Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine 22.09.2015 ora 20:10 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. Creek LV - ATTACK

2. RDT LV - ATTACK - LA ACEST WAR VREAU SA FIM CAT MAI MULTI ON, AVEM NEVOIE DE INFLUENTA PT A CASTIGA.

3. Spiny Bed LV- DEFEND

La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:10.

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Se accepta doar 3 invoiri cu un motiv foarte bun.

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM.

Nu va mai accept nesimtirile.

ASTAZI AM PIERDUT PRIMUL WAR DINTR-O GRESEALA INSA ATI VAZUT SI VOI CA DACA SUNTEM ACTIVI PUTEM BATE LA 0 CUM AM FACUT LA ULTIMELE 2 WARURI. ASTAZI AM FOST CAT DE CAT MULTUMIT DE ACTIVITATE, INSA SE POATE MAI BINE, VREAU SA FIM ASA TOT TIMPUL CA SA NU FIM NEVOITI SA "ARUNCAM" CU SANCTIUNI.

Maine 22.09.2015 ora 20:10 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. Creek LV - ATTACK

2. RDT LV - ATTACK - LA ACEST WAR VREAU SA FIM CAT MAI MULTI ON, AVEM NEVOIE DE INFLUENTA PT A CASTIGA.

3. Spiny Bed LV- DEFEND

La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:10.

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

ASTAZI AM PIERDUT PRIMUL WAR DINTR-O GRESEALA INSA ATI VAZUT SI VOI CA DACA SUNTEM ACTIVI PUTEM BATE LA 0 CUM AM FACUT LA ULTIMELE 2 WARURI. ASTAZI AM FOST CAT DE CAT MULTUMIT DE ACTIVITATE, INSA SE POATE MAI BINE, VREAU SA FIM ASA TOT TIMPUL CA SA NU FIM NEVOITI SA "ARUNCAM" CU SANCTIUNI.

Azi a fost binisor, am inceput sa facem treaba.

Vedeti, ma, ca se poate? .. Nu e asa de greu sa asculti niste ordine de la conducere si sa stai unde ti se spune .. vad ca merge bine sa vorbeasca doar conducerea pe /f deoarece s-au vazut rezultate astazi. Tineti-o tot asa si bafta maine la scoala/liceu/serviciu, ne vedem la war-uri, unde o sa luam 3/3. Va pwp.

Salut. As vrea sa va propun ceva. Ar fi foarte fain daca am avea un grup pe wapp pentru a ne conoaste mai bine, pentru a ne anunta anumite chestii etc. Am facut aceeasi chestie si cu membrii din elc si a avut succes. Daca sunteti de acord, dati-mi pm cu nicknameul vostru si cu numarul de telefon.

Puteti sa faceti grup si pe facebook ca sa ne dam like ca niste tarani ce suntem. Anyway, acum am venit si eu acasa si abia astept war-urile diseara, sper sa ne vedem cu bine si sa castigam 3/3.

Dupa cum a zis si frumosul si preaslavitul Destema, nu ii mai bagati in seama pe cei din SP, oricum majoritatea dintre ei nu au pic de respect pentru jocul asta .. sa scoata codurile si apoi sa judece.

Vedeti ca daca am lucrat in echipa s-a putut demonstra ca suntem o mafie de care lumea sa se sperie?
Maine tot asa...de fapt ce vorbesc eu maine...de acum pentru todeauna..Hai sa implinim, iar realizarea pe care o vrea toata lumea #LV Marooo

Maine cat mai multi la war pentru a castiga 4/4!

Va salut fratiorii mei, azi am venit si eu de la tara, cand ma duc si eu la antrenament pe la Piata Victoriei pana sa intrii in Pasajul Victoria o vad pe una buna rau, cand ma apropii si eu de ea era Loredana Chivu:)))) se urca intr-un taxi, dar eu de colo din viteza LOREEEE si i-am facut cu mana.E frumoasa rau aia ce sani aree m-a inebunit si in realitate.

