Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Duminica ora 18:00 sunteti asteptati cu totii in HQ pentru antrenament.

Cel care va organiza antrenamentul este AllenMinyo

Invoirile se accepta doar cu un motiv bine intemeiat.

Dupa antrenament va urma o sedinta scurta.

+1 Destema :)) Pai max tu ce sa faci rembo? ai tec si combat si tragi cu ak de la 5 m distanta :)) dapai ce sa mai spunem de sistemul tau de ghidaj. :)) Mai ai de mancat pana sa dai si tu 3/3 ca mine :)). Imprumuta un Sniper de pe contu din Hitman ca la ala nu prea ai cum sa ratezi. Noapte buna Bratveni si sper sa luam ceva maine :)) Destema aka shaorma. !!!!!!!

@@ciobibubu, Încearcă să fii logat pe website până-n 22:30, deoarece merge şi pe la :28 - 29 să dai. Te duci apoi la wars - turfs - şi te plimbi cu mouse p-acolo (pe turful care vrei să îl ataci), după care, o să-ţi apară că merge să fie selectat (mâna aia de la mouse) selectezi, alegi ora şi aia e.. =D

@@ciobibubu, Încearcă să fii logat pe website până-n 22:30, deoarece merge şi pe la :28 - 29 să dai. Te duci apoi la wars - turfs - şi te plimbi cu mouse p-acolo (pe turful care vrei să îl ataci), după care, o să-ţi apară că merge să fie selectat (mâna aia de la mouse) selectezi, alegi ora şi aia e.. =D

Grazie! Dar tot nab ești, pwp

Baa m am plictisit de teste , numai aici am fost luat la teste si a mai stat si ala juma de ora :( Azi sper sa numai luam bataie la 0 ca dau /q daca nu se organizeaza si ieri am pierdut la 1 runda , v am zis sa intrati prin spate in ei si voi nimic.

EDIT : 3 PIMPSI BAN :))

Edited by KipSZEW

Va salut baieti si pentru ultima data :))) De azi inainte jur ca voi folosi si eu coduri! http://postimg.org/image/7hf7x5mmn/

Si acum dovada, daca asta e aim imi tai coaiele si i le dau lu K"""

Si ma jur pe maicuta mea ca am fost curat dar de, avem un ''owner bun'' Nasul K. Va pup de acum chiar bag coduri pentru toti !!!! <3

Edited by South Kaine