Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai gata cu waru .
Bataie de joc oameni buni . Prin DB cu elicea a luat 15 oameni =))

BadDriver ''Nu ai ce sa faci cu asa colegi'' !? . Colegii nu au ce face cu tine .

Coza , Joseph , Hunter , Cristi - nu mai dati attack pana la o perioada nelimitata , va rog eu . Dupa veti vedea effectul .

Edited by S K Y N T E i

Vi la war sa faci kill cu elicea....cum sa mai joci frate sa-mp ca iti vine sa-l injuri de toata familia cand il vezi cat de nesimtit e....nu dau nume ca se supara [sQ]Dragos...mai si strigati codati....daca stau un war cu fraps on fac peste 15 post-uri pacat ca nu sunt omul ...ma mir dc s-a scos sanctiunea pentru astfel de limbaj. Bafta postati evidenta war sa nu stau sa ma rog de voi..

Asta nu e nesimtire, e lipsa de respect fata de celelalte factiuni, dar ei prin asta reusesc sa se faca remarcati si sa iasa in evidenta, e singura lor cale sa se faca cunoscuti pe server...sa ''triseze'' daca pot sa spun asa sau sa faca orice altceva ce le sta in putiinta ca sa ii aduca in avantaj cum ai spus si tu...[sq]dragos (respect omule, daca luai si best cu killurile alea facute din heli te votam playerul anului pe b-zone) , oricum suprematia lor e pe cale sa se sfarseasca ca vorba aia...incepe curatenia de iarna. Spre deosebire de verdant noi am reusit sa cucerim Los Santos prin munca cinstita pana la capat, fara sa ne creem avantaje prin alte mijloace (aim,dmg hack etc), singurul avantaj care ni-l faceam era pur si simplu antrenamentu' si spiritu' de echipa si prin asta cred ca am cuprins tot capitolu si nu are rost sa mai argumentez. O seara faina sa aveti, ne vedem maine la antrenament in numar cat mai mare sper !

Am plecat la culcare , nb . Ionut, nu te mai intoarce la vechia problema , totul se hotaraste prin ban , se stie deacum .
Am rabdat 5 luni de zile pana s-a dovedit adevarul . De data aceasta nu va fi asa de mult .

Membri de aur sunt acestia de mai jos .

Vietnamese Boys

Golden Team

o1vPWEm.png

In aceasta lista voi enumera membrii care au ajutat la ridicarea acestui gang si care au ramas si la bine si la greu, care au reusit sa duca aceasta mafie foarte sus. Cu o istorie bogata ( Prima mafie care a reusit sa cucereasca un oras intreg [F4L]Bestial lider si primul gang care a reusit sa cucereasca orasul Los Santos kiNNNder. lider) va puteti mandrii ca faceti parte din aceasta lista.

kiNNNder.

Asqwe

Picone

Raduku.([sQ]Raducu)

Coza

Griffyn

[GMS]Gutmaster

BvAsasin

JustThink

vulturik

PvP.

Levyy

Skyntei

[CBN]Ybu

M.Ionut

.Anca.

Euforiyia

Jackson.

Anndi

Sheennn

Daniel.C

Sdom.

[69]Capricio.

Creepy

Truda

Chedli

Return

[Mr].Hunter

[OC]Shlomy

Zarzare

Colonelu.

Louie.

Delicios

[AIM]Beowulf

Aux

Clod

[AIM]Terror

xXxRoacherulxXx

Rekill

[Aim]Yaphets

Azur

Bl4ckTig3r

Am plecat la culcare , nb . Ionut, nu te mai intoarce la vechia problema , totul se hotaraste prin ban , se stie deacum .

Am rabdat 5 luni de zile pana s-a dovedit adevarul . De data aceasta nu va fi asa de mult .

Membri de aur sunt acestia de mai jos .

Vietnamese Boys

Golden Team

o1vPWEm.png

In aceasta lista voi enumera membrii care au ajutat la ridicarea acestui gang si care au ramas si la bine si la greu, care au reusit sa duca aceasta mafie foarte sus. Cu o istorie bogata ( Prima mafie care a reusit sa cucereasca un oras intreg [F4L]Bestial lider si primul gang care a reusit sa cucereasca orasul Los Santos kiNNNder. lider) va puteti mandrii ca faceti parte din aceasta lista.

kiNNNder.

Asqwe

Picone

Raduku.([sQ]Raducu)

Coza

Griffyn

[GMS]Gutmaster

BvAsasin

JustThink

vulturik

PvP.

Levyy

Skyntei

[CBN]Ybu

M.Ionut

.Anca.

Euforiyia

Jackson.

Anndi

Sheennn

Daniel.C

Sdom.

[69]Capricio.

Creepy

Truda

Chedli

Return

[Mr].Hunter

[OC]Shlomy

Zarzare

Colonelu.

Louie.

Delicios

[AIM]Beowulf

Aux

Clod

[AIM]Terror

xXxRoacherulxXx

Rekill

[Aim]Yaphets

Azur

Bl4ckTig3r

Pacat ca am iesit cand aveam rank 4....dar nu e nimic iau altul la anul...hai noapte buna si rugati-va sa iau moderator. ;)

Da bravo Rekill ai dreptate chiar asa a facut, daca avea fraps on iti dadeam si eu pentru ca si eu am fost printr`e cei care au fost omorati de elice..Nu ai ce sa le faci asa fac ei la varsta lor, baga tot feluri de codurii sa zic asa si la fel vin cu heli cu elice sa te omoare si etc, Urat sincer Urat!

Daca stam sa o luam logic, 80% din jucatorii de pe server rup codurile (nu dau nume ca se supara Scarface). Problema cea mare este ca se fac favorizari si asta trage mult server-ul in jos. Multi nu cunoasteti cu adevarat ilegalitatile care se fac aici pe "piata B-Zone". Pai cum ma omule ca Scarface care a furat contul lui griFu sa ia admin dupa ce primise ban pentru aimbot, voi ganditi? Ma intreb si eu... . In fine, asta e una din favorizarile care le-am subliniat mai sus.

Vezi tu prietene cand te referi la 80% probabil vorbesti de factiunea in care ai fost...probabil ati merita un wipe sa se sparga odata acea factiune...de la carter toti lideri au luat ban pentru hack-uri...ce sa facem ca la voi la nimeni + abuzuri de care nu mai vorbesc in fine succes..daca in game faci asa inseamna ca si in viata reala esti un trisor si un mincinos..Back de la scoala ne vedem la antrenament.

In sfarsit s0--a facut dreptate.

Vedem la waruri luni.

Tu nu ai vazut RazvanyS ? NewLife se zbate intre viata si moarte sa ne explica ca VERDANT a fost , este si va fi cea mai buna mafie .

Scarface incearca sa le explica cum sta treaba , dar ei reproseaza . Tre sa spuna ''mersi'' ca nu s-au ales cu un warn.

Uite aici istoaria lor . Acest SS spune multe , indiferent de sitiatie .

==> http://postimg.org/image/wiz5z5btb/

Nu uitati de antrenament , toti.