Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Scuze astazi nu mai postez deloc ! o zi buna ! ma intorc in game :D

Level 5 SF - Spawnn3L proprietar. (Casa cumparata cu 60.000.000$, 30 platiti de Spawnn3L - (Proprietar cat timp va fi in Corleone) - proprietate corleone) si Level 3 SF - ShinyShadow proprietar. (periodic) (Casa cumparata cu 60.000.000$, - proprietate corleone) - (30.000.000 $ pt a o detine)#

As vrea sa stiu cine sunt proprietarii acestor case .. poze gasiti la Corleone family Business

Defapt .. Nici nu stii de unde am savanna.

1. Eu l-am fraierit am zis ca ii dau dif 20mil, dupa i-am zis ca am doar 11 si a zis ok.

2.Am dat Feltzer pe un huntley + dif infima.

3.Mai am 14mil.

4.Deci totusi am ramas cu ceva.

LE: Hai sa iti explic faza cu skin-ul mai intai ai nevoie de Programul PEDEditor, il tragi si cauti acolo skin-ul eu am skin de rank 4 | Nume : Triada. , bun dupaia tragi Spark, instalezi bla bla. Intri iar in PedEditor, si cauti skin-ul care vrei | Nume al meu : VLA2. Bun .. intri in Spark dai Open/SanAndreas/gta3.img , bun cauti vla2, il bagi pe desktop, si schimbi extensia , adica in loc de VLA2.txd/dff, am pus numele skin-ului meu ( Triada.txd/dff ) si asa am skin-ul care vreau eu.

Edited by Stephan

Deci maine Sedinta Zeby casa aia level 5 SF e la Whiskey ! da am schimbato pe una level 5 LS !

Germania ajunge in finala :D

Un nebun de la mn de la bloc a zis daca ajunge germania in finala se tunde chel :)))=))))