Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In primul rand vreau sa va felicit.

Astazi LV-ul a fost Maro. 2Gd6okw.png

Inafara de asta, am tinut foarte putin de el.Maine avem 4 waruri grele unde avem nevoie de prezenta maxima.

Nu vreau sa vad invoiri.

Lista actualizata special a legendelor va aparea doar daca maine LV-ul va ramane maro.

Va astept in linie la 19:45 pe toti.Nu mai vreau nici un absent, va vreau pe toti prezenti.

Azi 09.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. PIMPS LV - DEFENSE -
ATENTIE!! ACEST TURF ESTE CEL MAI GREU.TREBUIE SA FIM NEAPARAT 30-36 PE TURF CA SA IL CASTIGAM.
2. RDT LV - ATTACK
3. CNN SF - ATTACK
4. CREEK LV - DEFENSE.
ATENTIE, ACEST TURF ESTE DE INFLUENTA, VREAU CAT MAI MULTI ONLINE.
La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM

MAINE TREBUIE SA RECUPERAM TOT CE AM PIERDUT.

AVEM NEVOIE DE PREZENTA MAXIMA INCA DE LA PRIMUL WAR.

DACA NICI ACUM NU REUSIM SA FIM MAI MULTI DE 30 PE TURF SAU ONLINE, ORASUL L-AM LUAT SI V-AM DAT LIBER NU MAI FACEM NIMIC.

INTRATI TOTI LA WAR-URI MAINE

NU ACCEPT NICI O INVOIRE

VENITI TOTI LA WAR 41/41.

LA 19:45 NE GASIM IN HQ IN LINIE.

FACETI ODATA CE TREBUIE.

Edited by Destema

Slab astăzi .. foarte slab .. în ritmul ăsta nu mai vedeți niciun LV MARO .. Dar o să vedeți voi sancțiuni .. nu se poate să fim atât de slabi -> ați dat /q în prostie după primul și al doilea war și am jucat în 20, MAXIM 25 membrii ..

La sfârșit mi s-a reproșat că de ce un prost ca mine coordonează war-ul din moment ce nu am rank 4 .. din câte vedeți am căștigat ultimul war și eu, cel puțin, am făcut tot ce am putut să vă ridic moralul și am analizat fiecare rundă încât să căștigăm .. puteam să stau nepăsător și ma duceam să stau pe facebook, cum au făcut alții de au dat /q .. Sper să fie mai bine săptămâna viitoare. Baftă.

@@ciobibubu, E greu ma nene cand nu e interes, e foarte greu!

Bine a zis Bey in demisie, are un +1 de la mine.

Daca nu avem rank mare on e tare greu, nu ai fvr, nu ai tec, nu ai organizare ( oricum sunt cel putin 5 ) rembo, prezenta nema, cum drq sa iei turfuri?

In maxim 2 saptamani nu mai avem nimic daca continuam asa, daca nu aveti timp iesiti, lasati pe altii sa vina care intra la war!

Băi, aseară am fost 21 on vs 30 de Red Dragon, dar totuşi.. am luptat şi am apărat o zonă. De la 30 de membrii on (primele waruri), s-a ajuns apoi la un interval de 20-25 de membrii, iar numărul era într-o continuă scădere.. (pentru un gang cu pretenţii, este de neacceptat) :).

@Beyo: Nu pleca, avem nevoie de tine! Eu sper să revină şi kakatzuno, iar nimeni să nu-şi dea demisia.

Topic-ul de legende va fi actualizat maine total.

Vreau sa ii felicit pe Freedub si Memorysticky, in primul rand pentru tot ajutorul acordat pana acum.Sper sa va tineti de treaba.

Katzuno si Beyond, legende.

Topic-ul de legende va fi actualizat maine total.

Vreau sa ii felicit pe Freedub si Memorysticky, in primul rand pentru tot ajutorul acordat pana acum.Sper sa va tineti de treaba.

Katzuno si Beyond, legende.

Promit ca nu te vom dezamagii.

Si multumesc pentru increderea acordata.

