Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

zcRGZCB.jpg imi pare rau ca nu am facut SS (34.9 metri cu deagle)

jyzyw1G.jpg

7FptfDa.jpg

Mesajele de genu ma fac sa nu ma las de samp :))

Misto war, daca vor fii toate asa o sa luam lv in curand sal

Edited by Alexless

Seara buna!
Lasati supararile. Am pierdut warul, asta e. Suntem putini, pana ne facem si noi mai multi, pana punem anumite lucruri la punct mai dureaza putin. Nu este sfarsitul jocului. Jucam de distractie, mai pierdem, mai castigam, asta este. Luam [/order] si iesim iar la razboi. Usor usor o sa trecem si peste asta. Important e sa nu va faceti nervi aiurea, pentru un joc, pentru un war. Wars sunt in colectiv, pierde unul pierdem toti. Nu toti isi fac nervi, nu toti sunt buni.
Seara faina si sper sa prindem attack in seara asta. Servus!

EDIT:

Marti (15.03.2016), la ora 20:30 vom avea war.La acest war :

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:15.
  • Cine nu este în linie va fi considerat absent.
  • Nu se acceptă învoiri decât cu un motiv foarte bun.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

================================================================================

Tuesday(15.03.2016), at 20:30 we will have wars.At this war :

• Everybody must wait for the Tsar Bratva leadership in line in HQ at 20:15.
  • Who is not obeying will be punished.
  • You can't make invoices without a good reason.

*You must be present at all costs.The members who won't come will be punished !

1. RDT LV - Red Dragon Triad - 20:30-21:00 --> Attack!

2. Creek LV - Red Dragon Triad - 21:00-21:30 --> Attack!

** Toată lumea trebuie să deţină job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Edited by A I M Sidorov

@, raspunde la aplicati, si imi dai tu functia cand intrii. Sper sa o rezolvi cat mai repede.

Salut, sper sa facem o treaba buna cu toti. De saptamana viitoare o sa intram in actiune. Totul depinde de noi. Vreau sa vad Luni : 21.03.2016, activitate maxima. Nu vreau sa vad inactivitate sau invoiri.

@No report, fac parte din aceasta factiune.

Miercuri (16.03.2016), la ora 21:30 vom avea war. La acest war :

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ la ora 21:15.

*Prezenţa este obligatorie. Cine nu vine va fi sancţionat !

*Obligatoriu Job Arms Dealer. Cine nu are va fi sanctionat !

1. Military LV - Red Dragon Triad - 21:30-22:00 --> Attack!

** Toată lumea trebuie să deţină job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Noapte buna!

Ma bag si eu la somn ca maine am cursuri de dimineata de la 10 si tare mi-e frica ca nu o sa ma trezesc :))

Sa aveti o seara faina!

Salut sa imi fac si eu prezenta pe aici.De luni sunt noul vostru coleg,am venit aici sa ajut si sa ma ajut pe mine sa ma ridic mai sus.Sper sa ne intelegem bine cu cativa ma stiu si sunt baieti buni,ii amintesc doar pe alex[69],Sidorov,Bulaie,sassori,Alonso,Hawking mai sunt cativa dar nu ii scriu pe toti.Cam atat cu vorbaria avemd e munca!

Buna seara ''maroniilor'',vreau in primu rand sa va felicit pentru waru din seara aceasta si sper ca mult timp sa o tinem tot asa usor usor sa luam LV-u si ince ceva..se pare ca eu sunt noul vostru sublider adica ''Sovietnik'',de la voi vreau doar activitate la waruri si sa ascultati,nu vreau sa va certati dintr-un nimic..Ei na,cam atat a fost in seara asta,maine la 19:50 vreau 30 ON in HQ pentru a castigat si cele 3 waruri care le avem,bafta si va pwp!

Sper sa tratati war-urile de asta seara cu maxima seriozitate, nu va bateti joc ca mereu ati facut gura (si eu) ca nu s-a prins attack pe HQ, de military putin imi pasa, avem timp si de ala :))

Neata

Azi (17.03.2016), la ora 19:45 vom avea war. La acest war :

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ la ora 21:15.

1. Military LV - Red Dragon Triad - 20:00-20:30

2. Bratva 1 - Southern Pimps - 21:00-21:30

3. Bratva 2 - Verdant Family - 21:30-22:00

Neata,va zic doar atat,vreau 30 ON ca sa castigam waru,bafta la liceu/scoala/facultate!

Neata.

Diseara eu nu pot sa ajung la primul war, aveti pe Millitary cu RDT, mergeti unde v-am dus si aseara. Ascultati pe HawKing, Prodan, Silviu., Sidorov, rank 4+ etc. Daca aseara am fost 32 on, in seara asta vreau 35.

Vineri (18.03.2016), la ora 20:00 vom avea war. La acest war :

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.

1. Spiny Bed LV - Red Dragon Triad - 20:00-20:30 - Attack!

2. Bratva II LV - Southern Pimps - 21:00-21:30 - Defend!