Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dragi colegi,prin acest mesaj imi voi lua adio de la Cuneo family:

Nu ma intelegeti gresit,stiu ca trebuie ales un sublider nou,nu ies din cauza aceea sau ca sa par interesant si sa spuna toti 'nu pleca ba',etc. Ci pentru ca pur si simplu asa am decis eu,am multe pe cap momentan,si m-am cam saturat de harababura de Cuneo family si asta e vina liderului putin,mafia aceasta are nevoie de cateva update-uri Carlos,vei vedea tu cat de curand. Ce pot sa va mai zic, m-am distrat de minune, am trecut si prin bune si prin rele si totusi, iata-ma scriind acest mesaj, pe care nu am crezut vreodata ca o sa ajung sa-l scriu. Pot sa spune ca aici in Cuneo family am invatat ceva,gen: cum sa-mi aleg prietenii mai bine,cum sa cunosc omul mai bine si increderea. Cat am stat aici in Cuneo family,am cunoscut niste oameni extraordinari,acestia sunt: Ridder (bogatuuu'),Carlos_Smit (are cont premium pre redtube),Mike (sotul),Anthony. (amantul),Cari3 (masea),coolio.kill (cu el ma certam eu ca n-aveam treaba),Dragonball (nabul de treaba),kvb_bv (betivul care lasa sticle de bere prin hq),emceee (altul cu care mai ma cert :)). Ce sa va mai spus mai baieti,poate ne mai intalnim prin sa-mp,mai dati-mi si mie o arma,un refill/repair...desigur cu 1$ ca stiti ca sunt sarac...Carlos iti multumesc enorm pentru sansele acordate aici,in Cuneo. Va iubesc ma,bafta :*.

Pentru Mike: Zambeste,Zww te iubeste!

Pentru Carlos: Zambeste si tu,vor venii altii mai buni ca mine,mai experimentati si mai talentati!

Edited by Zww

Zww imi pare rau ca iesi chiar erai un lider pentru antrenamente bun..

Bafta RiddeR sper sa ne mai intalnim..in sa:mp nu fi prost reapucate ca sa le faci in ciuda.. nu ii lasa pe dujmani sa se bucure..i-ao de la capat.un nou viitor.

Noapte buna celor care s-au culcat..mai stau si eu putin si ma culc si eu :-H

Noapte buna The Cuneo FamilY ma duc sa ma culc si eu..bafta celor care mai stau.. :-H

Bafta Zww...daca pleci ca de la carlos nu iei uninvite :))

Neatza colegi,ce faceti?

Buna dimineata.

Eh,ba da...vei vedea tu :)).

Eu ma duc sa ma imbrac ca in 30 de minute plec la scoala.

Salut The Cuneo FamilY am venit de la Liceu..ma duc fac un dush mananc ceva ..si ne vedem in game :)

Salutare, am venit de la școală. Aștept să vină mama să-mi spună pedeapsa pentru că am fugit de la 2 lecții și m-a prins =)) Ce faceți?