Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dumnezeu sa va binecuvanteze cocenarii mei

Mai dute la biserica zarzare.

Spovadestete!

Vineri ora 17:50 toti linie in hq! care nu vine fara invoire! fwarn!

Haideti sa ne lu-am si plaja inapoi de la corleone!

Edited by Sockerz

Ma ce n-ati inteles?NU au astia fonduri ca sa mai aduca apocalipsa.

Mie mi-a placut filmul 2012 dar ala e doar un film.Tot prestigiul lui se va duce odata cu trecerea acestei zile.

Ceva de genul ca sarbatorile comerciale.

In fine...NEATZA CUNEO

Buna dimineata familiee!!!!nu va luati dupa asqwe asta va vrea raul ! inca mai stau cu morcovul in cu* !!

Uninvite, ai luat ban o zi pt /report :))) si pana la urma ce ai zis ? :-?

mdaaaa ceva foarte interesant stie CLOD va povesteste el! :( ce ciuda imi e ca nu o sa fiu deseara la war :(((

Clanul Speed Maniacs va ureaza Sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri!

sarbatori_fericite.jpg

Nu esti membru Cuneo, inseamna ca nu ai dreptul sa postezi aici, incearca sa faci +1 in alta parte ...

ON: Ma frate ce sunteti asa nabi si luati ban, custom, apropo, iar ai plangere la complaints :| deja avem vreo 5-6 in minus, propun sa iesim din joc ca sa nu laum attack :))

Edited by zarzare

Nu esti membru Cuneo, inseamna ca nu ai dreptul sa postezi aici, incearca sa faci +1 in alta parte ...

ON: Ma frate ce sunteti asa nabi si luati ban, custom, apropo, iar ai plangere la complaints :| deja avem vreo 5-6 in minus, propun sa iesim din joc ca sa nu laum attack :))

Este bine venit sa posteze aici:)

Acest topic este rezervat discutiilor între membrii factiunii Cuneo Family. Iar pentru cei care nu fac parte din aceasta factiune am câteva cuvinte:

*In cadrul acestui topic vor posta DOAR membrii Cuneo Family.

*Pentru orice post facut "la misto"/aiurea de catre alti playeri, voi cere warn up pe forum.

*Singurele exceptii vor fi sarbatorile calendaristice (doar cele importante, in limita bunului simt).

Mda...la warul asta am luat wanted 2 degeaba,noroc cu dRE care mi-a scos jail time-ul .In fine,daca se continua cu wantedurile astea si cu prezenta copilor la fiecare war se va ajunge ca nimeni sa nu mai aplice in mafii(mai putin Corleone).Inteleg sa mai vina politia la 1-2 mafii,dar nu la fiecare....

In fine,bafta Clayton,bafta BaD,bafta Roachere.....