Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Sper sa prindem astazi atack! :)

Hai Cristi nu am vazut attack de la tine de cand erai lider Stracci :))...poate prindem azi daca nu prindem asta e...dam cand o sa fie mai multi rank 4..

Cu totii am vazut propunerea lui nasu' Coza :)
Din lipsa de timp ca n-am avut ce face , am gasit niste interioare care s-ar fi potrivit ca HQ .

Nu uitati , ele se pot modifica manual .*(Chiar si daca seamana cu o Casa sau altceva .)*

________________________________________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=UkDWyrd7NYQ

Edited by S K Y N T E i

S K Y N T E i hmm interiorul 1 imi place si hai sa zic si 2. :)

Hmmm marfa interiorul 1.

Interiorul 4 cu mai multe modificari ar fi perfect.

- Asa m-am gandit si eu . 1 - 4 si mie imi plac .

Doar ca la interiorul Nr:1 masa e transparenta , ce pot spune ca m-am saturat sa trec prin lucrurile transparente... :)

Cel de'al 2-lea interior daca nu ma gresesc e Alhambra , doar ca fara lumini si decor .

Rekill , ai dreptate , al 4-lea chair e frumos , insa are si el buguri...se poate de prelucrat cred .

Nustiu daca lucrurile de pe Movie - Server coincid cu cele de pe RPG-uri . . .

Acum am venit de afara....fac evidenta war si ne vedem in game...aseara coza ne-a zis ca la 19:45 sa fim in Hq....daca nu dadeam attack probabil ca anunta in topic..New page! si probabil o sa se accepte si propunerea cu interiorul deoarece Kelton a raspuns la celelalte si a ramas doar al nostru..

Salut mai postez si eu pe aici de la informatica.Pc nu imi mai merge

azi imi aduce rekill cd cu windowsu, dar astept un prieten sa vina sa mi-l faca si nu stiu cand o sa vina.

Va urez bafta la war-uri

Salut mai postez si eu pe aici de la informatica.Pc nu imi mai merge

azi imi aduce rekill cd cu windowsu, dar astept un prieten sa vina sa mi-l faca si nu stiu cand o sa vina.

Va urez bafta la war-uri

Done, stau 15 minute afara sa vi tu sa iei cd :)), acum am ajuns si eu acasa...astazi poate prindem si noi attack X(

Salut acum am terminat si eu de instalat windowsu,merge pc trasnet.

Ne auzim mai tarziu in game mai am mult de lucru.Descar tot ce aveam in pc programe si

toate cele :))

Asasine...aproape sa cucerim Los Santos-u in lipsa ta:)) ti puP:* ne vedem maine la antrenament !

Vi la war sa faci kill cu elicea....cum sa mai joci frate sa-mp ca iti vine sa-l injuri de toata familia cand il vezi cat de nesimtit e....nu dau nume ca se supara [sQ]Dragos...mai si strigati codati....daca stau un war cu fraps on fac peste 15 post-uri pacat ca nu sunt omul ...ma mir dc s-a scos sanctiunea pentru astfel de limbaj. Bafta postati evidenta war sa nu stau sa ma rog de voi..