Edited by FreeDub15 ZEW

Well baieti, acesta este ultimul meu post aici. A fost frumos cat a fost, pacat ca a trebuit sa ne oprim aici datorita unora care nu stiu sa joace altfel si apeleaza la toate relatiile si toti adminii care-i stiu sa ma urmareasca pana fac cea mai mica prostie.

As ruga membrii adusi de mine aici, nefiind asa de putini si nesemnificativi, care vor sa plece sa mai ramana si ziua de luni. Poate reusiti sa luati acele turfuri si fara mine si Beyond.

In primul rand vreau sa multumesc celor mai importanti membrii din aceasta factiune care ne-au ajutat sa facem aceste realizari:

1) BeyondOwn

2) Destema - desi ai fost tu cam nubalau uneori, ti-ai facut strictul necesar in aceasta campanie, un lider mult mai bun decat altii... daca faceai si + totu era mai usor :)).

Restul nu conteaza ordinea, toti ati contat la fel de mult:

- Cristi95 aka Cristi95 + Adrean

- Sassori

- Smook

- zJay

- Alex_Alexutzuxxx aka qShadow (duckymann)

- Fearless

- Don

- Andrei89 aka LuckyLuciano

- Trastos aka K1dFTW

- Bechir: best taliban forever

- AppLeee

- Kips.[ZEW]

- Ryakk

- Aerrow

- Dovahkiin

- YoshiJiro

- Kaine

- LORD. aka Cosmin

- AllenMinyo - esti tu cam retardat si ai gura cam mare... dar mna, ti-ai facut partea ta.

- Tom.Hagen

- FreeDub

- Tig3r

- RoLLs

- xFlorin

- Teleleu

- Hu3XXX

- ZEAMA

- Muzzy

- Nesson aka Bombardier

* Maxtreme - esti nob, faci -, dar esti sufletul acestei factiuni. Ramai aici ca ramai bine :))

Cine nu este mentionat aici nu inseamna ca nu a ajutat la cucerirea orasului insa nu a iesit in evidenta in mod deosebit. Totusi sper ca nu am uitat pe nimeni.

Bafta Sky sper ca te simti implinit acum ca vei vedea cum arata HQ-ul tau in sfarsit... poate reusesti sa dormi linistit acum fara sa te trezesti in fiecare dimineata si primul lucru care-l faci sa fie sa ma injuri pe mine pe Wapp. Pacat ca a plecat si Beyond ca era in stare sa va tina singur in HQ si fara mine... dar asta e, norocul vostru.

@FreeDub, MemorySticky,

In opinia mea nu sunteti capabili de aceasta functie, da, intr-adevar sunteti niste membrii utili unei factiuni, aduceti un + factiunii... dar sublider contra lui sNrobert nu poate fii chiar oricine. In fine, sunteti baieti de treaba, de caterinca, sper sa-mi demonstrati contrariul si sa aratati ca ati facut parte din Bratva condusa de "Destema, Katzuno & Beyond", poate ati invatat cate ceva de la noi.

V-am pupat, ca sa aflati mai multe din cuvintele mele sa urmariti maine topicul de legende, bafta.

P.S: http://s15.postimg.org/t85jmd34r/sa_mp_017.png- Nu va mai dati cu parerea in privat de munca adminilor ca primiti ban.

Edited by AIM Katzuno Valoare

Well baieti, acesta este ultimul meu post aici. A fost frumos cat a fost, pacat ca a trebuit sa ne oprim aici datorita unora care nu stiu sa joace altfel si apeleaza la toate relatiile si toti adminii care-i stiu sa ma urmareasca pana fac cea mai mica prostie.

As ruga membrii adusi de mine aici, nefiind asa de putini si nesemnificativi, care vor sa plece sa mai ramana si ziua de luni. Poate reusiti sa luati acele turfuri si fara mine si Beyond.

In primul rand vreau sa multumesc celor mai importanti membrii din aceasta factiune care ne-au ajutat sa facem aceste realizari:

1) BeyondOwn

2) Destema - desi ai fost tu cam nubalau uneori, ti-ai facut strictul necesar in aceasta campanie, un lider mult mai bun decat altii... daca faceai si + totu era mai usor :)).