Edited by Destema

Va salut fratiorii mei, azi am venit si eu de la tara, cand ma duc si eu la antrenament pe la Piata Victoriei pana sa intrii in Pasajul Victoria o vad pe una buna rau, cand ma apropii si eu de ea era Loredana Chivu:)))) se urca intr-un taxi, dar eu de colo din viteza LOREEEE si i-am facut cu mana.E frumoasa rau aia ce sani aree m-a inebunit si in realitate.

Treci la war-uri si lasă gagicăreala =))

EDIT: Băi frumosule ( , pisicul șef ), dacă tot stai pe forum, răspunde-mi și la PM, pisici-te-aș.

Edited by ciobibubu

@@ciobibubu, N-am vazut :))

Noapte buna, maine vreau prezenta mai mare la waruri.

Maine 23.09.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:
1. RDT LV - DEFEND - PE ACEST TURF VREAU CEA MAI MARE PREZENTA, ESTE TURF DE INFLUENTA.NU PUTEM SA IL PIERDEM DACA ASCULTATI DE NOI.
2. WHITE WOOD LV - ATTACK - LA ACEST WAR LA FEL, PREZENTA MAXIMA.ESTE CEL MAI ZBUCIUMAT TURF POSIBIL SI TREBUIE SA IL RECUPERAM CU O TACTICA NOUA.
3. LVPD - ATTACK - TURFUL ASTA DEPINDE DOAR DE VOI, TREBUIE DOAR SA NE INDRUMATI INDICATIILE.
4. CREEK LV - DEFEND - STITI DEMERSUL ACESTUI TURF, TREBUIE LUCRAT MAI MULT LA POZITIONARE.
La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45

DACA O SA CONTINUAM TOT ASA (CU PREZENTA BUNA SI INDICATIILE RESPECTATE) O SA FACEM TREABA BUNA.

Va urez noapte buna si spor la scoala.

SP şi-au cumpărat admin de pe clienţi ?

79.115.118.62 Teleleu. PhaReLL[ToV] 22.09.2015 23:05 Permanent Cheats(Aimbot)

Numai pe noi se uită pharell. :|

Asta e mafia b-zone, baneaza pe unii aiurea. pe altii ii sugruma cu testele, iar altii stau lejer cu codu la war n-ai ce sa faci trebuie sa te supui fiecare e pe relatii, fiecare cu aia mai mare asa e si aici, ca si aproape peste tot.Ceea ce ma deranjeaza ce-l mai mult la cei din Pimps este ca nu au onoare, nu au fairplay si nu stiu sa duca o lupta cinstita si nu-si accepta infrangerea daca e cazul

Edited by AIM K0rS VALOARE

@@Bogdan phR,

46.102.20.240 zzw pingMANN 18.09.2015 20:36 Permanent Cheats (Aim/no recoil)

Da, si stii foarte bine ca nu i-ai dat ban pt ca erai prieten cu Sky, l-ai filmat dar ai tinut filmarea pt tine.

@@Bogdan phR, Atunci de ce nu i-ai dat tu ban?Recunoaste ca l-ai cam menajat sau ce-l putin cred ca ai vrut sa plaseszi dovezile altui admin pentru a nu-i da tu ban (sti tu de ce:))) ).GG ba le-am dat dauna azi 4/4 tot asa

Salut, avand in vedere ultimele intamplari nu vreau sa va aud cu suferinte/arogante la adresa celor din SP.

Una mica asa...#PROSTAMINCEPUTBINEAMTERMINAT

Maine 24.09.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. CNN LV- ATTACK
2. PARAMEDICS LV - ATTACK
3. LVPD LV - DEFENSE
4. RDT LV - DEFENSE
La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45

DACA O SA CONTINUAM TOT ASA (CU PREZENTA BUNA SI INDICATIILE RESPECTATE) O SA FACEM TREABA BUNA.

#ascensiuneabratvei

Edited by Destema