Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! Welcome celor noi!

Avem diseară 3 war-uri, 1 DEFENSE (Vietnamese Boys) pe HQ (Bratva I) şi 2 ATTACK-URI, 1 ATTACK (Southern Pimps - White Wood LV) şi 1 ATTACK (Red Dragon Triad - Spiny Bed LV), sper să fim 35ON cel puţin să ieşim cu 3/3 WIN, ne auzim, spor!

2 attackuri, bagati f5

Seara bună!

Avem mâine 4 war-uri, 1 DEFENSE (Bratva II - Green Street Bloods), 1 ATTACK (Paramedics LV - Southern Pimps), 1 DEFENSE (White Wood LV - Red Dragon Triad), 1 ATTACK (Spiny Bed LV - Red Dragon Triad) sper să fim 35+ ON cel puţin, să ieşim cu 4/4 WIN, ne auzim, spor!

Edited by Skipper

Am prins, pacat de ultimul war.

Daca nu ne tineau Pimps in 7-7 ne grupam imediat la RDT.

Noapte buna, maine ne auzim in HQ la 19:45.

Pe pimps puteam sa ii batem 8-3 doar ca niste anti-talente au vazut ca membrii buni pleaca din parcare si ce-or zis? A pai daca ala se duce ma duc si eu, si cam asa au venit punctele pentru ei. Invatati din greseli

@@Expres din PLANTE, Ai foarte mare dreptate!

Seara bună!

Avem mâine 4 war-uri, 1 DEFENSE (Bratva II - Green Street Bloods), 1 ATTACK (Paramedics LV - Southern Pimps), 1 DEFENSE (White Wood LV - Red Dragon Triad), 1 ATTACK (Spiny Bed LV - Red Dragon Triad) sper să fim 35+ ON cel puţin, să ieşim cu 4/4 WIN, ne auzim, spor!

Mulţumim pentru acest post, Skipper!

Daca destema nu ia unban, nabu asta ce a comentat mai sus devine lideran.

EDIT: Merg si eu la scoala frumos, cand ma intorc acasa, birdi are ban, destema are ban, alexander.capone demis cu 3/3 pentru limbaj si subliderii avispa aman2 banati :))))))))))))))) WTF

Edited by Expres din PLANTE

Asa, ca sa va lamuresc.Codul nu l-am folosit, am fost banat pentru o conversatie pe skype, care am avut-o cu Erik (Katzuno).

Asta e, tot ce am facut o sa se duca la vale.Astept un raspuns, sper sa revin printre voi.Daca nu, succes noului lider.

Sa mergeti azi la war, nu va bateti joc acum.

Va pupa desty, revin cu un post dupa ce primesc raspunsul.

Destema l-a întrebat pe Katzuno despre un posibil cod (îi dăduse katzuno ceva pe skype), iar acesta i-a răspuns (adminii neavând dovezi video cum că, liderul nostru, Destema aka Destemovic ar fi folosit acel cod la waruri). Banul a fost acordat pentru nişte întrebări... B-Zone 2015. Alţii rup norecoil + aimbot, dar nu primesc ban, iar Destema că l-a întrebat de un cod, gata.. banat.

PS: Starjeg l-a banat pe Katzuno pentru "distribuire coduri", iar "marele Kelton" - îi dă ban lu` Destema pentru cheats (renko). =))

PS2: Birdi a avut un mod care nu oferea avantaje majore!!! IonuVRS a folosit tymecic şi nu a primit ban, chiar dacă îi dădusem PM ownerului (care ia decizii doar când vrea el).

### Opa, cam rapid se mişcă adminii în ultimul timp ;o. Cum naibi, mă? Deja birdi dat afară pt moduri ilegale, iar înainte liderii aşteptau 3 zile :|

Edited by South Max

Asta am scris in cererea de unban, raspunsul lui kelton a fost ceva de genul "trebuia sa te interesezi, nu ai voie sa folosesti moduri". Ok, tinta nu e mod? rasta anti-lag tot mod e, ca iti modifica tot. Trebuia sa dam ban si celor ce se filmeaza pe YT cand joaca samp si au tinta si arme personalizate ca de, iti ofera un ajutor "nefiresc". A stai, pt alea nu luam ban, dar luam ban ca aveam o ceata in joc. Beyond ia unban, eu nu iau ca ce sa faci..preferintele :)