- Sassori

- Smook

- zJay

- Fearless

- Don

- Trastos aka K1dFTW

- AppLeee

- Kips.[ZEW]

- Ryakk

- Aerrow

- Dovahkiin

- YoshiJiro

- Kaine

- LORD. aka Cosmin

- AllenMinyo - esti tu cam retardat si ai gura cam mare... dar mna, ti-ai facut partea ta.

- Tom.Hagen

- FreeDub

- Tig3r

- RoLLs

- xFlorin

- Teleleu

- Hu3XXX

- ZEAMA

- Muzzy

- Nesson aka Bombardier

* Maxtreme - esti nob, faci -, dar esti sufletul acestei factiuni. Ramai aici ca ramai bine :))

Cine nu este mentionat aici nu inseamna ca nu a ajutat la cucerirea orasului insa nu a iesit in evidenta in mod deosebit. Totusi sper ca nu am uitat pe nimeni.

Bafta Sky sper ca te simti implinit acum ca vei vedea cum arata HQ-ul tau in sfarsit... poate reusesti sa dormi linistit acum fara sa te trezesti in fiecare dimineata si primul lucru care-l faci sa fie sa ma injuri pe mine pe Wapp. Pacat ca a plecat si Beyond ca era in stare sa va tina singur in HQ si fara mine... dar asta e, norocul vostru.

@FreeDub, MemorySticky,

In opinia mea nu sunteti capabili de aceasta functie, da, intr-adevar sunteti niste membrii utili unei factiuni, aduceti un + factiunii... dar sublider contra lui sNrobert nu poate fii chiar oricine. In fine, sunteti baieti de treaba, de caterinca, sper sa-mi demonstrati contrariul si sa aratati ca ati facut parte din Bratva condusa de "Destema, Katzuno & Beyond", poate ati invatat cate ceva de la noi.

V-am pupat, ca sa aflati mai multe din cuvintele mele sa urmariti maine topicul de legende, bafta.

Baa , nu e corect ce s-a intamplat daca e cum mi-ai zis tu report era maxim de kick dar ... , mie pt "PLM" acu 2-3 luni mi-a dat un warn , ne mai auzim drq pe skype sa ma chemi la noul proiect :))

1) BeyondOwn

- Sassori

- Smook

- zJay

- Fearless

- Don

- Trastos aka K1dFTW

- AppLeee

- Kips.[ZEW]

- Ryakk

- Aerrow

- Dovahkiin

- YoshiJiro

- Kaine

- LORD. aka Cosmin

- Tom.Hagen

- FreeDub

- Tig3r

- RoLLs

- xFlorin

- Teleleu

- Hu3XXX

- ZEAMA

- Muzzy

- Nesson aka Bombardier

@FreeDub, MemorySticky,

Bă kktule, de ce nu m-ai menționat la Hu3xxx? Cum intram eu,cum câștigai. Oricum, bafta. Pacat ca n-am cu cine sa ma lupt in viitor, chiar daca iti luam hq ul din prima seara,tot prieteni suntem.

ZI MS si da mi +.

No report, am fost aici de cand ștergeati praful in hq pana la cucerirea lvului.

1) BeyondOwn

- Sassori

- Smook

- zJay

- Fearless

- Don

- Trastos aka K1dFTW

- AppLeee

- Kips.[ZEW]

- Ryakk

- Aerrow

- Dovahkiin

- YoshiJiro

- Kaine

- LORD. aka Cosmin

- Tom.Hagen

- FreeDub

- Tig3r

- RoLLs

- xFlorin

- Teleleu

- Hu3XXX

- ZEAMA

- Muzzy

- Nesson aka Bombardier

@FreeDub, MemorySticky,

Recunosc ca nu sunt capabil de aceasta functie, dar cine altcineva putea sa o mai faca ... Max are lag si nu prea poate intra la war-uri si da chiar am avut ce invata de la fiecare. Katzuno de la tine am invatat sa coordonez un war, de la Beyond am invatat sa ma asez pe turf, iar de la Allen am invatat sa trag... voi insemnati ceva pentru mine, chiar daca eu nu insemn ceva pentru voi si orice inceput are si un sfarsit ... oricum SP si-au indeplinit obiectivul sa aibe HQ impotriva ta si a lui Beyond.

