Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce ma sa luam hq-ul si 1 turfs,aseara au avut noroc ca nu aveam net le dadeam dauna,,azi i sparg

Asa fi dur, tot ce conteaza este VTB si [mR]. (pentru mine [mR]. si pt hunter si pt toti [mR]. si toti ce vor sa faca parte din clan).

Va recomand ca la war sa ascultati muzica ce va face sa va simtiti extraordinar de bine. :D

Asa fi dur, tot ce conteaza este VTB si [mR]. (pentru mine [mR]. si pt hunter si pt toti [mR]. si toti ce vor sa faca parte din clan).

Va recomand ca la war sa ascultati muzica ce va face sa va simtiti extraordinar de bine. :D

Asta fac eu la war ascult muzica ma calmez..:) si le dau dauna =))

@@H U N T E R, Adu' un om ca si lolza.

CARE IL INTERSEAZA MAFIA,nu doar sa fie el sublider si gata.

*Acum am venit si eu.

Ce faceti/Care face schimb plus?

Asa e RazvanyS dar se pare ca nu prea mai gasesc playeri ca lolza, toti sunt pe interes, o sa ma gandesc bine la alegerea noului sublider, chiar daca vor sa plece 2-3 pentru ca nu le-am dat lor.

@@H U N T E R, Poti sa iti dai demisia,daca nu iti pasa cine ramane,sau cine pleaca :))

Dute Garbage si lasa-ne.

Nu e asa MaSa7u

Ganditi inainte sa scrieti ceva nu mai vorbiti aiurea.

Asa e RazvanyS dar se pare ca nu prea mai gasesc playeri ca lolza, toti sunt pe interes, o sa ma gandesc bine la alegerea noului sublider, chiar daca vor sa plece 2-3 pentru ca nu le-am dat lor.

Majoritatea suntem pe interes,toti vrem rank mare si functii foarte bune asa ca oricum ai alege +/- 3 playeri nu fac diferenta.

Oricum vom avea si momentele noastre de glorie.

Edited by Jim Capone

Majoritatea suntem pe interes,toti vrem rank mare si functii foarte bune asa ca oricum ai alege +/- 3 playeri nu fac diferenta. Oricum vom avea si momentele noastre de glorie.

Stiu cum e dar unii chiar nu se simt si ,,ii ia gura pe dinainte".

Cum am ridicat mafia pana acum fata de cum era o sa continui sa o ridic.

Hai gata, la 19:50 va astept pe toti in HQ, aseara nu mai aveam nici un chef de war dupa ce a plecat Lolza deaia nici nu am mai prins attack dar in seara asta vreau sa continuam ce am inceput ieri.

Nici azi nu accept invoiri.

Hunter vezi ca eu am ban 7 zile motiv tentativa de afaceri ilegale :-J..Am facut si eu unban si astept raspuns...Nu am facut nimic dar sunt banat o sa vad ce raspuns imi dau insa ca sa sti despre mine.

Ba ce tot va certati ba atat? Acum in loc sa fim uniti stam sa ne legam unul de altul, ne observam unul altuia defectele? Sper sa nu aveti acelasi comportament si la war, ca e jale...

Bun vreau sa punctam ceva pentru a evita chiulul de la war.

Sunt 4 zile de war.

Daca lipsesti la 2 zile de war ( 2 absente) ve-ti primi FW + 2.000$(2K) amenda .

Asta incepand de pe data de: 9.12.2013.

Prin aceasta metoda cei activi vor fi foarte multumiti + prin metoda asta vedem si noi cine ne este alaturi.

PS: Topicul de invoiri nu v-a fi deschis mai mereu.

Vreau sa va urez bafta la toti. Va multumesc tuturor pentru respectul acordat chiar daca nu a durat mult. Sa ascultati de Hunter pentru ca este un om mare si stie foarte bine ce face. Nu am vrut sa va parasesc asa dar mi-a fost acordata sansa sa conduc o mafie. Iti multumesc Hunter in special tie. Nu e capat de lume ca am plecat, chiar daca unii imi purtau pica . Sa ramaneti o mafie unita in continuare, v-am pupat pe toti . :*

Vreau sa va urez bafta la toti. Va multumesc tuturor pentru respectul acordat chiar daca nu a durat mult. Sa ascultati de Hunter pentru ca este un om mare si stie foarte bine ce face. Nu am vrut sa va parasesc asa dar mi-a fost acordata sansa sa conduc o mafie. Iti multumesc Hunter in special tie. Nu e capat de lume ca am plecat, chiar daca unii imi purtau pica . Sa ramaneti o mafie unita in continuare, v-am pupat pe toti . :*

Mult succes, chiar daca nu te-am cunoscut foarte bine, in perioada asta scurta mi-ai lasat o impresie buna, mult succes, sa iei LV :D, dar nu te baga in LS :)).