Modul pe care l-am folosit pe 26.11.2015 in acel video este un timecyc, care NU iti confera niciun ajutor. Nu am vazut vreun anunt, topic, regula, aliniat sau orice altceva care sa spuna ca acest lucru este interzis. Peste 80% dintre mafioti folosesc timecyc / tinte / weapswitch / changeskin s.a.m.d care daca ar fi sa o luam logic, iti ofera un avantaj fata de altii. Pentru cei ce folosesc tinta de ce nu se da nimic? pentru cei ce folosesc changeskiner? Cu modul ala iti poti lua skinuri ce te avantajeaza intr-un fight. Skinuri care alearga mai repede. (Daca e nevoie fac video si la asta). Sa revenim. Modul acesta timecyc l-am folosit cu 2 zile in urma pe Movie.B-zone.ro pentru un video de Craciun. De ce? pentru ca acest timecyc, REPET, are ceata, cerul este alb. Este o imagine, nu o reflexie (deci nu te ajuta sa diferentiezi jucatorii). Chiar daca era negru/albastru/rosu sau orice alta culoare, nu te ajuta cu nimic. Daca ar fi sa o luam pe alta parte, oricine isi poate seta din placa video culorile astfel incat sa iti arate mai mult alb, mai putin negru, mai mult mov s.a.m.d si sa poti vedea jucatorii de la o distanta mai mare. Repet, nu am vazut nicaieri nimic despre acest timecyc si nici nu am fost curios sa intreb inainte, pentru ca multi folosesc astfel de moduri si nimeni nu mi-a zis ca ar fi ilegal/ilegal. Pe 26 cand mi s-a facut post-ul (http://www.rpg.b-zon.../report/38460),l-am si scos pentru ca am intrebat pe /report daca este sau nu ilegal. 3 admini mi-au spus ca nu e inca o decizie luata asupra lui, alti 2 mi-au zis ca da, e ilegal. Se pot face teste TW si se poate demonstra ca nu il folosesc si acum, dupa ce am aflat ca e ilegal.
Dovezi suplimentare: Daca tu crezi ca e un mod ce-ti ofera avantaj doar pt faptul ca este cerul alb/ceata, o sa-ti fac un video demonstrativ cu el/fara el ca sa vezi ca nu iti ofera niciun avantaj.

Cu acest mod poti vedea jucatorii la distanta maxima pe care ii poate suporta placa ta video, asta inseamna ca:

- Daca tu esti la 20 metri eu te vad si cu timecyc normal si cu timecyc asta

- Daca tu esti la 100 metri nu te vad nici cu timecyc normal, nici cu asta

- Daca tu folosesti m4 si pui tinta spre mine la o distanta medie (60m), ma vezi cu timecyc normal, ma vezi si cu asta

- Daca tu folosesti m4 si pui tinta spre mine la o distanta mare (100m), NU ma vezi cu timecyc normal, nu ma vezi nici cu asta

REPET: Timecyc-ul asta nu iti ofera niciun avantaj, nu iti scoate jucatorii in evidenta si nici nu iti trage arma singura. Iti arata la fel ca la cel normal, oamenii pe care ii poti vedea la o distanta maxima atunci cand pui click dreapta. Daca jucatorul tau e la 100m si tu te uiti cu deagle, NU il vezi. Daca el este la 100m si tu te uiti cu rifle, il vezi. E totul normal si nu vad nimic ilegal in asta. Repet, fac un video daca e nevoie si o sa-ti demonstrez ca nu e nimic ilegal in asta.

Ce pot sa zic, un rahat de server cu un owner si mai de rahat care e vazut drept "om corect" cu toti. De fapt, daca nu donezi sute de euro, nu esti corect. Eu sunt dat afara din hitmen cu 3/3 ca am facut un contract fara undercover, altul ca in schimb nu e dat afara atunci cand omoara adminii (prietenii lui) cu sniperul asa..in joaca. Unui admin 5 (nu dau nume) care joaca de pe vremea dinozaurilor i s-a scos functia ca se juca cu minigunul cu un coleg (admin si el), pur si simplu l-a impuscat o data. Dar lui rey ii dam up la admin si el scrie dupa dictare pe event si e un taran cu 4 clase. De ce? ca rey stie sa-l pupe-n cur pana-l face mov. Asta e comunitatea noastra, sa va intre bine in cap. "Toti suntem vazuti la fel de catre owner", de fapt daca nu va suflam in cur luam ban pt timecyc in timp ce prietenii vostrii rup codurile prin alte mafii. Un server de maro :(

Edited by Birdi din ZEW

@, Ştiu de ce mod spui... ceaţa nu oferă un avanta! Vrs a folosit pe timp de noapte tymecic ca să fie ziuă.. (i-am dat PM lu` kelton şi nu l-a banat). Fă-i mă video, iei ban aiurea.

PS: Am întrebat peste 5 admini dacă e legal sau nu tymecic şi doar 1-2 au spus că se da ban (johnny şi draco), restul nu ştiau!

Am zis si iti repet si tie, e un server de tot C A C A T U L, unde cei de 13 ani sunt admini si sufera de atentie si-ti dau tie peste nas cu ce pot ei sa faca, cand de fapt ei plimba vaca de la ora 2 la ora 4 sa le dea parintii voie o ora la calculator. Nu poti sa te pui cu ei, ca altfel iei ban. Trebuie sa taci din gura si sa inghiti toate magariile care le face staff-ul fata de noi. Eu cand eram mayor am facut un event pe /gov si tin minte cuvant cu cuvant din ce s-a intamplat dupa. Am spus pe /gov "multumesc Team of Vetearn's pentru ajutorul oferit". Ghici ce s-a intamplat dupa? imi da Rey kick pentru ca fac promovare clanului meu pe /gov. Auzi idiotentie!! Dupa care ii spun pe report sa raspunda, ca turn on nu servea ca na..din seria "spam, nu am timp, nu pot raspune acum, brb etc" si conversatia a fost in felul urmator:

Rey: zi ce vrei

Eu: pt ce am primit kick-ul ala total aiurea?

