Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti! Acesta este ultimul meu post aici in calitate de jucator de SA:MP. Mi-a facut placere sa conduc si sa fiu membrul acestei factiuni minunate. Cu bune, cu rele toate s-au rezolvat... la timpul lor. Am plans impreuna, am ras impreuna, am LUPTAT ca o mafie adevarata si niciodata nu am plecat capul in fata nimanui. Vreau ca voi, cei care ati ramas sa ridicati mafia si sa o tineti sus. Coza tine de lider cat de mult poti. Ai fost un membru bun si esti un lider bun.

Va urez mult succes si respectatii pe cei de pe aceasta lista http://forum.b-zone.ro/topic/90622-vietnamese-boys-legende/.

Te iubesc balenuto<3

Bafta Kindere...ai fost un sublider/lider/membru foarte bun si ai condus acest gang cum ai stiut tu mai bine!

Sper sa ne mai vedem,,bafta in real life!

Edited by mR Daniel14

Salut baieti! Acesta este ultimul meu post aici in calitate de jucator de SA:MP. Mi-a facut placere sa conduc si sa fiu membrul acestei factiuni minunate. Cu bune, cu rele toate s-au rezolvat... la timpul lor. Am plans impreuna, am ras impreuna, am LUPTAT ca o mafie adevarata si niciodata nu am plecat capul in fata nimanui. Vreau ca voi, cei care ati ramas sa ridicati mafia si sa o tineti sus. Coza tine de lider cat de mult poti. Ai fost un membru bun si esti un lider bun.

Va urez mult succes si respectatii pe cei de pe aceasta lista http://forum.b-zone....e-boys-legende/.

Te iubesc balenuto<3

Dupa cum spune si kinnder . Respectatii pe cei de pe lista de la legende si incercati sa fiti ca ei , sa ajungeti ca ei .

Daca ve-ti sta doar cate 1-2 saptamani in factiune nu ve-ti ajunge nimic . Ve-ti fi considerati un nimic .

Un rank mare aduce mai multe + -uri .

Bafta kindere !

Shlomy mi-a acordat sansa de a fi alaturi de voi , iar tu m-ai invatat si ma-i certat atunci cand am gresit . Si acum tin minte cand ma certai si ma amenintai cu FW cand nu aveam grija de cel care l-am rapit . Eram .. tie man " atunci :)) . Sau cand tu l-ai lasat cu 0 hp pe paul. , iar eu nu am fost in stare sa il omor ( eu fiind cu full hp ) , dar nu mi-am dat demisia , nu am comentat la vorbele lui kinnder si am ajuns departe . Am inghit si totdeauna vroiam sa cresc in ochii lui kinnder , sa nu mai gresesc si sa il ajut cat mai mult la conducerea factiunii . Au fost vremuri frumoase , dar acum dupa ce ca acord o sansa unui player care nu a avut nici o factiune anterioara , nu stie sa traga cu arma , nu stie bine regulamentul ...... Ma trezesc cu reclamatii din partea lor , la level 10 sunt cei mai tari de pe server .

Sper sa fi invatat ceva din aceste cuvinte .

Click pe spoiler si invatati sa va respecatati . Eu am invatat asta alaturi de cei mentionati mai jos .

Am vazut o data acest video . De atunci ma feresc sa il mai vizionez pentru ca nu pot rezista sentinemental . Am pus prea mult suflet in aceasta mafie si nu regret pentru ca mi-am facut multi prieteni pe care ii respect chiar daca uneori ma deranjeaza vorvele lor . Inchid ochii si incerc sa ma impac cu ei pentru ca ei sunt tot ce am mai scump pe acest server .... PRIETENII = RESPECT

Respect : [F4L]KiNNNder. , [sQ]Raducu , Asqwe , Levyy , Picone , Clod , [LL]MyAir , [GMS]GutMaster , Pvp. , BvAsasin , GriFFyn , Kaine. , JustTink ( labaru ) , Vulturik , Skyntei (,,moldovanu") , Sasa , [CBN]Ybu ,M.Ionut , .Anca. , Jackson , Anndi , Sheennn , Louie / KatalinLegeto (flamandu :)) ) , [OC]ShlomY , Zarzare , Rekill , [AIM]BeoWulf , Bl4ckTig3r , Edy27, Dani_Tryf

Am scris ceea ce am simtit , nu am facut pentru + un post sau pentru +1 .

Invatati ce inseamna RESPECTUL , altfel nu ve-ti ajunge nicaeri .

GATA . :)

Edit : Va iubesc , nu uitati asta :))

Edited by SQ Coza

Cu siguranta va ve-ti intelege bine . E un baiat de nota 10 .

Sper sa reuseasca ce i-am propus eu .

Si eu sper din toata inima se fac cea ce mi-ai propus, cred ca o sa reusesc, cate o manea la war mai scade din nervi.

Putini sunt cei ce inteleg acel film coza.... sper ca intr-o zi sa fie la fel cum era odata turfurile sunt 0 nu inseamna nimik prietenia e tot ce conteaza sper sa ajungem sa fim ca inainte si sa nu mai fie asa multa ura si dusmanie in acest gang ... sper sa ajungem unde am fost si unde ne e locu' akolo sus pe primu loc

Răzvan Rex ăsta a intrat pentru mine aşai bă? :))

Bine ai venit Dragoşe :)

@Salut Vietnamese Boys, Coza s-a anunţat programul nou de war?

Noapte buna baieti.

Frate, esti asa de nerabdator..:))) ne va spune maine la sedinta..:D

Răzvan Rex ăsta a intrat pentru mine aşai bă? :))

Bine ai venit Dragoşe :)

@Salut Vietnamese Boys, Coza s-a anunţat programul nou de war?

ehe... Te cam inseli,EU am intrat aici deoarece sunt niste membrii de nota 10+ si am multii prieteni aici

Va urez mult succes si respectatii pe cei de pe aceasta lista http://forum.b-zone....e-boys-legende/.

Te iubesc balenuto<3

Tot un gras ramai :* :*

:*

Si eu te iubesc <3 :)

Edited by IntenseRed

-Salut , baieti m-am gandit sa postez si eu pe aici.

- Ce vreau sa va urez, cica maine incepe scoala. X_X

-Uni mai mult ca sigur nu cred ca asteapta scoala, deci ce vreau sa va spun pe scurt, multa bafra la scoala sa aveti un nou an bun de inceput de scoala.

-Si daca avem colegi care sunt in clasa 8 le urez mult succes la examenele de vara.

-Si cei care sunt in clasa 12 le urez mult succes la bac.

-Si restu care nu au inca probleme cu Bacu s-au examenele de a 8 le voi ura mult succes la tezele din semestru 1 si 2 .

-Am postat asta ca sa fiu sigur, ca nu voi uita sa va urez asta. -

Sper sa nu ma urati daca v-am reamintit ca incepe scoala :))

Dati-mi si mie un + :o3

Edited by FLORIN VLAD95

Huhuu Maine Boboc:)) Nici nu stiu la ce ora sa ma duc.. ma duc si eu pe la 08:30:))vad eu:))

Succes Tuturor in noul an scolar