Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun. Sa incepem. Dragul vostru admin Paharel este un tigan prost, meltean prost, cu o fata de scos cuie. Se da el mare smecher, mare admin da nu are o chifla in stomac. Ii tremura buricu de foame, ii face foame drifturi pe sina spinarii. E el mare admin cand pentru 3-4 ore pe zi face bani de paine. Este un negru prost care trebuie eutanasiat. Vine omu si ne sufera noua. Cand da un ban URLA "MANCAREE MANCAREE VREAU MANCAREE". Saracu', o sa va las aici niste poze cu el sa va convingeti singuri.

1BN3ibF.jpgKjq3Nrd.jpg

Si click pentru facebooku' lui. Hai cu reportu'.

#retras

#baftacuLVMARO

Edited by StylerGTX

Putin imi pasa cum arata sau ce rasa e, dar mi ciuda ca am luat ban aiurea, ma chinui sa joc corect contra codatii pacii care iti dau 3/3 la war si daca ii ia la teste refuza si vine asa si imi da ban ca m-a intrebat biscu pe skype daca il ajut si pe el cu niste euro sa-si scada din factionpunish. Am dat la vreo 3 persoane euro de pe clienti si nu am primit nimic in schimb dar fix la el acum as vrea sa-mi dea el banii lui. Daca ma interesau banii, imi luam un biz, nu 2 masini... Ce o fi, o fi, imi placea la war si mi-a stricat toata distractia...

@@Expres din PLANTE, Dacă i-ai dat bani să îşi scoată FP şi nu ai primit în schimb, ai unban sută la sută..

12 user(s) are reading this topic

12 members, 0 guests, 0 anonymous users

@@Bogdan phR,

Iti dedic aceasta melodie. Cam asa traiesti tu, "fratica da-mi o bucatica". ceauless

Joc samp pentru a scapa serverul de codati infecti cu jumatate de minte, exact cum esti tu.

Merg la facultate, probabil tu...niciodata, chiar consideri ca nu am ce manca ? Am net de la vecini, beau apa de la rau. Poti spune adio si contului de forum.

Joc samp pentru a scapa serverul de codati infecti cu jumatate de minte, exact cum esti tu.

Merg la facultate, probabil tu...niciodata, chiar consideri ca nu am ce manca ? Am net de la vecini, beau apa de la rau. Poti spune adio si contului de forum.

din ce prieten si ce om cu caracter erai ai ajuns un cacat plostit si tu

Edited by Birdi din ZEW

Acum eu numai inteleg nimic. Daca intreb o persoana pe skype fb twitter daca are euro pe clienti sau cum merge un mod care , nu stiu ca este interzis, imi iau ban? Pe bune? Traim in evul mediu? Nu avem libertate de exprimare? Da o naiba de treaba. Inteleg ca sunt destui disperati in acest joc dar sa fi pedepsit pentru faptul ca ai pus niste intrehari, absurd!!!

Tu nici 10 clase n-ai si imi suferi mie aici. Cacat cu mot. Fundatia Mereu Aproape il ajuta pe Paharel. Donati pentru o cauza nobila!

@, Lasă-l frate, nu contează că are 10 clase sau nu, că e ţigan sau nu, gras sau slab, urât sau frumos! Fiecare s-a născut cum a vrut Dumnezeu, nimeni nu şi-a ales soarta! Trebuia să faci cerere unban şi vedeai acolo dovezile.. E treaba lui dacă îi place să sufere sau nu..

REMEMBER DESTEMA! Ban dat aiurea.

Kelton @ B-Zone 2015.

PS: Cum naibii să daţi ban că i-a dat euro pe clienţi fără să primească nimic în schimb pe serverele RPG? ;o

Se pare ca treaba mea se termina aici.

Vreau sa va multumesc tuturor, atat membrilor (fara voi nu ajungeam aici) subliderilor (cireasa de pe tort) si adversarilor (care ne-au tinut inca activi).

A fost frumos, ce sa zic.Pacat ca s-a terminat asa, mai aveam foarte multe planuri cu voi.Pot sa spun ca mi-am atins obiectivele, orasul l-am cucerit dupa o lunga inactivitate a gangului si dupa aceea m-am axat impreuna cu subliderii sa invatam nubalaii sa joace (no offense).

Stiu ca am mai fost si nesimtit uneori, sper ca nu m-ati luat in nume de rau.

Chiar cred ca am facut o treaba buna impreuna.

Poate in viitor o sa ne mai auzim, depinde cine va veni lider.

Deasemenea, vreau sa ii urez succes viitorului lider si sa il indemn sa duca treaba mai departe (sa nu te axezi niciodata pe cativa membrii care trag bine, toti sunt egali, sa incerci sa ii inveti si pe cei noi cum sta treaba, o sa ai o satisfactie mult mai mare)

Cam atat, mai aveam cateva de zis, dar nu are rost.Succes de acum incolo la war-uri, sa ascultati de Allenu/Slade/Maxu, bubule ai grija cu evidentele ca e belea.

Allen - sa nu pleci, esti unul dintre cei mai buni jucatori de pe aceasta comunitate.

Slade - precenarul din rdt, sau belgianul, ne cunoastem demult, n-are rost sa-ti mai zic :))

Maxu - la fel, cap mare minte n-are, spui numai prostii pe /f =)) nu stiu ce ai facut tu pe rpg2

Bubu - am avut dubii cu tine la inceput, dar m-am inselat amarnic, chiftea galactica :))

Rexona - imi place cum canti manele =))

Alin - sa nu pleci de aici, esti om de baza

Bizon - inactivu :))

Roshu - baiatu fara rabdare

Kaponee aka darius - multumesc mult ca ai venit sa ma ajuti

Tom.Hagen - cum sa iesi cand mai aveai 1 saptamana/2 pentru rank 4? Cap

Si restul, va multumesc ca ati ascultat de sfaturile noastre, tineti-o tot asa.

