Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Oameni buni, eu nu va pot intelege, cum puteti sa stati toata ziua la hq sa faceti dm, si cand avem war, 20 on? Toata ziua va arde de dm, si la war-uri toti aveti -20, mergeti kamikaze, nu aveti pic de tactica, nu ascultati. Macar ascultati de Bulaie, rank-urile superioare, ca stiu ce avem de facut mai bine decat stiti voi. Acum sa vedem cand o sa mai avem war-uri, momentan suntem prastii.

Ultimul meu post aici, Succes tuturor, sper sa luati orasul cat mai curand. Bulaie un om de nota 10 +, am facut noi mai multe si mereu te-ai tinut de cuvant , mi-ai dovedit ca esti un om de incredere, cu caracter si un prieten. Succes in tot ceea ce iti propui !

#Remember Sovietnik [uS]RowE.

Edited by South Y o z u k i

Cam slab, incearca sa nu mai faci c-shot-ul ala, este cam enervant. In rest e bine. Salutari.

Tocmai ce mi-am reinstalat windows si nu imi mai merg toate modurile care ma ajutau sa trag mai bine. Multicroshair, sensivityfix si tymecic mai multe

Cel mai slab war al meu de cand joc samp asta a fost. Aia e, atac pe Bratva II si incepem sa cucerim. Au tinut bine aia de parcare, daca nu era parcarea nu era asa usor pt ei. Platim amenzile si continuam. Ziua buna.

Cel mai slab war al meu de cand joc samp asta a fost. Aia e, atac pe Bratva II si incepem sa cucerim. Au tinut bine aia de parcare, daca nu era parcarea nu era asa usor pt ei. Platim amenzile si continuam. Ziua buna.

Amatori sunt multi.. :)

Nu avem ce face pana nu ne facem si noi 41. Ei sunt 35 la war si noi suntem 25 on... E o chestie de timp pana ne revenim.

Platiti-va amenzile, topicul SEIF.

Nu avem ce face pana nu ne facem si noi 41. Ei sunt 35 la war si noi suntem 25 on... E o chestie de timp pana ne revenim.

Nu trebuie sa fim chiar 41. Chestia e ca nu prea pica bine sa iei bătaie pe hq de la un gang din alt oras si sa fim egali ca număr de membrii pe turf...

De maine nu o sa mai luam bataie.

Lasa ba, ne revenim maine.

Felicitari pentru azi. Mi-ati aratat ca daca vreti sa ascultati putem bate usor. Mi-a placut cum am revenit de la 4-7 la 8-7, bravo! Maine vreau minim 30 la war pentru trei turfuri.