Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mâine, 06.01.2016, între orele 20:30 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Red Dragon Triad - Bratva II LV: 20:30 attack !

2. Red Dragon Triad - Bratva I LV: 21:30 defend !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Astăzi, 06.01.2016, între orele 20:30 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Red Dragon Triad - Bratva II LV: 20:30 attack !

2. Red Dragon Triad - Bratva I LV: 21:30 defend !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Felicitări pentru waruri 2/2 astăzi, sper să avem aceaşi activitate şi mâine.

Mâine, 07.01.2016, între orele 20:00 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Red Dragon Triad - CNN LV: 20:00 attack !

2. 69 Pier Mombs - Bratva II LV: 21:00 defend !

3. Southern Pimps - Prickle Pine LV: 21:30 attack !

4.

Edited by LiTTLE Hristian

In urma update-ului facut aseara s-a strecurat un bug prin care jucatorilor nu li se salvau modificarile pe cont dupa ce acestia paraseau serverele. Acum cateva minute am pus bazele de date de ieri de la ora 19:00, deci absolut toate datele sunt de la aceasta ora. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si le multumim celor care au raportat bugul si nu au abuzat de acesta. In semn de recunostinta, am oferit tuturor jucatorilor urmatoarele: 20 RP, 20 ore jucate, 20 ore jucate in aceasta luna(statistica), 1 saptamana cont premium, $50 000 si 10 puncte jaf. Va dorim un joc placut si o zi buna!

Ne-au dat recompensa

Mâine, 08.01.2016, între orele 20:00 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Red Dragon Triad - BRATVA I: 20:30 defend !

2. Red Dragon Triad - BRATVA II: 21:00 defend !

3. Southern Pimps - Prickle Pine LV: 21:30 attack !

4.

Stau de la fix sa intru, deci probabil o sa mai stau 20min.. deci sa stai 30-40min sa intri pe un server este chiar bataie de joc..

Frate, mă chinui să intru zilnic, stau o oră în continuu lângă calculator ca să văd dacă mă bagă pe server .. azi nu am putut intra, sper că nu mi-ați dus lipsa.

Serverele RPG sunt inchise temporar pentru o perioada nedeterminata de timp pentru o problema hardware. Serverul dedicat refuza sa se mai deschida, cel mai probabil SSD-ul s-a ars. Vom reveni cu actualizari in acest post. Va rugam sa aveti rabdare si intelegere.

Sa sper ca nu se da wipe!