Ultimul post.

encHxwE.png

hp4bHOy.png

#Remember Echipa lu' Grasu'

Edited by AIM Destema

Se pare ca treaba mea se termina aici.

Vreau sa va multumesc tuturor, atat membrilor (fara voi nu ajungeam aici) subliderilor (cireasa de pe tort) si adversarilor (care ne-au tinut inca activi).

A fost frumos, ce sa zic.Pacat ca s-a terminat asa, mai aveam foarte multe planuri cu voi.Pot sa spun ca mi-am atins obiectivele, orasul l-am cucerit dupa o lunga inactivitate a gangului si dupa aceea m-am axat impreuna cu subliderii sa invatam nubalaii sa joace (no offense).

Stiu ca am mai fost si nesimtit uneori, sper ca nu m-ati luat in nume de rau.

Chiar cred ca am facut o treaba buna impreuna.

Poate in viitor o sa ne mai auzim, depinde cine va veni lider.

Deasemenea, vreau sa ii urez succes viitorului lider si sa il indemn sa duca treaba mai departe (sa nu te axezi niciodata pe cativa membrii care trag bine, toti sunt egali, sa incerci sa ii inveti si pe cei noi cum sta treaba, o sa ai o satisfactie mult mai mare)

Cam atat, mai aveam cateva de zis, dar nu are rost.Succes de acum incolo la war-uri, sa ascultati de Allenu/Slade/Maxu, bubule ai grija cu evidentele ca e belea.

Allen - sa nu pleci, esti unul dintre cei mai buni jucatori de pe aceasta comunitate.

Slade - precenarul din rdt, sau belgianul, ne cunoastem demult, n-are rost sa-ti mai zic :))

Maxu - la fel, cap mare minte n-are, spui numai prostii pe /f =)) nu stiu ce ai facut tu pe rpg2

Bubu - am avut dubii cu tine la inceput, dar m-am inselat amarnic, chiftea galactica :))

Rexona - imi place cum canti manele =))

Alin - sa nu pleci de aici, esti om de baza

Bizon - inactivu :))

Roshu - baiatu fara rabdare

Kaponee aka darius - multumesc mult ca ai venit sa ma ajuti

Tom.Hagen - cum sa iesi cand mai aveai 1 saptamana/2 pentru rank 4? Cap

Si restul, va multumesc ca ati ascultat de sfaturile noastre, tineti-o tot asa.

Ultimul post.

encHxwE.png

hp4bHOy.png

#Remember Echipa lu' Grasu'

Destema, pe tine n-o sa te uit ca mi-ai fost lider, deja a inceput sa se observe ca nu mai esti pe aici... Unde e spamu' ala care il faceai la war sa ascultam? :)). Bafta multa iti doresc si sa vi neaparat inapoi cand o sa poti! :*

#RememberDestemaLVMARO

Se pare ca treaba mea se termina aici. Vreau sa va multumesc tuturor, atat membrilor (fara voi nu ajungeam aici) subliderilor (cireasa de pe tort) si adversarilor (care ne-au tinut inca activi). A fost frumos, ce sa zic.Pacat ca s-a terminat asa, mai aveam foarte multe planuri cu voi.Pot sa spun ca mi-am atins obiectivele, orasul l-am cucerit dupa o lunga inactivitate a gangului si dupa aceea m-am axat impreuna cu subliderii sa invatam nubalaii sa joace (no offense). Stiu ca am mai fost si nesimtit uneori, sper ca nu m-ati luat in nume de rau. Chiar cred ca am facut o treaba buna impreuna. Poate in viitor o sa ne mai auzim, depinde cine va veni lider. Deasemenea, vreau sa ii urez succes viitorului lider si sa il indemn sa duca treaba mai departe (sa nu te axezi niciodata pe cativa membrii care trag bine, toti sunt egali, sa incerci sa ii inveti si pe cei noi cum sta treaba, o sa ai o satisfactie mult mai mare) Cam atat, mai aveam cateva de zis, dar nu are rost.Succes de acum incolo la war-uri, sa ascultati de Allenu/Slade/Maxu, bubule ai grija cu evidentele ca e belea. Allen - sa nu pleci, esti unul dintre cei mai buni jucatori de pe aceasta comunitate. Slade - precenarul din rdt, sau belgianul, ne cunoastem demult, n-are rost sa-ti mai zic Maxu - la fel, cap mare minte n-are, spui numai prostii pe /f nu stiu ce ai facut tu pe rpg2 Bubu - am avut dubii cu tine la inceput, dar m-am inselat amarnic, chiftea galactica Rexona - imi place cum canti manele Alin - sa nu pleci de aici, esti om de baza Bizon - inactivu Roshu - baiatu fara rabdare Kaponee aka darius - multumesc mult ca ai venit sa ma ajuti Tom.Hagen - cum sa iesi cand mai aveai 1 saptamana/2 pentru rank 4? Cap Si restul, va multumesc ca ati ascultat de sfaturile noastre, tineti-o tot asa. Ultimul post. #Remember Echipa lu' Grasu'

Imi pare foarte rau ca se termina asa... Mult succes in viata reala. Sper ca o sa revii vreodata. Pastram legatura.

#RemeberPakhanDestema

Edited by AIM DariusZ