Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doamne..cica eu inventez regulamentul,dar ia uite ce scrie

]● Tazering

Daca un ofiter/cadet urmareste un suspect sau trebuie sa detina controlul asupra unei situatii el are dreptul de a folosi "Tazer". Tazerul se poate folosi in Safe Zone si in Sectia de Politie de maxim 5 ori . Daca jucatorul este "tazered", ajunge in animatia /crack si apoi pe picioare pentru 8 de secunde, indiferent daca suspectul incearca sa fuga sau sa scape, "tazerul" il tine legat astfel incat el nu poate scapa. Dupa aceasta ofiterul pentru o mai buna controlare a situatiei ii va da /take weapons id-ul lui sau nick pentru a evita confruntari nedorite ca mai apoi sa fie arestat si dus la sectie.

Scuze ca intervin aici, dar se poate ca Razvan sa fii acceptat un fisier de tip Keylogger ( Fura toate parolele si ID-urile ) RAT ( Remote Admin Tool care il lasa pe cel care a facut virusul sa controleze compul lui Razvan fara probleme oricand. ) sau Stealer care e tot un fel de Keylogger mai mic.

Sugerez ca Razvan sa isi scaneze intreg compul sau sa apeleze la cineva priceput sa fim siguri ca este sigur si ca acel cont nu va mai fii spart in viitor.

Eu pot ajuta cu asta daca e nevoie, scuze din nou ca am postat aici! :-$