Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, eu ies. Imi pare rau ca toata vara m-am chinuit la waruri cu 10 membri si acum nu pot sa intru pt ca e ziua mea si iau FW, dar nu se gasesc mereu oameni capabili sa faca evidente. Sunt sigur ca acum o sa rupeti tot. :)) Nu o bagati pe-aia cu invoirea ca nu imi mai arde de SA-Mp cand sunt toata ziua ocupat cu scoala / colegii / prietenii. Mai usor cu suferintele si cu certurile ca e un amarat de joc, nu trebuie sa traiti in el. Multa bafta cu LS. Sanatate!

Sunt de parere ca trebuie neaparat luat o masura asupra membrilor inactivi, sunt de parere ca nu trebuiesc inchisi ochii in nici un caz, a lipsit a fost sanctionat, chiar daca ia AV, urmatorul trebuie sa fie FW si tot asa.

Este pacat, cei ce intra la waruri dau dovada ca sunt capabili sa il duca pana la capat si pun umarul la incercarea de a ii bate pe ceilalti deci, sa nu fie bataie de joc totusi.

Cine ma intelege isi da seama la ce ma refer.

Ne vedem maine la waruri!

Sunt de parere ca trebuie neaparat luat o masura asupra membrilor inactivi, sunt de parere ca nu trebuiesc inchisi ochii in nici un caz, a lipsit a fost sanctionat, chiar daca ia AV, urmatorul trebuie sa fie FW si tot asa.

Este pacat, cei ce intra la waruri dau dovada ca sunt capabili sa il duca pana la capat si pun umarul la incercarea de a ii bate pe ceilalti deci, sa nu fie bataie de joc totusi.

Cine ma intelege isi da seama la ce ma refer.

Ne vedem maine la waruri!

Asa e, frate! Programul din viata reala trebuie facut dupa un joc, nu invers. Ai grija sa nu uiti, maine la 19:45 in HQ, nu cumva sa iei FW.

Frate, cred ca ma intelegi gresit, nu sunt acel no-lifer care joaca samp pe "bizon" care da numai tepe de 5 ani de zile si apoi da /ad ca are 120kk. Nu. M-ai confundat cred. Din moment ce intri intr-un gang iti iei angajamentul macar 2 ore ( in cazul nostru o ora pt ca avem doar atacuri ) sa fii online, daca nu, anunti, corect?

Spune-mi te rog daca am gresit cu ceva, poate sunt eu tampit, ipocrit si vorbeste gura fara mine? Cine stie..

LE : Pare rau ca poate arata a cearta conversatia asta, aveti cuvantul meu ca nu am intentia sa ma cert, doar de a clarifica niste lucruri.

Edited by PARAdox VIP

Maine 13.09.2016 la ora 17:30 va astept in hq pentru un mic antrenament si pentru o mica sedinta.

Din cauza ca programul de scoala/liceu la unii dintre voi se suprapune cu antrenamentul, activitatea este optionala.

Cine poate este rugat sa vina.

@@PARAdox VIP, nu e nimic serios :)>-:)>-

@@Rubinho10, bafta mai departe. La multi ani! Felicitari pentru cele 69 de zile petrecute aici @};-

( nu stiu sa dau mention )

Mhm sa zicem, dar e pacat de Dumnezeu cum s-ar zice, ma uitasem GSB avea doar 3 membri offline din 38.. in fine, eu cred ca timpul le va rezolva pe toate, cum toate gangurile in care am intrat au rasarit la un moment dat, sunt sigur ca si aici o sa ne revenim curand.

@@Rubinho10, Daca ar fi sa ramanem asa cum a fost toata vara mai bine am sta civili drq decat sa fim aici pentru un amarat de rank.@@PARAdox VIP, Sa scapam de inactivi si dupa ne putem ridica si noi.

Ziua de azi, chiar daca am avut waruri in LV, a fost ok pertotal, adica am avut un moment cu TTB cand i-am rupt.. cred ca avem sanse in LS macar HQ-ul sa ni-l luam.

Intrebare : E permis sa injuri pe forum? Ca am vazut in rdt ca n-au treaba baietii.

Mai e vreo sansa sa prindem atac pentru maine?

Ziua de azi, chiar daca am avut waruri in LV, a fost ok pertotal, adica am avut un moment cu TTB cand i-am rupt.. cred ca avem sanse in LS macar HQ-ul sa ni-l luam.

Intrebare : E permis sa injuri pe forum? Ca am vazut in rdt ca n-au treaba baietii.

Mai e vreo sansa sa prindem atac pentru maine?

Nu e permis, nu cred.

Marius imi pare rau ca nu am apucat warurile nici acum nu am net dar trai-ti-ar familia ta, hai sa faca cineva edivrnta ca nu au fost sanctionati cei ce nu au fost la warurile precedente.. nu e corect man da-i afara, nu te uita la nume

Edited by PARAdox VIP