Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sa zicem ca a fost bine pentru primul war de cand nu am mai fost intr-o mafie. Se putea si mai bine dar unora le place sa triseze in loc sa joace curat. Poate invatam niste trucuri noi maine la antre si miercuri sa recuperam cateva din terioriile pierdute azi.

Chiar nu se poate. Cand eram multi nu va placea si ati inceput sa iesiti ca na lasa-i ca se descurca.

Apoi am ramas 10 iar la war si s-a produs inevitabilul.

Chiar mi-ar fi rusine in locul vostru. Unii chiar se chinuie sa stea la war si pe voi va doare intr-o parte a corpului.

Eu incerc sa fiu on in fiecare zi pentru voi si voi muriti 4 ore sa stati on. Multumesc mult, mi-ati aratat iar ca sunt singurul caruia ii pasa. Felicitari!

Bafta mai departe baieti.aici ma despart de voi,dar ne vom revedea curand,deocamdata nu platesc pentru unban ca nu are rost.Succes in cucerirea LS-ului si vreau sa imi cer scuze pentru ce am facut in aceasta mafie,si mai ales imi cer scuze lui kiNNNder.,care a fost foarte rabdator si intelegator.Bafta!

Bafta mai departe baieti.aici ma despart de voi,dar ne vom revedea curand,deocamdata nu platesc pentru unban ca nu are rost.Succes in cucerirea LS-ului si vreau sa imi cer scuze pentru ce am facut in aceasta mafie,si mai ales imi cer scuze lui kiNNNder.,care a fost foarte rabdator si intelegator.Bafta

Succes in continuare .

Bafta mai departe baieti.aici ma despart de voi,dar ne vom revedea curand,deocamdata nu platesc pentru unban ca nu are rost.Succes in cucerirea LS-ului si vreau sa imi cer scuze pentru ce am facut in aceasta mafie,si mai ales imi cer scuze lui kiNNNder.,care a fost foarte rabdator si intelegator.Bafta!

Bafta mai departe baieti.aici ma despart de voi,dar ne vom revedea curand,deocamdata nu platesc pentru unban ca nu are rost.Succes in cucerirea LS-ului si vreau sa imi cer scuze pentru ce am facut in aceasta mafie,si mai ales imi cer scuze lui kiNNNder.,care a fost foarte rabdator si intelegator.Bafta

Succes in continuare .

Imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem. Mult succes amandurora.

Ma bag si eu in pat. Noapte buna vietnamesilor!

Noapte buna. Eu incerc din rasputeri sa ma conectez pe server dar acesta nu functioneaza.

Urmeaza sa vizionez cateva episoade din House M.D.

Imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem. Mult succes amandurora.

Noapte buna. Eu incerc din rasputeri sa ma conectez pe server dar acesta nu functioneaza.

Urmeaza sa vizionez cateva episoade din House M.D.

O sa avem oportunitatea sa ne cunoastem in viitorul apropiat ;),mersi!

Succes in continuare .

Mersi :*

Ultimul post aici.Bafta!