Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max,normal max , o sa revin inapoi . Deocamdata o sa trec oleaca prin ls , in decizia lui odin nu am ce sa ii reprosez a avut dreptate , au fost greselile mele. Oricum nu mai tineam decat 3 sapt lideru deci nu pot sa zic ca ma afectat asa mult . Maxtr3me singuru meu sfat e sa nu mai ai arfe de cel mai vechi dupa cum ai vazut cel mai vechi ramai rank 3 . Distrati-va in joc nu mai tineti mana pe f8 . Ne vedem in curand . Bafta la toti !

@@SQ Slade,Nu am vrut să se întâmple asta, dar se pare că tu m-ai provocat să dau PM lui Kelton şi să îi explic anumite lucruri care deranjau membrii. Ştiu că mai stăteai 3-4 săptămâni şi lăsai liderul, deoarece mi-ai spus asta acum câteva săptămâni. Mi-ai fost lider şi în Red Dragon Triad, am rămas să te ajut şi să luăm LV-ul (fapt care s-a întâmplat). De asemenea, Bratva. Am rămas să te ajut, dar tu nu ai ţinut cont de membrii ci doar să aduci nişte membrii care credeai că te vor ajuta, dar s-a dovedit că nu ai trecut de 3 turfuri.

Nu te-am "trădat"! Tu ai vrut să se ajungă aici. Dacă nu te umflai în funcţie, nu se ajungea aici! Spui să nu stăm cu mâna pe f8, dar tu ce ai făcut? Ţi-ai trădat un prieten, adică pe mine.

A, şi, spuneai că " Maxtr3me singuru meu sfat e sa nu mai ai arfe de cel mai vechi dupa cum ai vazut cel mai vechi ramai rank 3 ". Normal că am "arfe" când văd că mă sancţionezi aiurea.

Succes în continuare, data viitoare nu îţi uita prietenii virtuali care te-au ajutat la bine şi la greu!

Nişte poze cu dedicaţie pentru tine, @@SQ Slade http://postimg.org/gallery/15rfqjff4/

Edited by South Max

Poți să ai și 5 ani și liderul să-ți fie de ieri, tot trebuie respectat, cum de altfel trebuie orice alt membru.

Tine minte vorbele astea toata viata ta max spuse de odin nu de mine .Oricum mersi ca m.ai ajutat sa nu iau 300fp .te pup

@@South Max,Eu doar am intrebat sanctiunea :) rank-down a venit ca raspuns sau demitere , deci pot spune ca am ales metoda ideala sa te mai tin in factiune , oricum ne vedem curand :* Succes la lider celor care isi doresc. Eu mai vreau o perioada de liniste si de "inactivitate "

@, Nu rade ca din cauza ca ai luat tu ban m-am ales 3 luni de chin :))) nu puteai sa joci curat :))

Gata baieti, atata scandal pentru un joc... Din 1000 de jucatori sunt 1000 de caractere diferite. Obisnuiti-va cu aceasta idee.

Eu sunt mandru de ce se intampla... Din vechiul RDT, mai mult de jumatate din factiunea de atunci a ajuns sa aibe lider, poate chiar de 2 ori...

Nu suferiti, remember Aero RDT...

Slade, Destema... Tot prietenii mei ramaneti cu care stateam pe skype seara cand veneam beat la waruri.

Va pupa Rares :*

Buna dimineata. Astazi s-ar putea sa nu fiu online pentru ca merg inapoi acasa si nu imi merge netul acolo. O sa sun la ei dar nu stiu daca rezolva intr-o zi. Sper sa revin cat mai repede.

Rank 4+, aveti niste teste de dat.

Baftă Tsar Bratva! Dacă nu era fratele meu Destema aici, nu aveam ce căuta în acest gang (sincer). Am ajutat pe toţi liderii şi de asemenea, playerii! La waruri am coordonat mai mereu, ne-am distrat, am luat best, am fost "uniţi" până i-a crescut şmecheria lui Slade în fund. Ce să mai zic, baftă celor ce au rămas (prietenilor), se ştiu ei care!

Cât despre Bulaie, mai mult de o zonă nu o să ai, o să vezi! :) Nu uita să dai [/report] când te omor la waruri, poate îmi confiscă licenţa de arme şi atunci, hatere!

Ne vedem pe turf :X:X:X

<3 Coffe!

Din respect pentru fratele Alin54321, să vadă de ce nu a primit lider:

sa_mp_020.png

Da, Inferno27 i-a spus lui Bulaie că va fi pe listă. A, şi să nu uităm. Mi-a dat [/gethere] când am spus pe [/f] persoanele aflate pe listă la acel moment, adică: Zorky & Bulaie! Da, Bulaie a dat SMS la toţi din gang să îl voteze, inclusiv la lideri şi admini!

Edited by South Max