Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza flacai! :))

Ce fac valorile?

@@kes, #AiUnLaic frumos video-ul :))

Astazi intrati mai multi la war sa incercam sa lom 4/4. Spuneti STOP invoirilor ( decat in cazuri extreme =)) )

Azi intru decat la primele 2 ca pe urma sunt plecat :P

@@South Max, Bravo lor, ce daca se uita, nu au voie? Si noi ne uitam la ei... E vai de adminii astia, ei nu vad codu niciodata... n-ai ce sa faci, as putea sa ma filmez eu cu semi norecoil pe movie sa demonstrez ca pcyco avea cod acolo, dar dupa imi iau si eu ban la cat o sa gandeasca ei...

P.S Cine nu este azi la war FW fara discutii, vreau prezenta maxima sa castigam si noi din nou.

Edited by AIM Katzuno Valoare

@, Oare de ce ne filmam noi cand facem kills? Ca nu suntem codati spre deosebire de voi, deaia. Voi cu cod nu prea puteti sa va filmati ca e groasa.

Ți-am lăsat ceva pe PM, sper să ajute la ceva; m-aș bucura să nu existe niciun codat, din nefericire asta nu cred că este posibil ..

3 user(s) are reading this topic

3 members, 0 guests, 0 anonymous users

Mda.

PS: Pcyco n-a primit nimic. :))

Cum sa nu ia nimic ... se vede clar ultima faza cum 3-4 gloante direct in Allen se duc ... si dupa sunet daca te iei tot iti dai seama.

@@AIM Katzuno Valoare, Am fost plecat sa fac Tuica si nu am avut cum sa postez si tu respingi cererea de invoire:))? Mi-am rugat un prieten sa faca cerere de invoire pentru mine! Cum sa postez dintr-o localitate de pe telefon unde de abia ai net sa scrii un mesaj pe Facebook? In fine da-mi FW!!!

Edited by ReXoNa Sictir Pufos GEN

Noroc, am pasit cu stangul saptamana asta.Nu e nimic, conteaza sa ajungem un colectiv unit si dupa totul vine de la sine.Eu maine o sa intru, mi s-a stricat hardul la pc si ma duc sa imi caut altul.

Pwp noapte buna.

Edited by Destema

Noroc, am pasit cu stangul saptamana asta.Nu e nimic, conteaza sa ajungem un colectiv unit si dupa totul vine de la sine.Eu maine o sa intru, mi s-a stricat hardul la pc si ma duc sa imi caut altul.

Pwp noapte buna.

Baftă și numai bine, am înțeles că de săptămâna viitoare o să ni te alături la war-uri zilnic, mă bucur. Ști ceva în legătură cu programul de la war-uri? M-aș bucura să se schimbe de luni, pentru a evita cererile de inactivitate. Noapte bună.

@, Dacă tu te crezi bun făcând un amărât de scor ( 9 - 2 ). De ce nu ne arăţi filmările când făceai -( Quinciano[b0T] 26 7 1170 ) sau -( Quinciano[b0T] 15 3 900 ) -( Quinciano[b0T] 18 6 1290 ) ? Sau nu te-ai filmat pentru că, evident codul mergea in voie ? Nu te lăuda te rog cu aceste scoruri în faţa membrilor, pentru că dacă stai şi te uiţi, în TTB sunt majoritatea numai palete.

@,

Bai omule bai, voi ramaneti la coadele voastre.

Adică tot noi să lasăm codul, în timp ce voi mai acum 1 săptămână, nu eraţi în stare să ne luaţi runda. Şi dintr-odata miraculos, aţi început sa aveţi puteri supranaturale sau cum? Bate la ochi bă SP. Adică voi vă rupeţi in coduri pe turf, şi tot noi avem cod?

@, Destul de interesant ce spui tu, dar subliderul* de care zici tu că face 37 de killuri se filmează la fiecare war, şi are filmat chiar un war de 85 de killuri record. Nu cred că sunteţi in masură să ne faceţi voi pe noi codaţi. Adică voi caştigaţi warurile şi tot noi suntem codaţi, ciudat. Să zicem că treaba cu codul la tine nu e adevarată, pentru că nici mie nu-mi place să mă acuze lumea de cod.

Eu am spus un singur lucru. Pierdeţi incontinuu 1 săptămână, şi dintr-odata intr-o zi, caştigaţi toţi şi sunteţi mari zei la arme? Ciudat. Oricum părăsesc oraşul ăsta. Nu ştiu de ce ma cert cu voi pentru că nu-mi place să-mi fac duşmani.

Edited by Muzzy

@, Toata lumea stie ca acum ceva timp am jucat cu cod, de ce am jucat cu cod si ca am fost banat pentru asta. Tu acum ceva timp te dadeai mare prieten, ma sunai "hai sa ne intalnim pe afara, hai iesi pe undeva?", acum nu ma deranjeaza faptul ca esti in mafia adversa, acel PM e dat la nervi dupa waruri, insa ma deranjeaza ce ai facut tu, facand public acel PM. Si uitati-va la scorurile mele ca rareori depasesc +10 si am filmat fiecare war, nu mai acuzati TOT VOI aiurea de coduri cand noi avem 4 turfs, pierdem continuu, iar voi 18.

Voi sunteti cei care au 10-12 reclamatii active pentru coduri si cei care nu filmeaza niciun war.