Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare!!!

De azi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem de minune!

Multumesc pentru primirea calduroasa si mai ales ii multumesc lui Hagen ca mi-a dat /invite (nu conteaza ca am asteptat 4 ore) :)) Sper sa uitati ca am fost GSB si am fost dusmani pe o perioada scurta de vreme stiti voi cum e cu rivalitatea dintre ganguri, desii nu ii vad rostul ea tot exista, ne certam fara motiv, in fine astea sunt gangurile si cu bune si cu rele, macar acm sunt alaturi de fostii mei prieteni (Hagen, LioN, Carlo_Mancini, peaceful, Andrei1s).

Cam atat am avut de spus pentru aceasta seara (v-am plictisit putin dar asta e)

O seara placuta in continuare.

Noapte buna!

Bine ai venit!Te stiu de cand am fost in TTB esti un baiat de treaba si un player bun,cu siguranta o sa facem treaba buna!

@AIM PIttbulL07 Welcome sper sa facem treaba buna, stiu cum este cu rivalitatea, sper sa nu fii fitos ca alti, ca vai am fost sublider undeva, oricum eu iti urez un welcome calduros, sper sa facem treaba buna. Ne vedem in game!

Edited by Campi0nul08 ADM

Cel mai mare pupincurist de pe B-Zone Arhanghel Camora , mai face si GSB de ras =)))))))) http://postimg.org/gallery/26nyddjn4/

Pun si aici, sa-ti sara in ochi: http://forum.b-zone.ro/topic/243943-valuare-la-kilogram-topic-de-discutii/?p=3756876

Salutare!

Ce mai faceti?

Eu unul astept warurile 10155695_934128486632636_285676465612153

Intr-adevar, e o placere sa joci asa.

NUSUNTRASTA Boss , daca omu vrea functii sa munceasca nu sa cersasca . Eu nu lam vazut pe Trestii sa faca asa ceva sa sune lideri si sa ceara sublidere .Aici ma deranjeaza .

Da, dar faptul ca cere sublider nu-l face pupincurist. Cu atat mai putin 'cel mai pupincurist'. Ai aberat in ultimul hal. Chiar nu mi se pare nimic de ras ca cere sublider. Crezi ca este primul care l-a sunat pentru sublider? Crezi ca este primul care suna un lider pentru sublider? Crede-ma, sunt si altii, MULT mai rau ca arhanghel.

Da, dar faptul ca cere sublider nu-l face pupincurist. Cu atat mai putin 'cel mai pupincurist'. Ai aberat in ultimul hal. Chiar nu mi se pare nimic de ras ca cere sublider. Crezi ca este primul care l-a sunat pentru sublider? Crezi ca este primul care suna un lider pentru sublider? Crede-ma, sunt si altii, MULT mai rau ca arhanghel.

Intradevar, dar aici Arhanghelu' isi arata infidelitatea fata de gangul lui...Pun pariu ca iese si pentru cativa centi.Iar, daca vrei sublider, atunci trebuie sa fii recunoscut pentru DM, nu pentru posturi.

Suntem , nicknameuri schimbare,cine e dragonu cine e mc1?wtf /helpme.

Noapte buna fratilor.

EDIT: Primul post din 2015 primu' pe pagina:D

Ce faceti baieti?!

Sunteti gata de war-uri?

Edited by Dragonu aka LioN