Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max, Deci acel rank 3 pe ce motiv ai primit? Ca nu mi sa intamplat asta de cand m-am apucat eu de samp sa fie cineva retrogradat 2 rankuri :)) ce naiba iai facut? :))

Iti spun eu cum sta treaba. El a dat niste ordine total aiurea (abuza de rank 5) iar Slade s-a consultat cu un admin 4+ iar acest admin a spus ca Slade sa aleaga demitere sau rank 3 pentru Max, rank 3 sa nu mai poata da ordine, la rank 4 inca mai putea.

@,Mie nu îmi interzice nimeni să dau comenzi. Sunt cel mai vechi din gang, așa că ciocul mic. Sunt de 1 an și 3 luni aici și i-am ajutat pe toți liderii și membrii începători. Tu nu faci mai nimic, decât o evidență care e în batjocură și dai sancțiuni aiurea. Dacă vrei să știi, eu am atacat pe data de 08.03.2016 HQ Red Dragon Triad. Nu am abuzat de nimic, NU există abuz la rank 5! Te-ai învățat pașnic, tot pașnic ai rămas?! Ieși din gang și du-te la "cele 3 oferte de sublider".

@@AIM Shadow, Nici eu n-am văzut așa ceva, dar treaba nu va rămâne așa!

@, Ms!

@@South Missy, Mersiiiiiiiii! :*

Edited by South Max

Ti-am zis si iti repet, esti liber sa pleci. Nu plange nimeni dupa tine. Daca ai stat 1 an si 3 luni ce conteaza? Ai stat pentru ca este al doilea cont si intri maxim 2 ore pe el. Tu stai pe contul din Hitmen si te doare undeva de contul asta, de aia ai stat. Iti zic eu ca daca asta era contul principal ieseai de mult. In legatura cu sanctiuni, puteam sa scot foarte multe persoane cu 3/3 dar am zis pas si m-am rugat de ei sa plateasca amezi si s.a.m.d. ESTI LIBER SA PLECI!

Nu ma interesează absolut deloc cine ma suporta si cine nu. O sa plec de aici atunci când o sa lase Slade liderul. Am venit aici special pentru el, nu pentru toți ofticații.

Daca nu va scuipati si va injunghiati degeaba mai stati de vorba.

Va platesc eu biletele de tren sa veniti sa va inalniti intr-un punct comun si fa fiu si eu prezent sa ma vad un meci de box live . :D

Va certati, nu va certati (ai, n-ai minge, dai la poarta), oricum nu rezolvati nimic, va pierdeti timpul aiurea si va consumati nervii. Eu totusi sunt fericit primind acuzatii de aim si ca trag prin pereti in conditiile in care sunt o paleta :))) pentru oamenii astia mai joc samp si pentru pharell care sta non-stop cu recon pe mine sa prinda o dovada buna pentru ban :)))).

Cat timp cearta asta nu e pe /f e bine dar daca ma trezesc zi de zi cu certuri pe /f imi dau Demisia ca incepe sa devina ca El Loco Cartel...

Eu nu am început niciodată o certa aiurea. După cum ai observat, eu tot încerc sa aplanez, sa zic pas dar pana la urma se umple paharul si chiar nu mai pot sa țin in mine, chiar daca e un simplu joc.

Tovarasu Bulaie-Exat,daca nu o sa fim 30+ nu avem sansa sa luam HQ-u inapoi,dar pentru a fi 30+ on trebuie sa mai recrutam 2-3 membri pana la wars....Haida in game!

Aplicatiile sunt deschise, daca ai pe cineva care sa traga bine spune-i sa aplice. Nu putem accepta pe orice.