Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mâine, 4.02.2016, între orele 20:00 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Accept doar 2 invoiri!

1. 69 Pier Mobs - SFPD: 21:00 attack !

2. Verdant Family - Bratva I: 21:30 attack !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Dupa decizia lui Kelton, banul dat aiurea de catre Jackie_Dee ramane. Succes The Tsar Bratva in contiunare!

Slade, Castiel, Bulaie si Max - aveti rabdare cu membrii, si incercati sa ii ajutati, iar daca nu va asculta, nu ii mai iertati ca fara sanctiuni nu se invata nimeni minte.

Succes dinnou, in cucerirea LVului

EDIT: Mai incerc putin sa iau unban, deoarece l-am luat nedrept, revin cu edit sa va zic cum sta treaba.

Edited by AIM DariusZ

In ce hal au ajuns si prieteniile astea dintre admini si jucatori. Daca nu ai un prieten admin, pur si simplu nu existi pe B-Zone.

Pur si simplu de cand joc aici, din zi in zi am fost luat la teste, pentru ce? pentru ca dau de 2-3 ori 3/3 unei palete cu deagle si acesta repede /report. Am dat sute de /report la waruri si niciun raspuns, inteleg ca sunt o groaza de reporturi mai ales in timpul warurilor, dar si nepasarea are o limita, odata si odata te plictisesti sa vezi acelasi report de la 10+ jucatori, dar nici atunci nu sunt luate masuri.

Mi s-a intamplat sa fiu luat la teste de 2 ori in decursul a 10 minute, CE DRACU? in 10 minute bagam renko si il si ascundeam prin system32 cum fac unii? S-a ajuns sa intrebe adminul ce e ala Spark.exe ? SERIOS?! S-a ajuns sa te caute prin Skype si atunci sa primesti ban pentru afaceri ilegale? SERIOS?! Din Verdant au primit ban pt limbaj pe report sau nu stiu unde, pai stai frate, daca este atata nepasare, nu e normal ca un om sa se piarda cu firea ?!

Am o problema cu Team-Viewer, se pierde conexiunea dupa aproximativ 5 minute (sunt gramezi de topicuri pe forumuri straine despre acest lucru) si atunci sunt acuzat ca am inchis Team-Viewer, iar atunci cand cer sa fiu testat cu alt program mi se spune ca nu se poate, Am vorbit cu Kelton si acesta a spus ca trebuie cazut la comun acord programul prin care se testeaza jucatorul, haha, cine are cuvant in fata adminilor ca mereu am fost amenintat cu ban pentru refuz teste daca nu descarc programul cerut de el, si am facut reclamatie ?! NU, ca sunt prost !

Da, sunt frustrat ca am primit ban pentru mod ilegal (fast connect) pe cand altii rup aimul si norecoilul in fata tuturor !!!

Da, sunt frustrat ca dau 3/3 cu deagle 24/7 (CouNT. / NewKiNG)

Sunt un mare frustrat !

@Sylvyu Google ...

Edited by Alexless

@@Alexless, Ai +1 de la mine. Adminilor nu le pasa de NIMIC!

Pai ma, m-a luat la teste, nu am nici un COD in PC. El a cauta cu programul ala osf, si a vazut ceva "renko.exe - html" in NOTEPAD. Nu am avut nici un program, el doar in NOTEPADUL ala a vazut renko.exe si mi-a dat ban, pai ce e asta ma? Nici macar nu m-a cautat in PC, nu mi-a cautat in nici un folder. A deschis notepadul ala cu osf si mi-a dat ban. (P.S: Si sa vezi ce logica au, eu ma filmez la wars, da' am cod :| )

In concluzie: BAIETI, NU FACETI + LA WAR CA VA LUATI BAN, @B-Zone 2016.

Edited by AIM DariusZ

@AIM DariusZ

Sincer?! Smr eu daca va mint, mi-e frica sa mai intru in paintball sau la waruri, chiar asa am ajuns! Cum a dat unu /report Csabbyk/Alexless aimbot, gata in 5 secunde am /freeze si imi cer datele.

@South Max

Chiar ca e roleplay smr eu =))) dai banu da stai in fata.

Edited by Alexless

Mâine, 5.02.2016, între orele 20:00 - 20:30 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !Accept doar 2 invoiri!

1. Southern Pimps - WhiteWood LV: 20:00 attack !

2.

3.

4.

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

E unul nu cred ca mai are rost sa participam la waruri din 2 motive

1. Adminii

2. Diferiti colegi "palete" care war de war isi fac scorurile din "ce in ce mai bune".

Pace

E unul nu cred ca mai are rost sa participam la waruri din 2 motive

1. Adminii

2. Diferiti colegi "palete" care war de war isi fac scorurile din "ce in ce mai bune".

Pace

• Nick: Nq_ExEpTT
  • Level: 20
  • Rank: 1
  • Vechime: (cât timp ai stat în facțiune): 2 zile
  • De ce dorești să pleci din Tsar Bratva?: M-am certat cu mama și nu mai am voie la PC, baftă.
  • Sunt de acord că voi sta Civil pentru 1 săptămâna în caz că se dovedește că NU am fost membru The Tsar Bratva pt minim 2 săptămâni: Da.
  • Alte precizări?: Nimic.

Ii bun ,deastia avem in gang ? :)))) :/

Ce faceti nabs ? :*