Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@A I M Sidorov,hihi.

@@ALiN54321, Vin băieţii grei (80kg+) @@A I M Sidorov, @,

Bossu', 80kg+ are fratele Destema nu eu :)) Eu am doar 72, salut :))

Ba deci astept de ieri seara uninvite si JJamaLL nu intra nici in game... Sper sa intru pana maine la war. Stam vreo 4 dupa el sa ne scoata si degeaba. Aiurea ca o sa se faca de un AV la Lider. Nu stiu de ce am impresia ca a lasat liderul dar mna... Sa vedem ce iasa maine :))

Noapte buna si sa nu uitati martisoarele acasa ca se supara fetili pe voi ??

@@A I M Sidorov, Pe forum a fost online.. putea sa iti accepte Demisia...

Da, a fost online pe forum, a fost in si in game ieri pe la ora 15..

Putea sa-mi accepte cererea de demisie si daca nu eram on sa ma scoata din panel dar nu vezi ca nu face nimic. Am pus demisia pe 28 si astazi e 1 martie si el tot nu m-a scos. Pe Thyn.[CAPITANU]il tine la fel ca pe mine. Lui i-a acceptat demisia dar nu l-a scos. Ne tine pe loc aiurea. Sper sa fiu scos in seara asta sau sa se ia niste masuri in legatura cu JJamaLL si activitatea sa.

Edited by A I M Sidorov

Eu nu stiu de voi, dar eu m-am cam saturat de bataia de joc care o fac adminii asupra noastra, celor care sunt in ganguri. Sa fii chiar atat de orb si sa te sesizezi cand un player lvl 20, fara nici o factiun la activ, respins de peste tot, iti face scoruri de 20-0, NU E CEVA DE BANUIT? Sau altii care au fost banati recent iti dau scoruri magice? PLM coae e ilogic!!

Edited by LikEeE