Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza Cuneo family,fac un dus si intru. Va atentionez ca Don Cuneo: Carlos_Smit a devenit mai exigent,deci aveti grija cum va comportati intre voi si mai ales fata de * Domnul maior * VaSy_Bledea!

Coolio, nu-ti bate joc? Eu mi-am batut joc de tine, sau de careva dintre voi?? - Deci te rog frumos...

Mda,Nu mi-am batut ma joc,daca ti-am zis maior,asta inseamna ca mi-am batut joc? Eu chiar m-am bucurat cand ti-a dat Carlos aceasta funcite, cu gandul ca vei face treaba buna. :)>-

Edited by coolio

Zww cu ce te-am jignit? Zim un motiv in care eu te-am facut gunoi?

Kvb? Eu il cunosc pe Kvb de foarte mult timp. De unde stii tu ca eu voi renunta? si ca nu voi fii in stare ca fiu sublider?

Chiar aseara unii dintre membrii m-au sunat, si mi-au propus cateva chestii pentru factiune. Potii sa ii intrebi si tu, pe care nu l-am ascultat, sau nu l-am bagat in seama? Si de unde stii tu ca nu merit eu sublider?

Buna dimineata.

Intr-un fel ne-ai tratat ca pe niste gunoaie,ne spui ca nu stim sa stam in linie,si ca atunci cand tu/Carlos vorbiti noi tacem,stim si noi chestiile astea Vasy. Si stiu,un sublider adevarat este unul care petrece timp intr-o factiune/mafie si care il ia pe merit,unul care e in factiune cu vechime,si da,trebuie sa aiba si putina experienta...nu unu care vine din PD si ia direct sublider Cuneo fiindca a fost sublider si in PD...asta nu inseamna sublider,asta inseamna pile dar cred ca tu o numesti 'merit' =)).

Sti ce m-a enervat cel mai mult? Faptul ca nici nu ne-ai salutat,ai inceput deja cu 'stati in linie corect' si chestii deastea.

Edited by Zww

Buna dimineata.

Intr-un fel ne-ai tratat ca pe niste gunoaie,ne spui ca nu stim sa stam in linie,si ca atunci cand tu/Carlos vorbiti noi tacem,stim si noi chestiile astea Vasy. Si stiu,un sublider adevarat este unul care petrece timp intr-o factiune/mafie si care il ia pe merit,unul care e in factiune cu vechime,si da,trebuie sa aiba si putina experienta...nu unu care vine din PD si ia direct sublider Cuneo fiindca a fost sublider si in PD...asta nu inseamna sublider,asta inseamna pile.

Sti ce m-a enervat cel mai mult? Faptul ca nici nu ne-ai salutat,ai inceput deja cu 'stati in linie corect' si chestii deastea.

Nu v-am tratat asa cum zici tu, eu aseara am spus doar ce nu mi-a placut. Si sa te anunt am fost si in mafii, si in hitman, dar cel mai mult timp l-am petrecut in P.D, si daca am fost Sublider in P.D in cuneo nu as putea fii?

Daca tot vorbim in P.D imi era mult mai greu, varumiu ionuc, nu intra, doar foarte rar, eu dadeam teste, eu dadeam invite-uninvite de pe contul lui. Eu tineam sedinte, antrenamente..... era mult mai greu ca aici... Kvb_Bv poate confirma, si lui i-am dat eu invite in P.D. Cel putin sa lasam toate certurile si sa fim prieteni, vrei?

Nu v-am tratat asa cum zici tu, eu aseara am spus doar ce nu mi-a placut. Si sa te anunt am fost si in mafii, si in hitman, dar cel mai mult timp l-am petrecut in P.D, si daca am fost Sublider in P.D in cuneo nu as putea fii?

Daca tot vorbim in P.D imi era mult mai greu, varumiu ionuc, nu intra, doar foarte rar, eu dadeam teste, eu dadeam invite-uninvite de pe contul lui. Eu tineam sedinte, antrenamente..... era mult mai greu ca aici... Kvb_Bv poate confirma, si lui i-am dat eu invite in P.D. Cel putin sa lasam toate certurile si sa fim prieteni, vrei?

Pentru Cuneo,da...P.S: eu mi-am exprimat doar ne-placerea mai sus atata tot.

neata

Zww lasa invidia de'o parte ;)

Andrei_Diaz lasa tu comentariile astea de prost gust de o parte ca aceasta cearta nu a avut nimic de aface cu tine. Si in + a iesit cu bine,s-a rezolvat.

Scuzati dublu-post.

Edited by Zww

Moderatorii Sport B-zone au decis să redeschidă concursul " B-Zone Sport Bet " . Pe data de 05.12.2011 ( luni ) vor începe înscrierile . Vă aşteptăm în număr cât mai mare. Pentru mai multe detalii , accesaţi : http://b-zone.ro/forum/forum/829-b-zone-sportbet/