Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dueluri cu deagle - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 18:00. sEbYYYY(Rezerve:ALpInE)

Dueluri cu sniper - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 20:00. Edusca00(Rezerve: Cyufy_Tm)

Edited by edusca00

Salut ! Trebuia sa imi repar pc-ul maine,dar a intervenit ceva si mai dureaza o saptamana :(( .Ce dor imi este de samp,de photoshop.Vacanta nu e vacanta fara pc.Ce urat e,mi-am pus net pe telefon sa mai treaca vremea.Cea mai urata vacanta :(( .Bafta.

Dueluri cu deagle - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 18:00. sEbYYYY(Rezerve:ALpInE)

Dueluri cu sniper - Proba se va tine pe 02.02.2010 - Ora 20:00. Edusca00(Rezerve: Cyufy_Tm)

Probele astea s-au amanat datorita unui bug la GunShop LS.

S-au desfarurat in schimbul lor:

Cursa cu masinile factiunilor - Proba se va tine pe 03.02.2010 - Ora 18:00

Au participat sofer ALpInE ,coechipier _TonY_ , nu am reusit mare performanta la proba astamdar nu e nimic.

Cursa cu masinile factiunilor (cu rotile sparte) - Proba se va tine pe 03.02.2010 - Ora 20:00.

Azi la 20:00,cine vrea sa participe ?

PS :Rhoddwan,mersi pt semnatura :X

Edited by sEbY

Salut colegi .... din nefericire azi mi s-a stricat butonul care aprindeam unitate .... dar l-am rezolvat 15 lei :O o costat .. :)) Mi l-a pus la butonul de restart .... altceva n-avea ce sa faca ... Ei bine ... de maine o sa ma vedeti mai mult pe RPG .. imi pare rau pentru inactivitatea din ultimul timp...problme tehnice ..

Bafta fa ceva head-uri si ptr mine ca nam mai jucat de mult :|

Seby cum puui pozele asa micute :D:X fain :>