Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza

Razvane de ce ai iesit de pe cs?Au bagat o harta mai normala(dust2) si le-am rupt capu dupa ce m-am incalzit,ma mir ca de data asta nu mi-au mai dat fuck off sau ban ;;)

hmm.. b'day ? :D

Nope :))), ziua mea mai e pana vine :))) ohohooo.. faza e ca ei sunt mai "lenti la minte" si eu ma duc si le mai repar pc-u cand se strica sau cine stie ce le face..si tot timpu' cand ma duc la ei..nu imi trebe nimic..chiar daca ma serveste cu ceva refuz :), si ce s-au gandit daca face un tort si ma cheama noaptea.. poate asa nu o sa-i refuz :))) si uite ce a iesit.. :)) oricum sunt oameni anormali :))>:)

Ha.. :-J.. cica la 2 ma duc sa dorm.. :)) am plecat ma pun in pat si adorm..dupa 1 ora suna vecinumeo..ca sa ma duc pana la el ca vrea sa-mi arate cv.. :)))) am luat cv pe mn si m-am dus.. cand am ajuns, ce sa-mi arate.. ca mi-a facut un tort cu varuso :))) au zis ca pana la ora aia au muncit la tortu ala.. =))) cand sa dau sa mananc..ca na arata bine, vine din spate si ma baga cu capu :))) si la 5 am ajuns acasa cu tot cu tortu..acu de dimineata m-a trezit muma.. ca na..asa e tot timpu' :))) si de-aia a fost o noapte lunga =))

aolo si tiau facut ceva aia...k ma duc si ii tai :)) iti aduc in punga acasa =))

aolo si tiau facut ceva aia...k ma duc si ii tai :)) iti aduc in punga acasa =))

De facut nu mi-au facut nimic ca doar sunt baieti seriosi :)) ce naiba, se infoaie mama in ei =)))

eh..fii si tu mai intelegatoare ano :))

gestu conteaza..cred ca asa au zis si ei =))

Am fost intelegatoare ce era sa fac :)))