Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

27 de absente? La cate iti scade pct. la purtare? :)) Mie la 10...

@Neatza.

Normal se scade la 10 dar am un diriginte mai bun.....si la sfarsitul anului de la 40 de absente face si el 14-15... :X

Back de la scoala sper sa ajung la toate war-urile...

La 17:45 toti in hq , o sa avem o zi incarcata de waruri.

Am mancat si eu ceva , mai invat putin pentru teza ... sper sa fiti cat mai activi si sa cititi topicul de anunturi importante/ invoire sedinte pentru ca sunt niste schimbari pentru a evita inactivitatea, vreau sa redevenim acea mafie care avea 30 on la fiecare war.

Salut prietensii mei CUNEO

Am auzit ca merge bine cu turfurile la voi, felicitari

stiu ca iau warn pentru post aiurea, dar: GO GO GO spre victorie

Forza Moldova !

La 17:45 toti in hq , o sa avem o zi incarcata de waruri.

Am mancat si eu ceva , mai invat putin pentru teza ... sper sa fiti cat mai activi si sa cititi topicul de anunturi importante/ invoire sedinte pentru ca sunt niste schimbari pentru a evita inactivitatea, vreau sa redevenim acea mafie care avea 30 on la fiecare war.

Succes la war ;)

Bafta baieti aceasta este ultimul meu post aici.. scuzati daca vam facut ceva neplaceri sau altceva .. sper sa ma reintorc la vara.Bafta kiNNNder si raduku si toti membrii si sper sa cuceriti tot LS si mai tarziu sa ajungeti la mai mult

Bafta baieti aceasta este ultimul meu post aici.. scuzati daca vam facut ceva neplaceri sau altceva .. sper sa ma reintorc la vara.Bafta kiNNNder si raduku si toti membrii si sper sa cuceriti tot LS si mai tarziu sa ajungeti la mai mult

Acelasi mesaj cu sper sa cuceriti LS, acelasi sper sa ma intorc.

La vara nu o sa mai avem nevoie de voi. Plecati la greu bagan la inaintare motive banale.

s@l

Salut teddy, welcome si cred ca ne vom intelege destul de bine :*, eu ma bag la somn, ne auzim maine.Noapte Buna!

Ba nu mai suport a 2-a oara cand dau rob intram in checkpoint si nu ne da banii si nu dispare nici masina X( nu se poate ma asa ceva ma scoate din sarite X(

Noapte buna ma duc la culcare :(

Tu esti de vina nu soferul :))