Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut

Pentru punisher si pentru toti cei care vreti sa ascultati radio romanesti ( daca are soferul cont premium) adica posturi gen kiss zu... ca proFM si taraf le puteti asculta fara : http://solidfiles.com/d/05b58/ il instalati unde aveti instalat san andreas . sa fiti iesiti din joc

Salut tuturor... vreau sa va arat ceva la un war ce mie mi se pare aiurea... .Eu la fiecare war am frapsu pus si cand mi se pare ceva ciudat fac si poze si uitati aici ce am prins si mi se pare aiurea! http://postimage.org/image/9f0hihfpz/ Deci multi ar spune ca a tras alt cineva dar pe harta se vede calr ca era singur acela din paterno... daca era sa fiu jos ca pe /fall puteam zice ca a tras de mai multe ori si a tintit aiurea cand am prins in ss,dar se vede clar cum am facut ca si cum ar intra un glont in spate...si se vede clar unde trage...lasati-mi parerile voastre!

Eu din cate vad in poza asta, e totul in regula.. si pentru a face o reclamatie, iti trebuia si numele jucatorului in poza in timp ce tragea.

See ya'

14.09.2012, ora 14:00 - Sedinta saptamanala. Prezenta este obligatorie. Cine nu poate ajunge si are un motiv foarte bine intemeiat, se poate invoi.

Cine nu este prezent (exclusi fiind cei invoiti) va primi FactionWarn.

Membrii prezenti : -

Membrii absenti : -

Membrii invoiti : -

______________________________________________________________________________________________________________________

Am postat si la Anunturi Importante, dar postez si aici pentru a ma asigura ca vedeti toti asta.

ANUNT IMPORTANT!

Romana:

Am creat un ID de messenger al mafiei, acesta este " cuneo.bzone ". Id-ul a fost creat pentru a putea lua legatura mai repede (liderul cu membrii) in caz de waruri,sedinte,activitati,etc. Ii rog doar pe membrii Cuneo Family sa adauge acest ID in lista. Cand dati add specificati cine sunteti, de preferat setati ca acestui ID sa apara la nume nick-ul vostru de pe sa-mp. Pana vineri inainte de sedinta sper sa va am pe toti in lista.

English:

I have created a Yahoo ID for mafia this is " cuneo.bzone ". The ID was created to contact faster (leader with members) in case of wars,meetings,activities,etc. I ask only Cuneo Family members to add this ID to the list. When you add, specify who you are, preferably set you name to appear the same nick you have on SA-MP. By Friday before the meeting I hope you all in the list.

Edited by ShlomY

Am terminat-o cu poneii ROZ:X de cand a plecat DragosFlo si de cand a luat Marfi ban,am facut o semnatura cu noua mea pasiune :)))) sper sa va placa:X

Edited by CLOD

" " " Sedinta se amana cu 1 ora si 30 minute. Sedinta se va tine in data de 14.09.2012 la ora 15:30 ! Anuntati-va colegii care nu au vazut acest EDIT. Scuzati pentru neplacerile creeate. " " "

Neatza Lume,acum m-am trezit si eu(9:15),dar imi e lene sa aprind calculatorul=)))(postul e facut de pe telefon),ne vedem in game pe la10-11.Pinguinii fie cu voi:)