Destema iti multumesc ca ai avut incredere si mi-ai acordat aceasta sansa, promit ca nu te voi dezamagii.

Si vreau sa zic inca o data RESPECT KATZUNO & BEYOND

@@AIM Katzuno Valoare, Ba muie sti ca te`am ajutat mereu cand ai avut nevoie chit ca mi`au cerut ajutorul chit ca nu esti brailean de`al meu si mi`a facut placere mereu sa lucrez cu tine si "SEFUL CODATILOR" Beyondbomba. Imi pare bine intr`un fel ca s`a termiant asa si am realizat cea ce era deja evindet ca v`om reusii indiferent de adversar.

PS: Sky sigur citesti asta si sper ca sa fii fericit ca acum vine la voi seful vostru lung sa va invete cum sta treaba cu war`urile sa va simtiti si voi bine :)

PSS: @@Count LuNg ZEW, Ba muie important e ca stim noi ( aia care trebuie) ;).

Remember?

Edited by Cristi95 ZEW

Ce să va zic, ratați. Cum să iei ban pentru injurii și n-au fost chiar așa grave. Păcat si de mister Beyond, dar trebuie să ne obișnuim să castigam și fără cei mai buni sublideri pe care i-am avut de cand m-am reapucat de samp(exclus lung aka mister policeman).în gangu asta deocamdată au mai rămas niște forțe nedescoperite, sper ca de luni să ne mobilizăm și să fim un gang unit l și să reușim să castigam.

Noapte bună*

Am avut cei mai buni sublideri la ora actuală pe B-Zone la noi în gang, ce vreţi mai mult?:)) Cu beyond era chiar uşor la war, făcea best după best, degeaba îţi făceai speranţe la best :)). Beyond făcea + şi ca offline =))))))

@@AIM Katzuno Valoare, Nu prea fac eu +, dar îmi place să joc tactic şi să nu fie ceartă în jur, pentru că nu iasă nimic aşa..

PS: Avem membrii care ne pot ajuta pe viitor, asta s-a văzut pe Creewk LV când eram 21 ttb vs 30 RDT :).

@@AIM Katzuno Valoare, Iti admir vorbele.....din puntul meu de vedere...e un inceput....am invatat destule de la voi...am incercat sa adopt unele lucruri si am reusit, am incercat sa adopt altele, dar nu am reusit...Totusi..incetul cu incetul..o sa ajung sa stiu in mare parte...munca unui rank 6..cat de greu e sa fii rank 6....cat timp sa iti dedici pentru factiune. Va promit ca nu va voi dezamagi. Bafta in continuare si veti fi bine-veniti la noi.

In inima mea: LV-ul va fi permanent Marooooo.

Edited by MeMoRy Legend

Turfurile vin si pleaca nu va mai excitati atat de mult cand va vedeti cu 24 de turfuri ca puteti sa le pierdeti la fel de usor cum le-ati castigat. Oricine poate recunoaste ca voi ati luat lv-ul dupa ce am lasat eu liderul si a venit acea perioada grea pentru sp cand nu se venea nimeni la war. Daca nu lasam liderul, probabil si acu va tineam in sah cu tot cu codatii vostrii. Respect beyond singurul care merita succesul acestei mafii, in unele momente el era singurul in stare sa faca diferenta. Si katzuno merita respectul cuvenit, daca nu-si aducea baietii nu aveati nicio sansa(stiti voi ce codalai). Allen, tine-o tot asa, ti-ai facut o reputatie de post-hunter, deja te-ai obisnuit sa fii spurcat de jucatorii pe care ii reclami. Voi suferiti acuma ca aveti orasul, fiti aroganti cat de mult puteti, ca de pe 20 incolo va deschideti gogoserie la HQ. Deci, dragi jucatori de samp, turfurile vin si pleaca, cel mai important lucru este legatura de prietenie pe care o puteti lega cu ceilalti colegi. Acum, dupa ce s-a schimbat conducerea o sa urmeze o perioada mai grea pentru voi. Presupun ca vor aplica multi jucatori cu level 20+ fara vreo mafie anterioara, dorind sa se afirme ca si mafioti. O sa ramana la decizia voastra(celor de r4+) sa ii invatati ce stiti mai bine, fiindca asta va este viitorul.

