Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Bine v-am gasit Corleone!

Bine ai venit prietene , sper ca Tohaneanu_Vlad sa aiba un comportament schimbat aici in Corleone deoarece cand era in celelalte factiuni era importriva noastra (Corleone).

Edited by Atyss

Baieti am ceva sa va spun si va rog frumos sa cititi cu atentie. Cand am fost eu mai demult Corleone era lider Spawn , atunci nimeni nu avea curajul sa injure sa comenteze pe /f . Acum pe fiecare cum va apuca sa scrieti cate o "nebunie" sa zic asa voi o faceti . Cand era Spawn nu se facea spam pe forum , acum cu noii membri abia apuc sa citesc o pagina ca in 10 minute apare alta , nu spun ca este interzis sa faci ceva posturi , dar mai bine vii cu un "salut" si gata , eu vreau sa ma inteleg cu toti membri si cei noi si cei vechi , dar sincer sa va spun unii isi bat joc , nu dau nume nu vreau sa imi fac dusmani aici ...Razvan14 este un lider foarte bun si trebuie sa avem grija de el , pentru ca din prostiile noastre el poate fi sanctionat , si as dori sa vad mai multa severitate din partea lui . Eu am intrat aici stiind ca nu se injura / comenteaza pe /f . Haideti sa facem Corleone asa cum a fost si mai demult .

P.S: Va rog nu o luati in nume de rau .

Baieti am ceva sa va spun si va rog frumos sa cititi cu atentie. Cand am fost eu mai demult Corleone era lider Spawn , atunci nimeni nu avea curajul sa injure sa comenteze pe /f . Acum pe fiecare cum va apuca sa scrieti cate o "nebunie" sa zic asa voi o faceti . Cand era Spawn nu se facea spam pe forum , acum cu noii membri abia apuc sa citesc o pagina ca in 10 minute apare alta , nu spun ca este interzis sa faci ceva posturi , dar mai bine vii cu un "salut" si gata , eu vreau sa ma inteleg cu toti membri si cei noi si cei vechi , dar sincer sa va spun unii isi bat joc , nu dau nume nu vreau sa imi fac dusmani aici ...Razvan14 este un lider foarte bun si trebuie sa avem grija de el , pentru ca din prostiile noastre el poate fi sanctionat , si as dori sa vad mai multa severitate din partea lui . Eu am intrat aici stiind ca nu se injura / comenteaza pe /f . Haideti sa facem Corleone asa cum a fost si mai demult .

P.S: Va rog nu o luati in nume de rau .

chestiile astea apar pentru ca voi credeti ca jocul asta e realitate :|

puneti suflet, pierdeti timp si etc...

si deasta incepeti sa va injurati, sa sa fiti una cu factiunea :)) hai corleone huaaa barz :|

"noi am cstigat.... ba nu noi am castigat voi sunteti ratati " :-J

si credeti ca este cineva impresionat caa

suntei admin sau moderator sau ca ai u casa lvl 25 si infernus si avion personal si bicicleta suflata in platina sau ca ai "gsls"(exemplu nu bat apropo ) si cont de 234230949238532849384 $

iti spun eu doar obsedatilor le pasa asta ;)

daca intrati doar pentru distractie si amuzament - nu ar mai exista sectiunea "COMPLAINTS"

b-zone acum 2 ani era ceva de vis :) sincer intram si radeam pe saturate... ACUM intru 2 3 ore si imi fac draci :-J

toti spuneti la fel dar daca anunta razr wipe total sa vedeti cum face tot b-zone gura ;)