Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Coza mai dezamagit frate(tot prietenul meu nab ramai).....aveam ganduri mari aici, dar uite ca dintr-o data se sfarseste totul. Mai mult ca sigur nu o sa mai raman aici depinde si de cine ia lider... :( si puteam sa jur ca nu o sa pierzi liderul in urmatoarele 5-6 luni...asta e mai vorbim a fost alegerea ta...Nu rupeti demisiile pana nu vedeti cine este noul lider...apoi o sa va para rau.

Bafta mai departe Coza, ai fost un lider excelent!

Te astept inapoi, nu stiu daca o sa ne regasesti pe toti aici dar pe mine sigur ma vei regasi, stii si tu ca am ramas alaturi de tine de cand a luat ban kinnnder cand toti si-au pus demisia, voi ramane si acum. Te pup :*

Buna seara dragi membri.

Indiferent de problemele intampinate, noi trebuie sa ramanem uniti pana ce vom afla ce se v-a intampla cu soarta noastra.

Indiferent cine ia lider, vreau ca sa-l respectati, sa-i respectati orice decizie, si sa-i fiti mereu aproape, asa cum ati facut si cu Coza.

Eu vreau sa va multumesc pentru tot timpul in care mi-ati fost alaturi, si sa stiti ca sunteti niste membri de exceptie.

Remember President [sQ]Coza. Ne pare rau.

Bai coza , doamne mor de nervi X(

Doamneeeeeeeee ................

Nu va bagati demisile inca , asteptati sa vedeti cine ia leader macar

Remember President [sQ]Coza. Ne pare rau. !!!!!!!

Nu Iesti Ma !!!!

Doar ce am inceput si noi sa ne punem pe picioare si na .... dar o sa reusim daca nu rupeti demisile

Nu se poate ba nene Ba coza cum ma acum cand am scapat de codati si incepusem sa ne revenim si noi la war'uri .... Oricum ne stim de cand aveai rank 1 :)) u sti bine imi pare nespus de rau ca ai luat ban ai fost un membru si un lider de exceptie...plus ca mi-ai acceptat toate prostiile mele...Iti multumesc pentru toata intelegerea acordata sper sa te reintorci in curand...

Remember President [sQ]Coza. Ne pare rau.

Imi pare foarte rau ca ai luat ban coza,multumesc ca mi-ai aceptat toate prostiile si ca mai inteles cand am avut nevoie,ai fost un lider foarte bun cu toti si prea bun cu noi...iti multumim pentru orce lucru facut pentru noi..sper sa te reintorci..

Remember President [sQ]Coza.Ne pare rau.

Mda, imi pare rau ca te-am lasat la greu cand ai primit functia de lider, iar acum, cand m-am intors sa incerc cat pot sa te ajut, s-a terminat asa . Cu toate astea sti ca te-am sustinut si inainte sa primesti functia si ai fost un coleg bun, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Mult succes si sper ca dupa ce primesti unban sa te intorci inapoi La Familla ! :*

Dupa 9 luni de activitate in acest gang a venit si acest moment favorabil pentru unii, nefavorabil pentru altii. Urma o perioada buna, dar se pare ca neatentia si gelozia unor ,,prieteni" a facut in asa fel, incat sa se destrame tot ce am facut in aceste 3 luni. Nu va dati demisia pentru ca, cu siguranta va veni un lider pe placul vostru care care a crescut aici si sper sa faca o treaba buna alaturi de voi.

Nu regret ca am pierdut functia, nu regret ca nu am luat LS. Regret doar alegerea unor membri care nu ai nici o treaba cu factiunea.

Multumesc tuturor pentru ajutor si stati aici pentru ca se va forma o familie frumoasa, desigur daca va fi lider cel care cred eu ca merita. Cu parere de rau va spun ca in acest moment nici un rank 4+ din factiune nu cred ca ar lua lider. Motivele le stiti voi, nu vreau sa le postez aici.

Ma voi intoarce inapoi acasa peste 6 luni si sper sa va gasesc la fel de uniti.

Bafta in continuare!

REMEMBER VIETNAMESE BOYS

Dupa 9 luni de activitate in acest gang a venit si acest moment favorabil pentru unii, nefavorabil pentru altii. Urma o perioada buna, dar se pare ca neatentia si gelozia unor ,,prieteni" a facut in asa fel, incat sa se destrame tot ce am facut in aceste 3 luni. Nu va dati demisia pentru ca, cu siguranta va veni un lider pe placul vostru care care a crescut aici si sper sa faca o treaba buna alaturi de voi.

Nu regret ca am pierdut functia, nu regret ca nu am luat LS. Regret doar alegerea unor membri care nu ai nici o treaba cu factiunea.

Multumesc tuturor pentru ajutor si stati aici pentru ca se va forma o familie frumoasa, desigur daca va fi lider cel care cred eu ca merita. Cu parere de rau va spun ca in acest moment nici un rank 4+ din factiune nu cred ca ar lua lider. Motivele le stiti voi, nu vreau sa le postez aici.

Bafta in continuare!

REMEMBER VIETNAMESE BOYS

Pentru uni cred ca le pare bn uni regreta...ai fost un lider bun te asteptam acasa sa formam din nou o familie..

Remember the name President [sQ]Coza.

Bafta in continuare!

REMEMBER VIETNAMESE BOYS

Ai ban 30zile nu 6luni :)) vb luna viitoare mai bine zis :))

@,

Tu ti-ai facut-o cu mana ta, erai in conferinta pe skype si ai vrut sa te lauzi cu scorul tau, si uite ce s-a intamplat, unde s-a ajuns. Eu iti multumesc pentru ca m-ai ales sublider, te-ai dovedit a fi un prieten adevarat. Mai vorbim in real life.:*

Multumesc pentru aceasta inscenare, pentru poza facuta cu wall hack si pus interface cu numele meu. Dar, sper sa se faca dreptate si cel care a facut asta sa plateasca.

Imi cer scuze ca postez aici, nu mai sunt membru VTB.

Edited by SQ Coza

Multumesc pentru aceasta inscenare, pentru poza facuta cu wall hack si pus interface cu numele meu. Dar, sper sa se faca dreptate si cel care a facut asta sa plateasca.

Imi cer scuze ca postez aici, nu mai sunt membru VTB.

Sincer din acea poza nu se intelege nimic, nu se vede nici un nume si deaceea nu cred ca nu s-a uitat Kelton in loguri sa se asigure ca esti tu. Nu am nimic cu tine dar el de fiecare data verifica amanuntit dovezile inainte sa dea ban.

Daca nu e cum spun eu cel care a facut asta merita sa fie pedepsit drastic.

Daca e cum spun eu asta este coza, orice om greseste, mergem mai departe.

Edited by H U N T E R

Felicitari HUNTER!

Tu erai cel mai capabil DIN factiune sa preia aceasta functie. Ai grija sa nu faci aceeasi greseala ca si mine la alegerea subliderului si daca nu stii ceva intreaba un admin pentru ca in acest fel vei tine functia mult timp. Sa nu iti fie rusine sa faci asta, nu se supara nimeni daca intrebi.

Continuua tu ce am inceput eu si treci la la activitate. Succes cu functia! :*