Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neataaa, ce faceti ? Un nou inceput de saptamana, de abea astept sa vina vara :o33. Usor, usor ne strangem.. De abea astept sa furam LS-ul. Aaaa, da.. Welcome Sorina, Ask37 :*

Neataaa, ce faceti ? Un nou inceput de saptamana, de abea astept sa vina vara :o33. Usor, usor ne strangem.. De abea astept sa furam LS-ul. Aaaa, da.. Welcome Sorina, Ask37 :*

Si mie nu-mi zici "welcome"?...gata m-ai supărat...Nu mai ma joc samp din cauza asta...diseară pun demisia si ma las.

Salutare si bine v-am (re)gasit! Eu sunt noul vostru coleg, m-am saturat de culori inchise in LS, parca ar merge un gri. Cititi topicul cu anunturi importante!

Vorbind de aseara, si mie mi s-a parut mult mai bine, la un moment dat chiar simteam ca putem sa luam inapoi HQ-ul. Una peste alta, azi avem iar wars, eu sunt cam ingandurata, nu stiu ce e cu mine.. Multa bafta.

@ si ce propui? :))

Salut! Nu va demoralizati ca am mancat bataie aseara sau ca aproximativ toti au facut minus. A fost foarte bine, v-am zis sa jucati for fun. Cand o sa ne vina membrii, ii batem de-i stricam. Nu uitati ca astazi avem 2 waruri si prezenta e obligatorie!

Edited by South KinoTo

@@South KinoTo, nu mai mintii copiii, spune-le clar cine ia besturile la war :)).

Sa veniti la war, poate astazi facem si o surpriza, incercati sa fim minim 16/19 la war si poate putem spera la un 7-8 la runde castigate de catre VTB. Foarte bun warul de aseara, se vede schimbarea de conducere, GG.

La un moment dat, eram 20 on, nici de cum 35.. La warul cu voi, se da doar fvr si fiecare face ce vrea. Daca as fi vrut,aveam 32+ pe turf si va țineam spawnkill. Oricum felicitări. O sa creșteți si o sa ne puneți probleme pe viitor. Ascultati de sublider, se pricepe ;). Bafta cu gsb, dar slAbe sanse. O sa va luati secunda de la majoritatea membrilor. No report sau Cum vreți. Ciai