Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Andrei 13 VIP daca era macar putin adevarat ce ai spus mai sus, acum nu aveai aplicatie activa in SP... Fi serios si accepta adevarul. Castigati pe turf nu pe RPG..... Nu mai fiti asa penibili.

@, da asa e am aplicat deoarece mi-a dat uninvite, o sa ma duc sa ajut adversarii + in ttb nu mai intru, nu eu am procedat gresit + el + in afara de asta eu avem o inactivitate activa pe pm deoarece a inchis topicu + liderul are obligatia pe jucatorul respectiv daca este de acord cu demisia sau nu pusa de jucatorul respectiv, si cu asta am terminat aici.

LVMOV

Edited by Andrei 13 VIP

@, suntem prieteni, dar nu mi se pare normal sa imi primesc uninvite asa aiurea + nu fac asta sa par interesant, dar nu mi se pare normal cu ceea ce a facut, imi da uninvite si tu vrei sa stau cu mainile in san, o sa fac ceva si osa sa vedeti.

Dovada :

''De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni? / What are your reasons for applying in this faction?: Deoarece vreau sa ajut, LVMOV, LSMOV, SFMov + vine si sky aici si vin cu el.''

Andrei stie toata lumea ca esti bun prieten cu sky, iar ceea ce faci tu acum faci toate astea impotriva lui Blexu,doreai ca Andy sa fie lider ca sa ia sky sub-lider ''sa ridicam mafia si sa luam LV-ul'' cred ca-ti aduci bine aminte daca Andy nu a facut nimic pana acum pentru a ridica mafia,nici daca lua lider nu cred ca o ridica fiindca plecau toti,iar voi cei din VIP(majoritatea,care se simt(sunt unii care au gandit inainte de a vota) ati cam inghitit morcovu' ca stie tot server-ul ca l-ati votat pe Andy.Oricum ziceai ca pleci daca nu ia Andy lider si ceea ce ti-ai dorit s-a si indeplinit .

@Blexu, ba dc mi-ai dat uninvite? Mi-am pus eu demisia si nu stiu?Imi pare rau, dar eu vruiam sa raman in ttb pe o perioada mare, dar se pare ca asa este. + din cate stiu demisiile le pun DOAR proprietarii conturilor, dar se pare ca asa este. Spre ex daca 1 ii pun demisia lui Destema sau cuiva, va rog nu va suparati e doar 1 ex, tu le accepti.

Cred ca ai uitat cine te-a ajutat ,stii despre ce vorbesc ;)

LVMOV

Dute canta la alta masa :)

PS: Nu am nimic cu tine dar cam vad invidia si rautatea cum iese la suprafata :*

Edited by ZEW FreeDub15

Multa bafta baieti!!

Mi-a facut placere sa fiu langa voi!!

Dar am intrat in TTB doar pentru al ajuta pe BestGood,ca altfel nu intram aici ca am fost 1 an si ceva in TTB.

Bafta cu LV-ul,am incredere in voi!!

Nu va faceti parera rea,nu plec la adversari.

Mult succes!!

Ma ia gata cu posturile inutile, culcati-va si vedeti-va de joc.Fi-v-ar sampul sa va fie.

@, Succes oriunde te duci, multumesc pentru ajutor.

Edited by Destema

Noroc! De azi sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna.

Am fost la war-urile de astazi si am observat ca prea o luati "alandala" pe turf si nu stam uniti. Ne mai trebuie oameni si seriozitate. Daca suntem 25-30 pe turf ii putem bate. Avem un mare avantaj ca sunt 9 playeri r4+ aici care au Tec-9 si Shoutgun si aceste arme ne ajuta foarte mult, dar nu numai asta. Tot ce trebuie sa facem e sa ascultam de rank mai mare si sa le urmam indicatiile. Dupa parerea mea ar fi bine sa nu se mai faca atatea invoiri si cereri de inactivitate. Dupa ce ca suntem putini in factiune, se mai fac si invoiri/inactivitati.

Eu am venit aici sa ajut acest gang cu ce pot. Mi-am adus si un prieten (Edison) si voi incerca sa mai aduc. Asa sa faceti si voi.

Puteti sa mai dati si /ad-uri ca recrutam si veti vedea ca ne vom extinde.

Parerea mea este ca de acum in colo sa dam atack doar pe RDT, degeaba dam pe SP... Luam turfs de la RDT si incercam sa ne aparam cu SP-ul. O alta varianta ar fii sa luam o pauza cu war-urile pana vom mai aduce membrii, iar dupa sa incepem..

Sper sa facem treaba buna.

Edited by South Zhao

Da... @@South Zhao, aşa e. Mai sunt o grămadă.. ma rezum la 2.

1. Nu sunteţi atenţi pe zonă.. ăia vin în alergare spre voi din o grămadă de părţi, dar voi nu trageţi după ei... parcă sunteţi blocaţi pe o singură direcţie.

2. Experienţă mică... mna, nu toţi suntem experimentaţi. :))

### SĂ NU VĂ MAI AUD CU DEMISIILE! STAŢI AICI ŞI LUPTAŢI.

Salut acum am venit si eu de la liceu(impreuna cu freedub) scuze ca nu am putut sa vin la war

Ba blexule, in legatura ccu sanctiunile de astazi, oricum nu se dadeau ca warul a fost castigat, doar daca nu castigam se dadea. Eu asa stiu..eh, trebuia sa ne lase sa ii batem ca asa e tratatul asta de pace...

Salut! Acum am venit si eu acasa.

Nu stiu cum de n-ati prins macar un atack astazi...

Hai noroc! Acum am venit si eu de afara. Merg sa mananc ceva si dupa ma bag la un film.

Ma, va rog mult sa nu va mai certati. Va certati degeaba si ca niste copii. In loc sa fim uniti si sa tinem cat mai mult de membrii vooi faceti exact invers. Degeaba aplica 4 intr-o zi daca in urmatoarea zi pleaca 5 din cauza certurilor.

Daca ne respecta unul pe altul, lucram in echipa si la war ascultam de indicatiile rank-urilor mai mai mari, vom ridica acest gang, iar cei de rank mare, dupa parerea mea ar trebuii sa fie mai comunicativi la war si sa isi dea interesul. Sa incerce sa organizeze cumva, nu sa taca din gura tot warul si toti sa-si faca de cap. Eu asa stiu ca se face.... Dupa cum ati vazut si eu la waruri incerc sa mai organizez, dar vad ca nu ma baga nimeni in seama cand ma vad rank 1. Conteaza mintea pe care o ai, nu rank-ul...

Asa ca de maine vreau sa va schimbati si sa facem o treaba bunaa. Nu faceti asta pentru mine, o faceti pentru gang.