No report pls.

Turfurile vin si pleaca nu va mai excitati atat de mult cand va vedeti cu 24 de turfuri ca puteti sa le pierdeti la fel de usor cum le-ati castigat. Oricine poate recunoaste ca voi ati luat lv-ul dupa ce am lasat eu liderul si a venit acea perioada grea pentru sp cand nu se venea nimeni la war. Daca nu lasam liderul, probabil si acu va tineam in sah cu tot cu codatii vostrii. Respect beyond singurul care merita succesul acestei mafii, in unele momente el era singurul in stare sa faca diferenta. Si katzuno merita respectul cuvenit, daca nu-si aducea baietii nu aveati nicio sansa(stiti voi ce codalai). Allen, tine-o tot asa, ti-ai facut o reputatie de post-hunter, deja te-ai obisnuit sa fii spurcat de jucatorii pe care ii reclami. Voi suferiti acuma ca aveti orasul, fiti aroganti cat de mult puteti, ca de pe 20 incolo va deschideti gogoserie la HQ. Deci, dragi jucatori de samp, turfurile vin si pleaca, cel mai important lucru este legatura de prietenie pe care o puteti lega cu ceilalti colegi. Acum, dupa ce s-a schimbat conducerea o sa urmeze o perioada mai grea pentru voi. Presupun ca vor aplica multi jucatori cu level 20+ fara vreo mafie anterioara, dorind sa se afirme ca si mafioti. O sa ramana la decizia voastra(celor de r4+) sa ii invatati ce stiti mai bine, fiindca asta va este viitorul.

No report pls.

Pe tine cine te-a inventat aici?

Ai zis bine turf-urile vin si pleaca, dar nu cred ca daca tu esti mare ''vedeta'' si te crezi important mentineai LV-ul si da Allen face posturi codatiilor din SP(care sunt) si oricine are dreptul asta, Beyond facea + cu ochii inchisi pe panaramele tale si Katzuno avea o organizare de exceptie ce tot suferi aici cu Southern Paramedics tau, mai usor cu suferintele astea pe capu' tau ca vad ca te agiti cam mult. Nu te mai umfla atat in pene.

Zi mersi ca nu l-am pus pe Destema sa va treaca la factiunii protejate(am mai zis o data). Sa vin sa-mi dati heal pe la HQ vostru.

Si iti zic sigur, ca Bota nu o sa fie nici un lider din SP, nici 30% nu erai din el.

Edited by FreeDub15 ZEW

@@Wladyslaw, Nu stiu ce pula mea ai inteles tu din ce a scris toata lumea aici dar in mare parte din cate observi de vorbeste de prieteniile legate un factiune. Ori voi astia din SP sunteti turbati dupa turfuri ori chiar sunteti cretini :-?? . In primul rand ca noi am inceput sa va batem de cand erai tu lider si asta este si motivul pentru care tu ai lasat liderul, daca erai atat de jmecher tineai de liderul ala pana ne bateati. Degeaba incerci sa te scoti acum, noua ne veneau membrii buni si va bateam 20 vs 30 si stii foarte bine ca si tu aveai factiunea plina de codati. Si faza ca o sa ii inchideti in hq e foarte posibila fiindca in caz ca nu observi s`a schimbat conducerea si pleaca membrii care faceau diferenta.

Deci ca o incheiere: SUNTETI SLABIIIIII!!!!!!!!!

Edited by Cristi95 ZEW