Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut , vad ca la war straluciti !!

Miercuri vin sa va ajut si eu.

Nu inteleg cum poti sa iei best cu 25+? Cand era warul de 1 ora se putea dar acuma e de 30 de minute dintre care se incepe warul la 15 de min ramase ..........si ultima

Cum sa iei wrost cu -15 , joci fara mouse sau (vinzi waruri :xxxx), Salut

Parca tu nu ai luat veci Wrost, tu esti vedeta, ai tot timpul 10+.. lasati-va ba... eu nu sunt Activat... daca as fi activat ti-as arata ca iau si eu best...asa ca te rog nu mai vorbii aiurea, kinnnder a zis sa facem dovezi pentru aim.... ca stie ca oricum nu castigam warul...

Ce mai faceti?

Ce mai faci tu ?? :)

Eu sunt la mare in Africa baby , si nu vin pana ce aflu dc apa este uda.Gg ba .Anca. primul "quote"" : dMecanicule banuies ca aveai la war 0 - 15 mmmm..Eu nu am luat wrost pt ca nu ma bag mr.Rambo.Lasa ca te injur eu pe skype cand vin acasa meca :D

Edited by Le SKYNTEi

Astia cu muschi la creieras. Ati reusit sa o suparati pe Anca,sau credeti ca este Amanda14 , si ii va lua locul :)

Niciodata. Ba Anca priveste la membri pozitivi care-s un exemplu pt factiune, nu la astia negativi,azi sunt maine nu-s

Edited by Le SKYNTEi

Astia cu muschi la creieras. Ati reusit sa o suparati pe Anca,sau credeti ca este Amanda14 , si ii va lua locul :)

Niciodata. Ba Anca priveste la membri pozitivi care-s un exemplu pt factiune, nu la astia negativi,azi sunt maine nu-s

Daa ai dreptate :*:)

Acesta va fi ultimul meu postat de mine in acest topic!

M-am simti foarte bine nu am ce sa spun , si imi pare rau kiNNNder ca te-am dezamagit cu inactivitatea mea , dar asta este ..iti multumesc pentru sansa acordata!

Iti urez mult succes la cucerirea orasului Los Santos!

Deejay uTz - T.A.B.O.O. (June 2013 Promotional Mix)

https://soundcloud.c...b-o-o-june-2013

Am facut un mix cu muzica mai fresh pentru vara, daca aveti placerea sa il ascultati dati click pe link, daca va place distribuiti si voi mai departe pe facebook sau alte site-uri de socializare, multumesc.

Edited by MIonut

Deejay uTz - T.A.B.O.O. (June 2013 Promotional Mix)

https://soundcloud.c...b-o-o-june-2013

Am facut un mix cu muzica mai fresh pentru vara, daca aveti placerea sa il ascultati dati click pe link, daca va place distribuiti si voi mai departe pe facebook sau alte site-uri de socializare, multumesc.

Te-a iesit super tare ;x

Special pentru toata factiunea voastra:

Pana acum ai dat dovada de un copil de 2 ani. De ce va tot ofticati atat?

Dupa ce sa sunte-ti niste abuzeri ... mai faceti si posturi pe unde nu trebuie.