Rey: adica vrei sa zici ca euti dau kick aiurea si ma tragi la raspundere

Eu: eu te-am intrebat de ce primesc kick aiurea, nu te trag la raspunde

Rey: ba asta ar fi ceva sa ma tragi tu pe mine la raspundere

Eu: pai da ba, doar am intrebat de ce am luat kick, ba

Rey: numi spui tu mie ba clar?

Eu: pai tu de ce-mi spui mie ba?

dupa care, kick motiv: nesimtire

ma loghez inapoi, dau iar report "Rey raspunde, ca ai turn off"

primesc kick motiv: report aiurea

ma loghez si spun pe report "Mda, asta stii sa faci, sa ne tratezi ca pe niste carpe, atat. Cand avem nevoie de tine, nu existi"

apoi skick de vreo 3 sau 4 ori, iar seara cand m-am pus pe sleep (desi era doar el on) am primit iar skick

Am uitat, eu nu sunt cows. Poate ca daca spuneam ca sunt taliban sau somalez, avea kelton o slabiciune si fata de mine

Ce a primit rey pt asta? nimic. De ce? kelton e om corect fara par in cap si inceput de chelie la 20 de ani. Revenind la subiect. Cand i-a venit ideea geniala lui bobo de a implementa gold inloc de euro (si nu-l condamn deloc, poate ca toti am fi profitat de ideea ca sunt copii cu bani pe care nu au ce-i arunca) si au spus ca cei cu conturi premium vor avea de platit pt ele, am intrat vreo 15 oameni pe skype de ne-am batut carasu de el si am cerut explicatii toti. De ce? pentru ca acest cont premium noi l-am cumparat PERMANENT si daca-mi aduc bine aminte scria destul de clar ca: ACEST CONT PREMIUM RAMANE PERMANENT ODATA CUMPARAT. Deci s-a facut drepatate intr-un fel sau altul (DELOC) si am primit 1 an de premium. Acum cand unu singurul ii cere explicatii unui admin, e banat. Asa si eu. Joc aici de cand erau 50 oameni si kelton era un neimportant de rank 1 in LSPD ( ca noi toti de altfel) alaturi de duplin, eduarth, rampage, liquid, ionuc si multi altii pe care evident ca voi nu-i mai tineti minte. Si ce am primit eu in schimb? sanctiuni peste sanctiuni si 80% dintre ele sunt facute de catre admini. De ce ? nu cred ca ar avea rost sa ne uitam si sa analizam fiecare warn/ban/mute dat si "acoperit" de voi, stafful lu .. mea :)

Asta e o comuniatate de rahat bazata pe importanti si oameni smecheri de 15 ani condusi de un tanar cu chelie la 20 de ani care e platit cu 8 mil pe luna sa isi bata joc de majoritatea dintre noi impunandu-ne sa ne jucam cum vrea el. Auzi cica timecyc e ilegal..

Ciao

Edited by Birdi din ZEW

@, Rey = Simon_Dragos, nu ştiu dacă îl cunoşti cu vechiul cont. Era băiat de treabă când nu era disperat după funcţii, puteai schimba vorbe cu el. Pe mine m-a scos din LSPD pentru că am scris "plm" pe /r şi că aş fi făcut /d aiurea... =)). Doamne... Când a pierdut adminul, s-a dus pe RPG 2 să ia sublider la Newlife, după care, a revenit aici şi i-au dat admin (din nou). Când l-a pierdut, făcea pe victima, cât p-aci să plângă :)). Meh, asta e! Dacă le spui nişte chestii, te banează, că de, joci la ei pe server.

Stiu ca el e Simon_dragos, era prin corleone. Pe vremea aia era unul din aia care nu stiu ce e /order 1 si 2. Trebuia sa va dati seama ce om este din momentul in care el a fost helper din cauza votului lui audi_rs8 (audi era ultimul care vota la cererea lui de helper si era votul care zicea DA esti helper sau NU, ramai tot un prost), apoi rey i-a dat lui audi ban pentru ca audi scria incorect si il imita. Mai pe scurt, audi a facut event si a zis la sfarsit "mutlumesc pentr-u aten-tie" sau ceva de genul. In momente ca astea vezi adevarata fata a unui om ^_^. Ultimul post, ca apar catelusii si-mi dau warn. Bafta cu mafia max, daca pot sa te ajut cu ceva imi zici pe fb :*

Multumesc lui biscuitzel pentru banu asta, nu cred ca voi lua unban, ca doar na, daca e bun la war si n-are cod, hai sa il banam pentru ceva... Daca nu ne mai vedem, bafta la war si aveti grija sa nu pierdeti macar turfurile pe care le-am luat deja si normal bafta sa luati mai multe.

#respect