semnatura Sido, ai uitat sa preciezi si de AIM / uS ceva, dar meh.

@, Mda, ciudat.. nu mă aşteptam din partea ta să iei ban pentru cod .. :|

Welcome celor noi! Vedeţi că warurile sunt de acum de la 13:00 - 15:00. CINE AFLĂ DE LA CE ORĂ O SĂ SE ATACE ACUM, SĂ POSTEZE AICI!

@, Mda, ciudat.. nu mă aşteptam din partea ta să iei ban pentru cod .. :|

Welcome celor noi! Vedeţi că warurile sunt de acum de la 13:00 - 15:00. CINE AFLĂ DE LA CE ORĂ O SĂ SE ATACE ACUM, SĂ POSTEZE AICI!

O sa se dea dedimineata attack 8 sau 9 nu stiu sigur , dar dimineata sigur o sa fie ! :)

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

De aceasta data primiti o atentionare verbala. Daca mai vad posturi de genul celor specificate in regulament ca fiind interzise, veti fi sanctionati. Momentan nu acuz pe nimeni, insa nu vreau sa spuneti ca nu ati fost avertizati.

:topic_closed: 24h